Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lista używających bola 2014:11:16 udostępniona godzinę temu.

ChEeFo2000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od razu zacznę z grubej rury. Ktoś udostępnił listę oraz parę innych ciekawostek związanych z bolem.

Lista:

f

Teraz GitHub:

f

Nie wiem czy to jest oficjalne. Polecam poczytać teksty z działów "Players" oraz "Husky and Spudgy"

Co dziwne jest nawet data jak i serwer na którym gramy. Ja również jestem na tej liście. Warto przeczytać.

Edit:

Kolejna lista, użytkowników forum oraz autorów skryptów.

f

Deadboy

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Od razu zacznę z grubej rury. Ktoś udostępnił listę oraz parę innych ciekawostek związanych z bolem.

Lista:

x

Teraz GitHub:

x

Nie wiem czy to jest oficjalne. Polecam poczytać teksty z działów "Players" oraz "Husky and Spudgy"

Co dziwne jest nawet data jak i serwer na którym gramy. Ja również jestem na tej liście. Warto przeczytać.

O k***a, rzeczywiście tu jestem

Hello there.

Opublikowano

No to 131179 graczy zostanie zbanowanych...Już są wątki na Reddicie

Opublikowano

Dlatego to udostępniasz na mpc? No tak, logiczne.

I tak już wiele ludzi o tym pisało w innych tematach, dlatego wolałbym żeby to było już oficjalne.

Deadboy

Opublikowano

No to 131179 graczy zostanie zbanowanych...Już są wątki na Reddicie

Nie ma dowodów na prawdziwość listy.

Nie zdziwiłbym się jakby nikogo nie zbanowali.

QUhIR7.png

Opublikowano
 array('ID' => '510','user' => 'flamesofheaven','name' => 'Riot Yan','region' => 'na','counts' => '0','Elo' => '0','date' => '2012-12-24 07:34:07','IP' => ''),
array('ID' => '1005','user' => 'xPain','name' => 'Riot Pherret','region' => 'euw','counts' => '4','Elo' => 'No Rating','date' => '2013-02-17 07:00:41','IP' => ''),

GZ Rito. 

b_560_95_1.png

Opublikowano

Lista do stycznia.

Niepotrzebne udostępniałeś to tu.

Jak może być ze stycznia, jeśli aktualizowana 2h temu?

Opublikowano

heheh też jestem :D

gmhq5mn.png

Opublikowano

Kurde też jestem na tej liście, czyli to znaczy że główne konto jakie mam gdzie wydałem około 600 zł będę miał już w głębokiej d***e?

Opublikowano

Jak może być ze stycznia, jeśli aktualizowana 2h temu?

Udostępniona, a aktualizowana to różnica.

Kurde też jestem na tej liście, czyli to znaczy że główne konto jakie mam gdzie wydałem około 600 zł będę miał już w głębokiej d***e?

Nie.

QUhIR7.png

Opublikowano

Mimo używania sporadycznie bola to mojego konta nie ma na liście.

Zapewne jesteś na liście tylko nie do końca załadowała Ci się stronka bo jest dużo nicków, zjedz do samego końca i wtedy wyszukaj, ja również jestem :)/.

790331421158480286162.png

i5 2500k 

msi z77a gd 55

Ballistix x2 4gb

r9 270x 4gb

Thermaltake 530w

gladius m25

seagate 1tb

Opublikowano

Zapewne jesteś na liście tylko nie do końca załadowała Ci się stronka bo jest dużo nicków, zjedz do samego końca i wtedy wyszukaj, ja również jestem :)/.

Załadowała mi się cała strona, użyłem sprawdzania z rozróżnianiem wielkości liter. Sprawdziłem  nazwę konta w lolu jak i na bolu oraz swój nick i nie było jego na liście.

xyz

Uczeń
Opublikowano

array('ID' => '117035','user' => 'thenitrozyniak','name' => 'PowerSh0ot','region' => 'eune','counts' => '2','Elo' => '0','date' => '2013-12-24 23:35:07','IP' => '77.227.221.190'),
:>
przeciez ta lista jest stara, wiec niedziwne ze was nie ma ;D
Opublikowano

@sxa

Jakiś link do wcześniejszego źródła do tej listy? Nie nie masz więc jak można powiedzieć, że ta lista jest stara? Nie można. Jest po prostu logiem od x daty do x daty.

Deadboy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...