Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kiedy niby ma być to skanowanie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie nie dostaniesz bana chyba że ktoś by cię nagrał i wysłał ale to tez 10% szansy ze sprawdza musieliby cie ciagle nagrywac

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Joduska napisał ,że l# jest aktualnie niewykrywalny ,jeżeli używałeś bola to dostaniesz bana i przestań sraczkować na forum . Za samego l# nikt jeszcze nie dostał bana chyba,że za exploity na rankedach (dumb)

Opublikowano

Pytanko mam, czy jeżeli użyłem raz w życiu w jednym meczu sionem exploita(ulta w całym meczu użyłem może 2-3 razy) + nikt z przeciwnej drużyny nie wyczaił że używałem cheatów to moge dostać bana ?

Moim zdaniem nie ale chce poznać wasza opinie na ten temat :)

Pozdrawiam :)

https://www.youtube.com/watch?v=VihknPVysY8

Jak cię nagrali i wyslali tak.

Ale jak to były tłumoki i nawet nie ogarniali to nie.

Opublikowano

bana dostaniecie nawet jak wchodzicie na fora poświęcone L#owi, bolowi itp. Riot śledzi taką aktywność wyłapuje to i BUM więc radzę zamknąć mpcforum bo riot wie i można łatwo bana wyłapać.

Weź wyjdź z tego forum. 

Od razu powiedz, że rito wyśle swoich szpiegów, żeby sprawdzili komputer Tobie i 20 milionom innych użytkowników. 

Oni by musieli mieć KeyLoggera w Kliencie, żeby mieli takie info. . .. 

Pytanko mam, czy jeżeli użyłem raz w życiu w jednym meczu sionem exploita(ulta w całym meczu użyłem może 2-3 razy) + nikt z przeciwnej drużyny nie wyczaił że używałem cheatów to moge dostać bana ?

Moim zdaniem nie ale chce poznać wasza opinie na ten temat :)

Pozdrawiam :)

Tak kuźwa. Dostaniesz perma na internet. . .

Widzę, że jest w tym temacie pierdzielenie o niczym. 

Tak jak napisali mądrzejsi koledzy wcześniej, bana dostaną osoby, które używały exploitów/BoL'a(chyba)/MKJogo(chyba).

Skąd ten nagły strach przed banem? Jakiś random napisze posta o rzekomym "banwave" to oznacza, że rito się podporządkuje?

Osobiście testowałem w ubiegłą niedzielę exploita z botrkiem na jakimś tam koncie z 19 lvl'em i bana nie ma do dzisiaj. Myślę, że w ogóle nie dostanę bana, choć grałem na exploicie przez połowę dnia. 

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...