Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kiedy niby ma być to skanowanie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czyli nikt nie wie dokładnie kiedy to skanowanie ? tylko że w tym tygodniu ? 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie? Jakie to znaczenie?

Jak ktos cie nagra to na co komu tam wiedzieć ze uzywasz bola czy L#

Nagra? z nagrań bana nie złapie nikt... jedynie strzelanie za pleców :) ,to jedyne jest 100%

Zobaczymy jak dostaniecie bana za przeglądanie mpcforum, ja jestem informatykiem i się zabezpieczyłem przed kontrolą riotu.

Taka cebula jak ty nie ma najmniejszych szans.. w dodatku przestań wprowadzać ludzi w błąd ,bo tylko nieświadomych ludzi i użytkowników stresujesz -.-

@top Tylko exploit ban... nic więcej ludzie

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Ja tylko informuję, nie musicie mi wierzyć jak chcecie screeny to piszcie.

Głupoty gadasz...

To jakiś troll a wy dajecie się sprowokować, najlepiej olać takiego pajaca i tyle :)

Opublikowano

Nagra? z nagrań bana nie złapie nikt... jedynie strzelanie za pleców :) ,to jedyne jest 100%

Ale osoby które nadużywały czy za kazdy najmniejszy exploit  jest ban? Ja jak grałem na KittyCatKiller jedną gre to co, odrazu że banik niby?

DAJ MINUSA ^^

Opublikowano

Ale osoby które nadużywały czy za kazdy najmniejszy exploit  jest ban? Ja jak grałem na KittyCatKiller jedną gre to co, odrazu że banik niby?

Jak ktoś cię nagra na exploitach ze rzucasz np. Q katariny z pleców to masz przesrane jak to wysle do rito.

A Rito teraz banuje tylko tych którzy za bardzo naduzywali tego exploita.

Opublikowano

Nichuja nie ma żadnego skanowania japitole. Twitch wam nagadał a wy jak kozy pasterza bez sandałów go posłuchaliście. Ci którzy nadużywali exploitów dostają bany, a nie, że ktoś kto 3 mies. przed używał bola ma bana.

Deadboy

Opublikowano

DOBRZE CHILL TITS!!!! tak więc, ban wave był na NA z tego co wyczytałem z 60 zgłoszeń o banach-bana dostały konta na których grano na bolu, exploity nie mają znaczenia za nie się łapie tylko jak ktoś nagra ciebie i wyśle do rito. Tak więc mamy przesrane drodzy panowie :) ogólnie rzecz biorąc smurfy na których grano tylko na L# nie zostały zbanowane, nie sądzę że l# ma lepsze zabezpieczenia ale że antychit był kustomowany na bola a nie na L#, tak więc na razie luz a za 4 miesiące wszyscy mamy przesrane. TYLE! no i jeszcze są osoby co nie dostały bana za bola to jakaś nadzieja jest... 

Opublikowano

nie, antychit wyszedł w 4.13 wszyscy się wtedy posrali że nie dostali bana a spudgy napisał że jest safe, czyli w przeciągu 3 miesięcy (nie było wtedy sharpa, więc jak grałeś na bolu przed sharpem to powodzenia)

3 miesiące wstecz

Opublikowano

@cereal0

Czyli co, jak grałem na customie na bolu (testowałem kate) w 2013 roku to teraz bana moge za to dostać?

Pomyśl trochę, używanie mózgu nie boli. Skrypt do katy ma exploit, który castuje Q z pleców, jeśli miałeś exploit wyłączony, to bana dostać nie powinieneś. 

Opublikowano

@cereal0

Testowałem tylko sharpa ostatnimi czasy, na 3 normalach, więc raczej za to mi nic nie grozi jak mniemam?

@Bloody v7

Pomyśl trochę, używanie mózgu nie boli. Skrypt do katy ma exploit, który castuje Q z pleców, jeśli miałeś exploit wyłączony, to bana dostać nie powinieneś.

Nie pamiętam czy miałem włączony czy wyłączony, był 2013 rok... to był w c**j dawno, ale jeśli nie było antycheata wtedy to raczej luz.

DAJ MINUSA ^^

Opublikowano

ja oczywiście mam zbanowane konto za afk na ten tydzień to może mnie ominie ^^

taaaak powiedz to setkom ludzi którzy dostali bana na NA bez exploita :) nie chcesz wierzyć to nie wierz, sam nie jestem pewien na 100% nikt nie wie co będzie, to tylko moja prawdopodobna teoria na faktach podanych

Opublikowano

@cereal0

Testowałem tylko sharpa ostatnimi czasy, na 3 normalach, więc raczej za to mi nic nie grozi jak mniemam?

@Bloody v7

Nie pamiętam czy miałem włączony czy wyłączony, był 2013 rok... to był w c**j dawno, ale jeśli nie było antycheata wtedy to raczej luz.

To raczej nie masz się o co martwić. 

ja oczywiście mam zbanowane konto za afk na ten tydzień to może mnie ominie ^^

taaaak powiedz to setkom ludzi którzy dostali bana na NA bez exploita :) nie chcesz wierzyć to nie wierz, sam nie jestem pewien na 100% nikt nie wie co będzie, to tylko moja prawdopodobna teoria na faktach podanych

Jeśli będziesz miał dostać bana, to dostaniesz, chociaż ja sam szczerze wątpię w ten cały cyrk. 

Opublikowano

O zgrozo są też tacy co grali wyłącznie na Evade a i tak dostali bana, sam cheatuje itd ale radzę przygotować wazeline bo rito wziął się do roboty

Opublikowano

Czyli generalnie:

- jest ban za BOLA jeśłi używałeś go przez ostatnie 3 miesiące

- nie ma bana za sharpa (chyba ze ktos specjalnie cię nagra i wysle do rit0)

zgadza się?

DAJ MINUSA ^^

Opublikowano

O zgrozo są też tacy co grali wyłącznie na Evade a i tak dostali bana, sam cheatuje itd ale radzę przygotować wazeline bo rito wziął się do roboty

Pierdolenie... Evade to zwykły skrypt, który używa pakietów jak większość innych skryptów, a jest mała szansa, że za pakiety poleci ban i moim zdaniem bany polecą tylko i wyłącznie za Exploity. 

Czyli generalnie:

- jest ban za BOLA jeśłi używałeś go przez ostatnie 3 miesiące

- nie ma bana za sharpa (chyba ze ktos specjalnie cię nagra i wysle do rit0)

zgadza się?

Nie do końca, jeśli na sharpie używałeś Exploitów, to jest prawdopodobieństwo, że bana dostaniesz. 

Opublikowano

tak więc, l# na razie jest safe moim zdaniem do póki rito nie zaktualizuje tego ścierwa które łapie ludzi pod sharpa, l# wyszedł niedawno pewnie dlatego jest na razie safe, fala banów na NA pokazała że to nie zwykłe pierdolenie

Opublikowano

tak więc, l# na razie jest safe moim zdaniem do póki rito nie zaktualizuje tego ścierwa które łapie ludzi pod sharpa, l# wyszedł niedawno pewnie dlatego jest na razie safe, fala banów na NA pokazała że to nie zwykłe pierdolenie

Mówię tylko i wyłącznie o L# ze zwykłymi pakietami, o BoL'u się nie wypowiadam, bo to jest już oczywiste. 

Opublikowano

co więcej skoro L# jest safe a bana dostały osoby które grały na bolu 3 miesiące temu to pokazuje że rito REJESTRUJE GRY :D nie za wesoło? wiem ale to przezajebiste co się teraz dzieje :D 

Opublikowano

Bany na east za te 'exploity' już są/były?

Pytanie mam na skrypcie:

KatarinaKittyKill.exe

Exploity są włączone odrazu, czy trzeba je ręczenie włączyć?

Bo grałem an tym ejdną gre i nie wiem czy jechałem na exploicie czy nie... -.-

DAJ MINUSA ^^

Opublikowano

Jeżeli już to będą się sypały bany za exploity, dodatkowo radzę nie używać BoLa / L# przez jakiś czas po patchu.

empty

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...