Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kiedy niby ma być to skanowanie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie, ku*wa ogarnijcie się.

Zbanują was za lista którą ktoś udostępnił? Równie dobrze mógłbym zfake'ować kilka kont i wrzucić na neta, to oznacza że mają te osoby bana dostać?

Jeżeli już to będą się sypały bany za exploity, dodatkowo radzę odinstalować całkowicie BoLa / L# na jakiś okres czasu :)

Lista to j****y fake, to wiadome, kolega ma rację. 

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

były na NA i na euw ale tam tyle banów co kot na[łakał.. nie wiem do końca co rito robi :p że raz wiele osób raz mało, pewne jest że coś robi. Prawdopodobnie na razie eksperymentuje by potem /BUM! ban wszystkich

Opublikowano

Nastawienie RITO do cheaterów (napisałem, że jeden z graczy cheatuje na szkolnym turnieju (oczywiście replaye, powtórki i wszystko co mieliśmy poszło do RITO)) Odpowiedź:

Odpowiedzialność leży po stronie organizotorów turnieju oraz osób odpowiedzialnych za nadzorowanie, czy wszyscy gracze przestrzegają regulaminu. My ze swojej strony niestety nie jesteśm w stanie nic zrobić, gdyż nie my jesteśmy organizatorem wspomnianego turnieju, my go tylko wspieramy w postaci ewentualnych dostarczonych nagród.

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

pogadamy na tydzień :) sam jestem ciekaw czy coś będzie i się zmieni :) jak by się pozbyli całkowicie tego cheatu to nie byłbym aż taki zły, gra bez cheaterów też jest zabawna na swój sposób

Opublikowano

wydaje mi się że rioter, poszukaj nie mam linka, jakby to było nie pewne info to nie byłoby gównoburzy

czyli gównoburza z niczego? bo tak wynika, kilka osób niby dostało bany, jeszcze w dodatku prawdopodobnie za cheat na botrka i inne exploity, a wszyscy płaczą.

pewnie nie ma żadnych banów tylko znowu wielkie straszenie ... 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

W ogóle tak analizuje te bany które były do tej pory...

bana dostały tylko osoby które:

jechały na botrk hacku (nawet na L#) lub przez ostatnie 3 miechy używały bola/mk.

ogólnie rzecz biorąc, z tego co wyczytalem -  L# jest bezpieczny jak nie jedziemy na botrk hacku/sion exploicie (ten na ulta), natomiast bol jest detected póki co,  a przynjamniej jakas czesc skryptów.

nie spotkałem sie z banem dla osoby która jechała tylko na L# (nie uzywajac exploita na siona/botrka) i nie używała bola przez ostatnie 3 miecby - takiego bana nikt nie miał.

DAJ MINUSA ^^

Opublikowano

Może mi ktoś wyjaśnić skąd w ogóle wypłynęła informacja o Tym Mass Banie, bo jak dla mnie jest to niewiarygodne aby RITO powiedziało dnia xx każda osoba która korzystała z bol'a przez ostatni 3 mies dostanie bana ...

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Opublikowano

^-- 5 stron, oczywiście banów było więcej, te 5 stron to ludzie którym chciało się pisać, nie licząc płaczu w bolu na shout boxie o tym że dostali bana

Opublikowano

czyli głupoty gadają, trzeba grać dalej i wbijać elo :) 

29.png

Opublikowano

to jak w koncu z tymi banami? jak gralam rok temu na bolu chwile, i ostatnio na sharpie (tylko na kittykiller jeden custom/jeden normal) to grozi mi cos?

Opublikowano

to jak w koncu z tymi banami? jak gralam rok temu na bolu chwile, i ostatnio na sharpie (tylko na kittykiller jeden custom/jeden normal) to grozi mi cos?

jak nie używasz exploitów to nic, pierdolą głupoty żeby straszyć ... 

29.png

Opublikowano

a jak używałam tylko exploita tego co byl w kacie? (nfd czy jakos tak) na jedną gre? to moge dostac bana z 'automatu' czy czy to raczej tylko replayem?

Opublikowano

W ogóle tak analizuje te bany które były do tej pory...

bana dostały tylko osoby które:

jechały na botrk hacku (nawet na L#) lub przez ostatnie 3 miechy używały bola/mk.

ogólnie rzecz biorąc, z tego co wyczytalem - L# jest bezpieczny jak nie jedziemy na botrk hacku/sion exploicie (ten na ulta), natomiast bol jest detected póki co, a przynjamniej jakas czesc skryptów.

nie spotkałem sie z banem dla osoby która jechała tylko na L# (nie uzywajac exploita na siona/botrka) i nie używała bola przez ostatnie 3 miecby - takiego bana nikt nie miał.

Nie siej fermentu pierdolony idioto, banwave na EUNE i TR miał być wczoraj. I co? Gówno z tych banów...

Nie będzie.

Kocham Renissance.

Opublikowano

Pytanko mam, czy jeżeli użyłem raz w życiu w jednym meczu sionem exploita(ulta w całym meczu użyłem może 2-3 razy) + nikt z przeciwnej drużyny nie wyczaił że używałem cheatów to moge dostać bana ?

Moim zdaniem nie ale chce poznać wasza opinie na ten temat :)

Pozdrawiam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...