Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kiedy niby ma być to skanowanie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem że L# jest prawdopodobnie niewykrywalny, ale chcę już grać rankedy wbijać challengera. No i problem w tym że nie wiem czy już mogę grać ;/ 

Kiedy ma niby być te skanowanie i fala banów ? 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

EUNE w nowym tygodniu.

w tym co teraz bedzie ta ? 

29.png

Opublikowano

Ja p******e graj i nie rozgłaszaj tępego pierdolnie. Jak grałeś na BoLu/MK jogo w ostatnim czasie (3 miesiące okres czasu) to masz bana i tyle. L# jest bezpieczny

Opublikowano

Chce się upewnić, czyli ogólnie rzecz biorąc jest ban tylko za BOTRK hacka, ew. jakieś inne wielke przewinienia, tak?

Ja p******e graj i nie rozgłaszaj tępego pierdolnie. Jak grałeś na BoLu/MK jogo w ostatnim czasie (3 miesiące okres czasu) to masz bana i tyle. L# jest bezpieczny

A co jesli ktos uzywal exploita na botrka na L#... wtedy uniknie bana niby?

Opublikowano

ja używałem bola zanim L# zaczął być grany, czyli w wakacje, mk jogo przed wakacjami jakoś . exploitów NIGDY na main koncie nie używałem, nawet na customach. 

29.png

Opublikowano

A co jesli ktos uzywal exploita na botrka na L#... wtedy uniknie bana niby?

Nie? Jakie to znaczenie?

Jak ktos cie nagra to na co komu tam wiedzieć ze uzywasz bola czy L#

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Wiem że L# jest prawdopodobnie niewykrywalny, ale chcę już grać rankedy wbijać challengera. No i problem w tym że nie wiem czy już mogę grać ;/ 

Kiedy ma niby być te skanowanie i fala banów ? 

jeżeli używaliście EXPO TO MACIE BANA

Opublikowano

bana dostaniecie nawet jak wchodzicie na fora poświęcone L#owi, bolowi itp. Riot śledzi taką aktywność wyłapuje to i BUM więc radzę zamknąć mpcforum bo riot wie i można łatwo bana wyłapać.

Opublikowano

Dlaczego gadasz głupoty? Ból jest zawsze zabezpieczony, za ml rownież nie ma bana.
Opublikowano

bana dostaniecie nawet jak wchodzicie na fora poświęcone L#owi, bolowi itp. Riot śledzi taką aktywność wyłapuje to i BUM więc radzę zamknąć mpcforum bo riot wie i można łatwo bana wyłapać.

To sie usmiałem hahaha :3 BZDURA!!

graphic.png

Opublikowano

Mam pytanie jak używam w l# od 3 dni, zagralem raz syndra, raz xerathem a uzywam trackera i evade dostane bana?

FizzyFisherman_eune_57_3_logo.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngPlasterr co ty pier*olisz człowieku ? śmiać mi się chce xD a co do tematu to bana dostaną tylko te osoby które nadużywały Refund Exploitera

zgJ0B8x.jpg

Opublikowano

To nie jest żart, mój kolega wszedł wczoraj na stronę jodsuska.me i wyświetlił mu się komunikat od riotu, że widzą co przegląda i ma bana. Potem dam screeny, jak kolega wejdzie na skajpa.

Opublikowano

Kolega wyzej powinien dostac warna za wprowadzanie ludzi w blad. Riot nie ma prawda sprawdzac na jakie ty strony wchodzisz to nie jest "komuna" ze kazdy sprawdzal gdzie idziesz z kim i po co

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngPlasterr przestań p********, bo ani to śmieszne, ani nie trolling. Robisz z siebie tylko debila
Co do tematu to bana będą miały osoby używające exploitów i nikt k***a poza tym, bedziemy plakac jak dostaniemy te bany, a nie przed faktem, bo teraz to jest bezcelowe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...