Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4Story UR [Unreal Reality]

hersentokrul

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Emm. Serwer stoi bez niczego! :) Wczoraj bugi 0lvl dopadly osoby, ktore zobaczyly za za nowe konto jest 750 KK ( za kazde konto ) to sie nachapali a tu bach! Bug0lvl dostali. Ja tez dostalem ;-)

Gralem cala noc ani 1 kick, ani nic.

#offtopic

PS. Jakie juz macie lvl?:) Ja 80

Opublikowano

Jakie mamy lvle? ale zes jebnal jak lysy o beton. Caly czas nie moge na gre wejsc, gdy wybieram postac i jest ekran ladowania, caly czas mam nawiazywanie polaczenia z serwerem. Co mi tam, szkoda czasu mojego.

Opublikowano

ty sie mnie pytasz jak nie mozna wejsc? no comments

no brawo dopiero udalo mi sie jakims cudem wejsc na gre, ale magiczny serwer widze jak hogwart 

to sie nagrałem, po godzinie grania znowu dupa, chyba voldemort jakiegos spella walnal i znowu nie mozna na gre wejsc...

Opublikowano

Serwer wylaczony dla graczy na 30 minut. Chilowe testy zwiazane z krypta oraz punktami PO ( sklep ).

Serwer dziala. Item shop na stronie takze dziala.

Opublikowano

Czlowieku, pisalem wszystkim wam oraz m,owilem na ts ze dostaniecie to jak serwer sie uspokoi. Bug 0lvl napadlo tylko 6 kont ( multikonta po KK ).

@Edit

Wiele osob pyta, skad bronie pvp. Otoz odpowiedz jest prosta. W krypcie sa bossy na kondach drog gzdie znich leci okolo 9 skrzynek 38lvl weapon. Jest 5% szansy ze wypadnie bron pvp.

Dobra to sory. zaraz wbije na ts3 i serwer ;p

Opublikowano

No spotkalem goscia przed chwila na td 10 Razer, czy cos takiego, mag z derionu na hita caly spot i myk w sekunde 20 lvl. Nie mial bizu to go na 2 hity zabilem i pyk zaraz po tym wywalilo mnie i nie moge sie zalogowac. Piekny serwer 

Opublikowano

Japierdole. W d***e mam juz to wszystko. Nie robie serwera, niech sie zajmie tym developer. Nie mam zamiaru co chwile odpalac tmapy bo wbija sobie hacker na multikilu zabija spoty i crashuje wszystko..

Opublikowano

No widzisz Hersen nikt nie musi ci DDOsowac serwa albo Hackowac ;)

Wystarczy ze sam sie rozwala :D

a co do uslug jechales Ultimate 4story a masz to samo :)

Wlasnie pokazales swoja wiedze cytuje (Japierdole. W d***e mam juz to wszystko. Nie robie serwera, niech sie zajmie tym developer. Nie mam zamiaru co chwile odpalac tmapy bo wbija sobie hacker na multikilu zabija spoty i crashuje wszystko..)

Skoro nawet nie wiesz od czego sie wywala TMAPa

" Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko te z których za szybko rezygnujemy "

Opublikowano

Tomeczko zgadzam sie z toba ale nie wiedzialem ze Hersen myslal ze Dedyk ty i ja to ta sama osoba :D

Opublikowano

Tylkko kto mowil ze ultimate itp to tomek? Chyba juz przesadzasz ziomku drogi ;]

Co do serwera wszystko dziala jak powinno.. System gemow juz w nastepnym tygodniu

Opublikowano

tak dla jasnosci Hersen dlaczego mowisz ze pisze tematy na Epvp i pytam sie jak postawic serwer PVE i PVP na jednym kliencie ?

Moze mnie z kims pomyliles ;)

Opublikowano

Wiekszosc osob pisze to i tamto. Tak, mozecie o mnie myslec co chcecie ;)
Serwer zostal wlaczony w wersji beta. Jednak wezme sie w garsc. Wszelkie bugi sa w trakcjie naprawiania ( nawet juz pare usunieto. ) Skrzyneczki, ktore za lvl sa odbugowane, tylko dodac jeszcze itemki.

4600914180651181187376.jpg

Opublikowano

Weź już nie kłam :D rozmawiałem z Devem i on mówił, że tylko na testach beta byłeś SA a teraz juz na oficjalu nie jesteś :D. PS: Otworzyłeś TCD edytor na tym ss i myślisz, że ktoś Ci uwieży, że ty edytujesz all :) Dodam, że to Pankeiks wszystko odbugował + doda SAM gemy i nie dopisuj sobie jego roboty, że ty bugi usuwasz itd :D Pozdroo

Opublikowano

Ehh. Drogi damianku, wszelkie rozmowy co "niby" piszesz z developerem to ja to tez widze ;)

Pankeiks tylko pomogl odbugowac bug 0lvl. Gemstony to ja juz mam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...