Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4Story UR [Unreal Reality]

hersentokrul

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Naprawiono takze bug z tp do krypty ( juz nie trzeba czekac z 3-4 minuty aby teplo tylko juz odrazu! ). Takze dostosowano raty bizu itp do expa. W najblizszym czasie poprawie system gemstonow oraz czekam dalej na strone -bedzie strona i rusza normalnie serwer znowu. Tym czasem stara ciagle dziala: 4story-ur.de

Opublikowano

Naprawde odwaliliscie kawal dobrej roboty :)

" Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko te z których za szybko rezygnujemy "

Opublikowano

Uwaga!
Update log v5

Serwer rusza punktualnie 1.12.2014. Clienta mozna pobierac juz 30.11. Strona zostala pomyslnie przepisana, bedzie wgrana za pare godzin. Dziekujemy za te testy na hamachi i czekanie na globalny serwer.

Opublikowano

Tak, wszyskto z bety bedzie wyczyszczone ( konta, eq, postacie. ) Dla testerow zamiast 500kk dostana 2.5k w zamian za testy - tylko osoby, ktore graly i pomagaly ( nie tylko weszly raz, 2 razy i juz ).

Opublikowano

Przez jaka przegladarke pobierasz? Polecam google chrome, jesli na tym jest problem to sprobowac na operze. W Wolnym czasie dodam, ze  clienta bedzie mozna pobrac z dopiskiem na strone /client.exe .

Opublikowano

No mi wystąpił taki problem ze jak grałem to mnie wywaliło, 

a gdy chce wejść znowu na tą postać to pisze mi, że mam wybrać serwer... 

Pomorze ktoś ? 

Z góry dzięki :p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...