Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4Story UR [Unreal Reality]

hersentokrul

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer jset aktualnie wylaczony, jutro bedzie juz dzialal. Wystapil powazny blad. Naprawienie go zajmie troszke. Client nie jest pobrany do konca jak sa bledy.

Opublikowano

Powiedz mi czemu kolejny raz moja postać została usunięta ?? 

Pisze mi ze mam zrobioną 1 ( GLOBAL (1) ), a jak wchodzę to muszę na nowo robić postać ...

Co to m być ??? 

Opublikowano

Powiedz mi czemu kolejny raz moja postać została usunięta ?? 

Pisze mi ze mam zrobioną 1 ( GLOBAL (1) ), a jak wchodzę to muszę na nowo robić postać ...

Co to m być ??? 

jak grales wczesniej i miales postac z 0LVL to musisz nowa  zrobic bo sie zbugowalo. Inni maja normalnie, jesli masz postac ( sprawdzisz ) np valorian a masz po lewej valorian a po prawej derion to usun lepiej postac i nowa zrob aby bana nie dostac. Bo to jest bug.

Opublikowano

Ale nie o to mi chodzi ... Grałem sobie i nagle wybiło mnie, gdy wchodzę tej postaci już nie ma i każe mi zrobić nową. No to zrobiłem nową i jak się loguje pisze " Global (2), a mam 1 postać. Tamta mi się usunęła z wszystkim co tam miałem xD 

Opublikowano

Ehh. Wyzsza szkola 4story.. Serwer odpalilismy bez zabezpieczen. Jakis kozaczek z EPVP wszedl i sie chwali ze serwer rozwalil bo nie byl nawet odpalony firewall ani strona podmieniona.. :) Dzisiaj bedzie jeszcze wszystko ok

Opublikowano

czemu jak się loguje na postać to wyskakuje mi the connection with the game server is being set up i rozłącza?? cały dzień tak mam

Opublikowano

czemu jak się loguje na postać to wyskakuje mi the connection with the game server is being set up i rozłącza?? cały dzień tak mam

ehh.... czytaj ze zrozumieniem..

Ehh. Wyzsza szkola 4story.. Serwer odpalilismy bez zabezpieczen. Jakis kozaczek z EPVP wszedl i sie chwali ze serwer rozwalil bo nie byl nawet odpalony firewall ani strona podmieniona.. :) Dzisiaj bedzie jeszcze wszystko ok

Opublikowano

Ściągnąłem, zainstalowałem, włączyłem, zalogowałem się i dupa. Niech mi teraz ktoś napisze czy ten serwer działa czy tylko ja mam taki problem, bo na stronie wyświetla, że są gracze online.

Opublikowano

"Jak się bierze za stawianie serva to trzeba się na tym chociaż trochę znać" Co nie Hersenku? Taki sam syf jak Ultimate, zapraszam na p4s -> Pytania PW.

Opublikowano

"Jak się bierze za stawianie serva to trzeba się na tym chociaż trochę znać" Co nie Hersenku? Taki sam syf jak Ultimate, zapraszam na p4s -> Pytania PW.

Ty tutaj sie lepiej juz nie udzielaj. Ultimate bylo nawet nie 30 minut i niema od paru dni, a tutaj nie byla poprostu podmieniona strona.

Opublikowano

Hersenku może nam wszystkim powiesz, że to ty odbugowałeś ikonki, gemy, laucher z patcherem  i ty pliki załatwiłeś ? :) Ale i tak jest pewnie jakiś Rool back więc coś znowu cofnie i syf zrobi :-)

Opublikowano

I testerzy mieli dostac nagrody, mieliscie naprawic to z 0 lvl znaczy ty miales a nadal nic. 2 serwery fajne ruszyly 2 padly. Znow zero nie ma co grac ;c

Opublikowano

I testerzy mieli dostac nagrody, mieliscie naprawic to z 0 lvl znaczy ty miales a nadal nic. 2 serwery fajne ruszyly 2 padly. Znow zero nie ma co grac ;c

Czlowieku, pisalem wszystkim wam oraz m,owilem na ts ze dostaniecie to jak serwer sie uspokoi. Bug 0lvl napadlo tylko 6 kont ( multikonta po KK ).

@Edit

Wiele osob pyta, skad bronie pvp. Otoz odpowiedz jest prosta. W krypcie sa bossy na kondach drog gzdie znich leci okolo 9 skrzynek 38lvl weapon. Jest 5% szansy ze wypadnie bron pvp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...