Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Shayen - Nowa zapowiedź, beta testy ciągle ON, zapraszam. ;)

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zobacze, moge w sumie usunąć te nieprzydatne bonusy.

Zrób to człowieku dobry, wszystkie absy na ogień, błyskawicie i wiatr działają tylko na magiczne ataki bossów, więc nie są potrzebne, dodatkowo % dodany do PE, maks PE. Aż milej grać ze świadomością, że nie ma tych śmieciobonów

The past has gone

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja sobie zagram, jedyny normalny serwer.

Tylko mam jedno pytanie.. czy BS będzie całkowicie zablokowany ?

Mam na myśli zabezpieczenia które będą wywalać pliki wgrane do clienta.

Bo fajnie by było mieć taki ubaw, aby każdy mixował ręcznie :D

Also.. Ts jakiś jest? Nie mogę sprawdzić bo strona nie działa... a forum nie znam.

Heniek.

Opublikowano

A ja sobie zagram, jedyny normalny serwer.

Tylko mam jedno pytanie.. czy BS będzie całkowicie zablokowany ?

Mam na myśli zabezpieczenia które będą wywalać pliki wgrane do clienta.

Bo fajnie by było mieć taki ubaw, aby każdy mixował ręcznie :D

Also.. Ts jakiś jest? Nie mogę sprawdzić bo strona nie działa... a forum nie znam.

Co do BS'a to nie wiem czy będzie całkiem zablokowany, bo harnaś coś tam narzekał :D

Forum to forum.shayen.eu, ts'a nie będzie, bo są miliony publicznych serwerów TS, więc niepotrzebne wydatki tylko.

tenor.gif

Opublikowano
ts'a nie będzie, bo są miliony publicznych serwerów TS

No racja są.. no to można się podczepić pod kogoś.

Miło wejść i pyknąć się z 5-6 graczami i z nimi grać nocki.

Bo tak bez Ts3, żadnego info nic. Kompletna dezorganizacja .

Heniek.

Opublikowano

No racja są.. no to można się podczepić pod kogoś.

Miło wejść i pyknąć się z 5-6 graczami i z nimi grać nocki.

Bo tak bez Ts3, żadnego info nic. Kompletna dezorganizacja .

Pewnie nie mają kasy, to wiesz. ;/ 

Serio nie będzie TS'a?

Opublikowano

Pewnie nie mają kasy, to wiesz. ;/ 

Serio nie będzie TS'a?

Jeśli nie będzie oficjalnego ts'a serwerowego, pewnie na jakimś innym zaprzyjaźnionym zostanie utworzona strefa. 

Opublikowano

Czekałem na serwer, bardzo mi sie spodobał ale jak zobaczyłem perf zmianke w IS to nie zagram i nie polecam. Serwer pod IS. Mówisz, że perf nie potrzebna, bo BS w takim razie powodzenia w kręceniu tym BS skoro bonusy nie są max.

@aw pokażesz system ulepszania?

9YbAX2Z.png

Opublikowano

Czekałem na serwer, bardzo mi sie spodobał ale jak zobaczyłem perf zmianke w IS to nie zagram i nie polecam. Serwer pod IS. Mówisz, że perf nie potrzebna, bo BS w takim razie powodzenia w kręceniu tym BS skoro bonusy nie są max.

Nie będzie w IS niczego, czego nie będziesz w stanie zdobyć w grze. Wiadomo, że serwer z czegoś się musi utrzymać, nie jest on za darmo dlatego też będą różne rzeczy w IS dla graczy, którzy chcą po prostu mieć troche łatwiej.

Ale za to nie znajdziecie  w nim itemów które dają cholera wie jaką przewage typu 100k na moby, whatever.

Opublikowano

Przecież i tak będzie do zdobycia w grze bodajże będą lecieć ze skrzyni ucznia i z dungeonòw, więc nie trzeba wydawać miliardów na IS. Tak jak zwykle, IS jest dla tych, którym się nie chce dropić.

tenor.gif

Opublikowano
Jeśli nie będzie oficjalnego ts'a serwerowego, pewnie na jakimś innym zaprzyjaźnionym zostanie utworzona strefa. 

No było by miło pograć z graczami.

Do tego info jest jakieś...

Coś powinno być zrobione.

Heniek.

Opublikowano

No było by miło pograć z graczami.

Do tego info jest jakieś...

Coś powinno być zrobione.

Wszystkie informacje będą na forum, od tego ono jest. harnaś pisał, że fanpage i TSa nie będzie, chociaż może zmieni zdanie co do TSa.

tenor.gif

Opublikowano

Kretuś sponsorem no nie źle ;) Jak dla mnie za mało, więc polecić nie polecę :)

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Jak reklama ? Tylko mpcforum czy też na różnych forum Bo jeżeli tylko na mpc forum to nie będzie więcej niż 150 + graczy . 

Opublikowano

Na forum rozpoczęła się rekrutacja na moderatora forum, zapraszam po więcej info na forum.shayen.eu

Jutro powinien pojawić się już oficjalny klient w godzinach wieczornych.

Opublikowano

Na forum rozpoczęła się rekrutacja na moderatora forum, zapraszam po więcej info na forum.shayen.eu

Jutro powinien pojawić się już oficjalny klient w godzinach wieczornych.

Ile waży client? Będzie jakiś patcher dla tych z limitami internetu? (Tak, to jeszcze istnieje.)

Medal Bohatera wywaliłeś ze skrzyni na 1lvl? Z metinów tych standardowych dalej drogi syf typu wody i zmianki? Mógłbyś dodać np. drop pereł po 2 sztuki.

Btw. TS3 jednak jest, link do niego na forum (nie podam tutaj, bo jeszcze kolejne % dostanę ;f).

tenor.gif

Opublikowano

Serwer pod IS - No przecież, że tak!....... co jak to jest serwer pod is to nie zagram dziękuje xD 

Znajdź mi serwer nie pod IS, najlepiej całkiem bez ISu, gdzie administracja płaci z własnej kieszeni za maszynę... Zresztą jak to może być serwer pod IS, skoro harnaś się zastanawiał czy wgl. dodać PD do ISu xD

tenor.gif

Opublikowano

Serwer pod IS - No przecież, że tak!....... co jak to jest serwer pod is to nie zagram dziękuje xD 

:D :D :D :D :D :D :D

Wszystko masz w grze co w IS, is jest bardziej dla osób którym dropić się nie chce i chca isc na łatwizne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...