Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Exorian.pl - Jadeitowy Ekwipunek

★ WINCHESTER ★

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A myślałem, że Tiveria to pierwszy i ostatni projekt. :D

Coś Ty, każdy będzie robił serwery na upadłego, aby były. Z resztą ile teraz jest tych serwerów to masakra...

50596142255057180250.png

Specjalista
Opublikowano

Nawet ładnie,lecz miecz na sure dałbym na woj,ninja,sura a miecz sura dałbym na woja.

Ogólnie nie mam żądnych zastrzeżeń.

Pozdrawiam i powodzenia.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Dla wszystkich, którzy twierdzą, że zdjęcia są nafaszerowane efektami przygotowałem po raz kolejny

zdjęcie przedstawiające wygląd z gry bez żadnych efektów z programów:

Mod graficzny dostępny jest w grze pod skrótem klawiszowym Shift+F12

exorianefektn7s11.png

Nie wiem w jakim celu ktokolwiek pisze coś na temat efektów użytych na zdjęciach.

Od dawna ludzie stosują przeróżne efekty i żadne prawo nie zabrania im tego robić.

Osobiście używam bardzo lekkiego topazu, który jedynie w niewielkim stopniu poprawia zdjęcie.

Jeżeli komuś to nie pasuje, to niestety nic na to nie poradzimy.

Chcemy mieć takie, a nie inne zdjęcia i takie mieć będziemy.

Warto również wspomnieć o rozmiarach broni, a konkretniej łuków.

Patrząc na zdjęcia można odnieść wrażenie, że łuki są zbyt duże,

jednak to tylko dlatego, że są wyższe, a długością nie przekraczają długości łuku na 80 poziom.

Więcej w tym temacie się nie wypowiadam, jeśli macie zamiar w dalszym ciągu

kłócić się, czy pisać cokolwiek nie związanego z przygotowanym przez nas ekwipunkiem,

to proszę Was róbcie to poprzez Prywatne Wiadomości,

bo tylko zaśmiecacie tematy swoimi głupotami.

Winchester

Opublikowano

Fajny secik :) Polecam ze względu na Kizora i Karola ale Hariona to już byście mogli wypier**lić ;]

Harion nie ma nic wspólnego z exorianem ;) Jeśli byś obserwował FB hariona na bieżąco wierdziałbyś że on robi inny serwer

33748387117269464751.png

Opublikowano

Harion nie ma nic wspólnego z exorianem ;) Jeśli byś obserwował FB hariona na bieżąco wierdziałbyś że on robi inny serwer

Tak samo jak Ty nie masz nic wspólnego z Shivą?  xD

Opublikowano

Bronie fajne prócz łuku według mnie zbyt dziwny  :P ogółem mroczny set wygląda o wiele lepiej :D i tam łuk jest zrobiony idealnie tutaj do zmiany :D reszta jest ok ;)

Opublikowano

Troszkę przesycone kolory. Ale bronie są ładne, fryzura dla wojowniczki i szamanki - o rany! Okropnie wyglądają :P

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ten set w przeciwieństwie do waszych pozostałych jest powiedzmy "słaby". Nie podoba mi się, ale może to tylko moja opinia .

ARIONE-MINI.png

Opublikowano

Grafika nie jest podkręcona w spoilerze czyste ss jest poprostu mozliwośc regulacji jakosci grafiki na naszym serwerze

971441415995834451078.jpg

286481415995834451078.jpg

131741415995834451078.jpg

naprawdę dojebałeś... zmiana kontrastu to zmiana jakości grafiki? Ogólnie co to oznacza "zmiana jakości grafiki"? Więcej szczegółów? więcej elementów? więcej pixeli ? fascynujące... 

PS: jeśli invoria przyciemniła wszystkie grafiki a sensual rozjaśnił... to mamy to wpisywać jako "zmiana jakości grafiki" ? Bo nie wiem czy gratulować sensualowi poprawy "jakości" wszystkich modeli w mt2 ... ;/ 

Invoriabanenr.png

Opublikowano

naprawdę dojebałeś... zmiana kontrastu to zmiana jakości grafiki? Ogólnie co to oznacza "zmiana jakości grafiki"? Więcej szczegółów? więcej elementów? więcej pixeli ? fascynujące... 

PS: jeśli invoria przyciemniła wszystkie grafiki a sensual rozjaśnił... to mamy to wpisywać jako "zmiana jakości grafiki" ? Bo nie wiem czy gratulować sensualowi poprawy "jakości" wszystkich modeli w mt2 ... ;/ 

Spokojnie, kizio i tak nie trafił z postem, bo na inny temat był. Zresztą to jest mod graficzny, dlatego można regulować jakość grafiki.

Opublikowano

No nie wiem, jak dla mnie dziwne te miecze oraz mi się nie podobają ;p ale daje lajka wiesz za co :D

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

• 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...