Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Exorian.pl - Jadeitowy Ekwipunek

★ WINCHESTER ★

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nawet tylko dzwon średni miecz dla sury za bardzo do miecza dla woja podobny :>

I przestań tyle tego syfu na ssy nakładać prosze cie bo mnie oczy pieka.

A MÓWILI MI ŻE WARTO W TO GRAĆ,MÓWILI MI ŻE WARTO STĄD BRAĆ

Opublikowano

Łuk troszkę przesadzony.. Mógłby być troszkę "chudszy". Ogólnie to ładnie to wygląda, ale najlepiej to sztylety oraz dzwon i wachlarz :)

Opublikowano

Nawet tylko dzwon średni miecz dla sury za bardzo do miecza dla woja podobny :>

I przestań tyle tego syfu na ssy nakładać prosze cie bo mnie oczy pieka.

Grafika nie jest podkręcona w spoilerze czyste ss jest poprostu mozliwośc regulacji jakosci grafiki na naszym serwerze

971441415995834451078.jpg

286481415995834451078.jpg

131741415995834451078.jpg

33748387117269464751.png

Opublikowano

Grafika nie jest podkręcona w spoilerze czyste ss jest poprostu mozliwośc regulacji jakosci grafiki na naszym serwerze

Ta i ten topaz to też pewnie włączany jakimś przyciskiem.

Weź się nie kompromituj chłopie chociaż tymi bzdurami, bo już to robisz wystarczająco pisownią.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Gdybym nie widział topazu na zdjęciach broni to bym pomyślał, że zjebaliście grafike na całego bo te screeny prezentują się ohydnie i aż razi w oczy. Nie obrabiajcie wiecej screenów, juz lepiej jak wstawicie czyste... chociaż da się oglądać.

A ekwipunku nie skomentuje, jedynie wachlarz się nadaje do użytku i bronie sury.

Opublikowano

Gdybym nie widział topazu na zdjęciach broni to bym pomyślał, że zjebaliście grafike na całego bo te screeny prezentują się ohydnie i aż razi w oczy. Nie obrabiajcie wiecej screenów, juz lepiej jak wstawicie czyste... chociaż da się oglądać.

A ekwipunku nie skomentuje, jedynie wachlarz się nadaje do użytku i bronie sury.

Ubranka i bronie z tego tematu, też "MEGA" nie wyglądają ;)

http://www.mpcforum.pl/topic/1313693-shayen-beta-dedyk-easy/

-------------------------------------

Secik jednolity, całkiem dobry.

Opublikowano

Ubranka i bronie z tego tematu, też "MEGA" nie wyglądają ;)

http://www.mpcforum.pl/topic/1313693-shayen-beta-dedyk-easy/

-------------------------------------

Secik jednolity, całkiem dobry.

Yeah! I co z tego? Ja ich nie staram sie reklamować na prawo i lewo jakby od tego moje życie zależało. Dla mnie wstawianie takiego syfu w media na tym forum to tak jakby wołanie o pomoc. ;) A sety w mojej prezentacji mi się podobają i nie musze polepszać ich jakościowo przez programy graficzne.

Opublikowano

Chciałem już powiedzieć że całkiem dobry set.. ale rozmiar łuku mnie dobił  - zmniejszcie go bo jest większy od dwuręki! Po za tym jest ok  ^_^ .

A mi właśnie się zdaje że gracze którzy grają archerem lubią duże łuki  :P

No w sumie co kto lubi, z logicznego punktu widzenia wydaje mi się to lekko bez sensu. Chociaż może branie metina na logikę to nie zbyt dobry pomysł :D.

sygnatura2.png

Opublikowano

Chciałem już powiedzieć że całkiem dobry set.. ale rozmiar łuku mnie dobił  - zmniejszcie go bo jest większy od dwuręki! Po za tym jest ok  ^_^ .

A mi właśnie się zdaje że gracze którzy grają archerem lubią duże łuki :P

Mimo że ten jest większy od reszty broni, to..

Bronie mi się podobają. 

3_1.png

Opublikowano

Yeah! I co z tego? Ja ich nie staram sie reklamować na prawo i lewo jakby od tego moje życie zależało. Dla mnie wstawianie takiego syfu w media na tym forum to tak jakby wołanie o pomoc. ;) A sety w mojej prezentacji mi się podobają i nie musze polepszać ich jakościowo przez programy graficzne.

Ale czy jest zabronione publikowanie takich rzeczy by pokazać graczom co będzie? Może i jest trochę graficznie podkręcone, ale ładnie się prezentuje. 

Ważne by było widać, że miecz to miecz, a nie jakiś badziew.

Z twojego punktu widzenia to ludzie nic nie powinni pisać w dziale "Media" bo wołają o pomoc.. troszkę chyba coś Ci się pomyliło.. Proponuję poszukać i się dowiedzieć do czego ten dział służy. 

Odnośnie setu to tak jak wspomniałem fajnie wygląda :)

Opublikowano

Ale czy jest zabronione publikowanie takich rzeczy by pokazać graczom co będzie? Może i jest trochę graficznie podkręcone, ale ładnie się prezentuje. 

Ważne by było widać, że miecz to miecz, a nie jakiś badziew.

Z twojego punktu widzenia to ludzie nic nie powinni pisać w dziale "Media" bo wołają o pomoc.. troszkę chyba coś Ci się pomyliło.. Proponuję poszukać i się dowiedzieć do czego ten dział służy. 

Odnośnie setu to tak jak wspomniałem fajnie wygląda :)

Udostepniac syf i promujac tym własny serwer to jedno, a udostepniac ciekawe i ładne rzeczy to drugie.

A ten dział służy do wstawiania swoich poczynań z grą Metin2 w formie screenów/filmików tudzież serii youtuberów, a nie promowania swojego serwera, od tego powinna być zapowiedz/prezentacja. Konto masz od miesiaca wiec nie ucz mnie od czego jest ten dział.

Opublikowano

Udostepniac syf i promujac tym własny serwer to jedno, a udostepniac ciekawe i ładne rzeczy to drugie.

A ten dział służy do wstawiania swoich poczynań z grą Metin2 w formie screenów/filmików tudzież serii youtuberów, a nie promowania swojego serwera, od tego powinna być zapowiedz/prezentacja. Konto masz od miesiaca wiec nie ucz mnie od czego jest ten dział.

Ja osobiście bym YouTuberów z tego działu wyrzucił.

Nie wolno spamować, ale spam jako treść medialna to już dozwolony?

Dla mnie 40-sty filmik z rzędu jak gość napieprza dzikie psy i biega po m1 to nic innego jak spam, tylko po prostu nie w wersji pisemnej.

0VPaRnd.png

Opublikowano

To dlaczego nie wypowiadasz się tylko w tym temacie? Zobacz inne.. Widzę uruchamiają się kompleksy zazdrości..;/

Opublikowano

Ja osobiście bym YouTuberów z tego działu wyrzucił.

Nie wolno spamować, ale spam jako treść medialna to już dozwolony?

Dla mnie 40-sty filmik z rzędu jak gość napieprza dzikie psy i biega po m1 to nic innego jak spam, tylko po prostu nie w wersji pisemnej.

To czemu robisz do swojego każdego filmu osobny temat zamiast zrobić jeden konkretny? To też jest spam.

33748387117269464751.png

Opublikowano

To czemu robisz do swojego każdego filmu osobny temat zamiast zrobić jeden konkretny? To też jest spam.

Bo k***a ten dział powinien służyć do pokazania co udało nam się w metinie zrobić, coś ciekawego a nie k***a 21423423434 film o tym jak ktoś napierdala psy bądź ulepsza itemy.

Opublikowano

Bo k***a ten dział powinien służyć do pokazania co udało nam się w metinie zrobić, coś ciekawego a nie k***a 21423423434 film o tym jak ktoś napierdala psy bądź ulepsza itemy.

Może autor tego tematu uznał to za coś ciekawego?

Jesteś takim samym idiotą jak Mizune. On sam chwalił się niedawno zbrojami, które będę na Atreyi. 

Skoro czepiamy się już czegoś ciekawego... Co jest ciekawego w zmienieniu tekstur na mapie, która istnieje już od bardzo dawna? 

Opublikowano

Może autor tego tematu uznał to za coś ciekawego?

Jesteś takim samym idiotą jak Mizune. On sam chwalił się niedawno zbrojami, które będę na Atreyi. 

Skoro czepiamy się już czegoś ciekawego... Co jest ciekawego w zmienieniu tekstur na mapie, która istnieje już od bardzo dawna? 

Ale ja tu nawiązałem do wrzucania lets play a nie pokazywania nowych broni czy zbroi więc odbij pionku.

Opublikowano

Ale ja tu nawiązałem do wrzucania lets play a nie pokazywania nowych broni czy zbroi więc odbij pionku.

A ja miałem na myśli że ludzie powinni robić jeden temat z danego serwera np z filmami i aktualizaowali je poprzez dodanie nowych. Ale jasne po co tam Endymion_ ma czytac ze zrozumieniem ;)

33748387117269464751.png

Opublikowano

Wypowiadamy się na temat tego co jest zawarte w pierwszym poście, a nie rozmawiamy co powinno się wstawiać do tego działu, a co nie. Jeżeli macie jakieś propozycje możecie napisać sugestię w dziale do tego przeznaczonym.

Proszę też o zachowanie kultury i nieobrażanie innych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...