Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy exploit?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 253
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam używać na jakiś kontach 10 lvl, czy coś, bo powtórzy się sprawa jak z tym expoitem na spelle, a mianowicie będzie fala banów nawet dla tych co na customach grali.

928011413476457403957.png

Opublikowano

Ohohoh już napierdalać idę. Mam jakieś konto 19 lvl to chętnie je oddam do banicji heh. Widzicie? kiedyś pisaliście, że to botrk hack to fake. Założę się, że ten invisible teemo też mają :)

Opublikowano

Dobre xD Ale strach na Plat +

...................\/...................

Opublikowano

Dobre xD Ale strach na Plat +

Bo to jest tylko by ludzie to nadużywali na smurfach i Rito pobanował i to sfiksował. To nie ma prawa bytu. Jutro pewnie naprawią ale zabawa będzie przednia 

edit : Mi coś nie instaluje tego skryptu bo błąd. Jakby ktoś mógł to niech mi uploadnie lub da znać jak instalować bez errora. Kliknięcie na "install" w temacie nic nie robi.

Opublikowano

O co chodzi z tym sprzedawaniem itemów wyjaśni ktoś?

Uploadnij mi ziomuś tego skrypta bo mi errory trzepie :D

How to use it for retards 

1. Save the gold for the item (for example 3200 for botrk)
  2. Enable the no cd exploit
  3. Buy Botrk (You'll see how it will be auto refunded right after you bought it, now you shouldn't be able to cast your trinket anymore, or it's gone)
  4. Have fun by spamming spacebar
Opublikowano

Na poczatku tego nie ogarniałem ale już ogarniam Jak coś jest też funkcja nieskonczone potki itp/

P.S: Chetnie zagram duo z osoba która by to używała aby podwyższyc mmr ( Eune,Dawid551k)

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Mi śmiga. Na customie testowałem Szatanem - Teeto i boty padały z botrka, którego nie miałem ;__;

edit : w sensie miałem botrka bo kupiłem ale skrypcik go zwrócił i zabiłem boty spacją.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...