Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co się dzieje z serwerem Tiveria?

kambali

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie czytałem tematu ale za niedlugo tridica wychodzi

No i z takimi ludźmi tu dyskutować.

Tiveria.pl 

Start : 04.08.15 - GODZINA 18-20

Oczekujemy :)

• Odpowiedzi 136
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Cholera moim zdaniem powinni uruchomić nowa Tiverie taką jaką była a z czasem dodawać nowości które są przesadzone na niektórych serwerach. 

Fajnie by było gdyby ktoś podjął się wyzwania reaktywowania Tiverii . Ale to jest los na loterii czy zaczną grać czy nie :)  

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ludzie - widzieliście ile osób grało na serwerze ostatnio ?
Może 90-100 osób.

Były przesłanki, że pracują nad nowym serwerem.

Na 99% zamknęli serwer ze względu na sprawy finansowe, ile można dokładać do serwera?

Szkoda gdyż Tiveria była po niekąd klasykiem i takim filarem serwerów prywatnych, ale brak reklamy i "przejedzenie" serwerem robi swoje.

Opublikowano

Ludzie - widzieliście ile osób grało na serwerze ostatnio ?

Może 90-100 osób.

Były przesłanki, że pracują nad nowym serwerem.

Na 99% zamknęli serwer ze względu na sprawy finansowe, ile można dokładać do serwera?

Szkoda gdyż Tiveria była po niekąd klasykiem i takim filarem serwerów prywatnych, ale brak reklamy i "przejedzenie" serwerem robi swoje.

Fakt moze i tiveria byla stabilna ale nazywaniem jej filarem serwerow prywatnych to grube naduzycie. Do spadku graczy nie przyczynilo sie przejedzenie i brak reklamy a brak zainteresowania teamu. Kiedy byl tam jakis event? Banowali osoby za cheaty/naduzycia? Support byl sprawdzany? No wlasnie.

Srij9JT.png

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Tiveria wraca w lipcu od 0 ale na starych zasadach :)) kto Był w Wybrani to pw :))

Mam tylko nadzieję, że nie będzie tego gówna z nowych serwerów, tj. pety, wierzchowce i kostiumy w ISIe.

Opublikowano

Mam tylko nadzieję, że nie będzie tego gówna z nowych serwerów, tj. pety, wierzchowce i kostiumy w ISIe.

Te gówna śa zupełnie nie potrzebne :)

Opublikowano

Tiveria wraca w lipcu od 0 ale na starych zasadach :)) kto Był w Wybrani to pw :))

Siema, jak masz kontakt z Bartkiem itp.. to pisz do nich :P

Tiveria.pl 

Start : 04.08.15 - GODZINA 18-20

Oczekujemy :)

Opublikowano

Krisuu ze stara ekipa zawitają tam na pewno także widzimy się w grze oraz na forum geje i lesbijki...

9218_loveaudi.jpg

Opublikowano

Przestan siac ferment i pisac o podwalinach jakis. Na fanpage tiverii pisze ze strone maja wlaczyc 10lipca i forum

Ty bosie już się nie odzywaj na temat, na który nie masz pojęcia :)

@down

o czym wy ludzie do mnie gadacie, ja mówie o Triadice, która była początkiem Tiverii , a wy piszecie że 10 startuje serwer ? WTF ?! Co to ma do rzeczy ?

Opublikowano

Ty bosie już się nie odzywaj na temat, na który nie masz pojęcia :)

Troszkę najwidoczniej wie bo pisze prawdę ;> Do 10 ma wyjść strona i forum. Co do serwera nie wiadomo.
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...