Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co się dzieje z serwerem Tiveria?

kambali

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może Tomasz sie zainteresował i napisał... ciekawe skad ktos by wiedział ,że powstanie NOWA TIVERIA S2... Może na Tomasz nie ma uprawień dodawania na fb postów.. Przynajmniej to było do przewidzenia. Ale szkoda serwera . Zawsze miałem sentyment tego serwa. Tak jak Tomasz napisał będzie nowa s2. Także musimy czekać. Przynajmniej będzie podobna ,lecz nie taka sama. I + ,że beda wprowadzone nowe rzeczy. :3

1. Takie coś każdy może napisać!

2. Ma na 100%

3. Temat S2 zostawał poruszany wielokrotnie i nie było mowy o postawieniu S2, to teraz takie nagłe zmiany?

4. Nie ma sensu stawiac S2 jak na S1 grało max 50-100 osób (w tym ja)

Zeby przekazac jakiekolwiek informacje musialem zalożyc konto w czoraj , i nie tylko na FanPage dodajemy takie informacje widzialem tutaj istniejący temat to napisalem Co jest i co również może być. Jak będe mieć kontakt z Balonem to taka tez informacja pojawi się rownież na facebooku Tiveria.pl

Możemy się spotkać na TS, znam twój głos i się przekonam ;)

Tiveria.pl 

Start : 04.08.15 - GODZINA 18-20

Oczekujemy :)

• Odpowiedzi 136
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1. Takie coś każdy może napisać!

2. Ma na 100%

3. Temat S2 zostawał poruszany wielokrotnie i nie było mowy o postawieniu S2, to teraz takie nagłe zmiany?

4. Nie ma sensu stawiac S2 jak na S1 grało max 50-100 osób (w tym ja)

Możemy się spotkać na TS, znam twój głos i się przekonam ;)

Nie musze Ci nic chlopie udowadniac tiveri nie ma i nie bedzie juz .

Opublikowano

a czyli klamca, strach na tsa wejsc bo prawda wyjdzie na jaw i okarze sie ze jest oszustem :x

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

Nie musze Ci nic chlopie udowadniac tiveri nie ma i nie bedzie juz .

Tomasz tak nie pisze.. chodzi mi o "spacja kropka" - Napisz kiedy spotykamy się na TS :P

#Edit : I swój własny serwer piszesz z małej litery? Pozdrowienia.. :)

Tiveria.pl 

Opublikowano

A mnie się wydaje, że na razie nie ma sensu tracić pieniędzy na serwer dopóki nie skończą aktualizacji. Te 100 osób (czy tam nawet 50 licząc sklepy i buffy) na pewno nie będzie miała tego za złe. Tak jak mówili, że wypłacają z własnych kieszeni - pytanie, po co marnować własne pieniądze przez czas roboty, skoro nikt im się nie dokłada?

Przynajmniej ja to tak widzę.

Opublikowano

Tomasz tak nie pisze.. chodzi mi o "spacja kropka" - Napisz kiedy spotykamy się na TS :P

#Edit : I swój własny serwer piszesz z małej litery? Pozdrowienia.. :)

Widze Mamutek niedowiarek , ze tiveria padla? hahah ojejku smutne w ch*j :(. Co jeszcze chcesz tam grac? Zawsze cienki byles :). Tiveria padla i koniec :)

Opublikowano

Widze Mamutek niedowiarek , ze tiveria padla? hahah ojejku smutne w ch*j :(. Co jeszcze chcesz tam grac? Zawsze cienki byles :). Tiveria padla i koniec :)

Gram na innym serwerze.. ale doczekuje prawdy a nie napis jakiegoś gracza..

Tiveria.pl 

Opublikowano

Możę będzie reaktywacja.

...................\/...................

Opublikowano

Tiveria była jednym z najlepszych serverów pod względem jak i zarówno gry.

Szkoda że tak wielka legenda jak Tiveria została wyłączona.

Dobry by było widzieć z ich strony wielki powrót :)

26ef880a24a8b87bgen.png

Opublikowano

Tiveria była jednym z najlepszych serverów pod względem jak i zarówno gry.

Szkoda że tak wielka legenda jak Tiveria została wyłączona.

Dobry by było widzieć z ich strony wielki powrót :)

Ostatnie zdanie jest źle sformułowane... Kompletnie bez sensu.

Tivera upadła tylko przez głupich adminów. Teraz nie wieże już w żaden prywatny serwer... Są stawiane na chwile..

Opublikowano

Ostatnie zdanie jest źle sformułowane... Kompletnie bez sensu.

Tivera upadła tylko przez głupich adminów. Teraz nie wieże już w żaden prywatny serwer... Są stawiane na chwile..

5 lat to dobry wiek jak na priva, ale i tak szkoda :). Z mojego komputera została już usuniętą :).

Tiveria.pl 

Opublikowano

Szkoda trochę tiverii, fakt faktem mało osób grało ale przynajmniej ciekawie się tam pykało, fajnie byłoby tam wrócić. przynajmniej z tymi 100-ma osobami w godzinach szczytu.. 

83484547955137331513.png

Opublikowano

Dla mnie zamkniecie w ten sposób serwera to czyste chamstwo ! Tak sie nie robi... Chce mieć to wyjaśnione albo zbiore ludzi i będziemy nękać administracje. Wiemy gdzie mieszkacie :)

Opublikowano

Z dniem dzisiejszym : 20.11.2014roku chciałbym was poinformować ,że serwer Tiveria.pl zostanie zamknięty. Powodem zamknięcia serwera jest nieznany dla was nie chcemy tutaj tego ujawniać. Myślę , że za jakiś czas Tiveria.pl zostanie włączona ale to juz nie będzie ta sama tiveria lecz będzie to s2.  Przepraszamy za utrudnienia ,że nie dawaliśmy żadnej informacji.

Pozdrawiam Tomasz.

Tiveria.pl

hahaha s2 ? po c**j s2 jak s1 nie ma śmieszne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...