Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Rewolucja w temacie o idiotyzmach MPCforum

▒Kiszka▒

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, wyjdę z takim pomysłem, aby stworzyć regulamin tematu "Największe idiotyzmy na MPCforum.pl". Jest to konieczne, bo ostatnimi czasy do tematu, który się nazywa "Największe idiotyzmy..." nie można wstawiać idiotyzmów i idiotów, bo za to jest ban. logika mpcforum Dlatego przydałoby się jasno określić co można w tym temacie, a czego nie, bo wstawiając idiotów MPCforum do tematów gdzie takowych powinno się wstawiać, znów mogę bana dostać, a to znacznie psuje mi reputację i daje satysfakcję osobom, które tam trafiły słusznie.

To tyle.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Pogaduszek nie da się zrewolucjonizować, to ciemna strefa forum :ninja:

Nie ma co ^^ Dobrze jest.

Nie nauczysz starego psa nowych nawyków a pogaduszki odkąd pamiętam, były ciemną strefą forum.

Opublikowano

Pogaduszek nie da się zrewolucjonizować, to ciemna strefa forum :ninja:

Nie ma co ^^ Dobrze jest.

no rzeczywiscie, oznaczasz dektoreda i dostajesz perma za "trolling"

jestem za regulaminem

­

Opublikowano

Starczy przeczytać regulamin forum i lokalny, jeżeli postąpisz według niego i nie złamiesz go, nie zostaniesz ukarany.. 

A wszyscy wiemy, że Ty masz największe pole do popisu Idiotyzmami. 

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Nie. Ban był słuszny widać że się regulaminu nie czytało na mpc;) Dobrze jest tak jak jest ;p

Powiedziała osoba, która została zwyzywana :) ban słuszny, bo obraziłem ciebie? Nie rozśmieszaj mnie.

Starczy przeczytać regulamin forum i lokalny, jeżeli postąpisz według niego i nie złamiesz go, nie zostaniesz ukarany.. 

A wszyscy wiemy, że Ty masz największe pole do popisu Idiotyzmami. 

Na podstawie regulaminu, ten temat w ogóle nie powinien istnieć, więc w nim jakieś odstępstwa muszą zostać podane. Wstawiając do idiotyzmów idiotę, dostaje się bana hehe

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Bo idiotyzmy, a idiota to są dwie różne rzeczy. 

To normalne, że jak wstawisz ludzia do idiotyzmów poczuje się urażony i może zgłosić Cię i wtedy masz słusznego bana. Dlatego jak widzę co tam robicie to śmiać mi się chcę. Były moderator, a zniża się do takiego poziomu.. żenada. 

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Dobry pomysł, trzeba napisać co wolno, a co nie.

Tak.

Opublikowano

Bo idiotyzmy, a idiota to są dwie różne rzeczy. 

To normalne, że jak wstawisz ludzia do idiotyzmów poczuje się urażony i może zgłosić Cię i wtedy masz słusznego bana. Dlatego jak widzę co tam robicie to śmiać mi się chcę. Były moderator, a zniża się do takiego poziomu.. żenada. 

Właśnie - były.

Nie zależy mi już, więc robię co chcę. Swój poziom mam, ale real a net to coś innego i zrozumcie, mam w głębokim poważaniu opinię na MPCforum. Skoro wrzuciłem jeden z tysiąca, a nawet milionów idiotyzmów Lorda Phoenixa, to znaczy, że wrzuciłem idiotyzm. A to, że on jest już (nie napiszę, bo znów pewnie bana dostanę za prawdę) to inna sprawa.

jednak nie chodzi mi o komentowanie tego co dodałem, tylko chcę regulamin, bo to jest robienie z ludzi idiotów, dajesz im temat gdzie mają wstawiać posty za które potem się banuje.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Właśnie - były.

Nie zależy mi już, więc robię co chcę. Swój poziom mam, ale real a net to coś innego i zrozumcie, mam w głębokim poważaniu opinię na MPCforum. Skoro wrzuciłem jeden z tysiąca, a nawet milionów idiotyzmów Lorda Phoenixa, to znaczy, że wrzuciłem idiotyzm. A to, że on jest już (nie napiszę, bo znów pewnie bana dostanę za prawdę) to inna sprawa.

jednak nie chodzi mi o komentowanie tego co dodałem, tylko chcę regulamin, bo to jest robienie z ludzi idiotów, dajesz im temat gdzie mają wstawiać posty za które potem się banuje.

Patrząc z tej perspektywy, nie urażając Cię, zastanów się ile osób ma Ciebie za (nie napiszę bo mi nie przystoi). Nie obchodzi Cię opinia innych, ale Ty wystawiasz opinię o tych innych i koło się zamyka. To, że ludzie nie lubią, bądź nie akceptują bycia obrażanymi, to normalne. Niektórzy reagują na to wybuchowo, inni olewają, inni przyjmują to ze spokojem układając w głowie plan jak zniszczyć Ci życie. Osoba "mająca swój poziom" (jak to nietrafnie określiłeś) nie powinna nawet zaglądać do takiego tematu, by nie zniżać ww. "swojego poziomu". Toć paradoks!

Paradoksy tych toksyn, które nam aplikują 

Polegają na tym, że niekiedy dobrze smakują 
Opublikowano

Kicha zabierasz się za dział na forum, który od dawien dawna jest ciemną strefą i nic tego nie zmieni. Chyba że egzekucja całkowita pogaduszek czyli kasacja działu, wtedy problemu by nie było.

Opublikowano

Można wstawić głupotę, jednak nie można obrażać autora, to zasadnicza różnica.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...