Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NetherStorm

Xayanix aka Dev

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

serwer jest fajny i bardzo go polecam. Jedynym minusem tego serwera jest ranking, strasznie nie ogarnięty. 1 osoba w topce ma z 10.000 ranku, a żeby taki nabić wystarczy robić mulciaki i zabijać, czy 1 osobę zabić z 50 razy i ciągle dostaje się stosunkowo dużo ranku za nią. Powinno być, że jak 2 razy pod rząd zabijesz 1 osobę to później już dostajesz 0 ranku jakoś tak ;)

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

serwer jest fajny i bardzo go polecam. Jedynym minusem tego serwera jest ranking, strasznie nie ogarnięty. 1 osoba w topce ma z 10.000 ranku, a żeby taki nabić wystarczy robić mulciaki i zabijać, czy 1 osobę zabić z 50 razy i ciągle dostaje się stosunkowo dużo ranku za nią. Powinno być, że jak 2 razy pod rząd zabijesz 1 osobę to później już dostajesz 0 ranku jakoś tak ;)

Manna, naprawiliśmy to.

Od przed wczoraj ranking jest zresetowany i za zabójstwo jest 2% ranku osoby, która zginęła.

Dzisiaj ostatecznie uporano się z lagami.

Zapraszam na mój serwer IP: nstorm.maxc.pl

Opublikowano

Nie polecam się ponieważ właściciel spamuje reklama na innych serwerach ( używa nie legalnych botów )  . Każdy wie co to oznacza ; ) .

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/1278745-netherstorm/

Na poprzedniej edycji VVV

Nie polecam serwera , nie ogarnięta administracja ma wylane na graczy 2 sprawa unixej za zabijanie graczy i niszczenie innych gildi ( przecież taki typ serwera) postanowił zrestartować mi ranking PVP do 0.

Do graczy którzy mają pełną wersje minecrafta uprzedzam przed daniem takiego samego hasła na serwer co macie do miencrafta , dlaczego ? - bo unixej by mógł je sobie przywłaszczyć opisze na swoim przykładzie miałem administratora na serwerze i miałem takie same hasła do obu serwerów gdy unixej się dowiedział o tym że mam administratora na jakimś serwerze postanowił wbić tam pod moim nickiem i zgriffowac go pisząc tabliczki typu zapraszam na serwer ( jego ip )

Wracając do administracji np Zofik pyta graczy o komendy i prosi o dodanie do gildi.

Jeżeli szukasz serwera gdzie administracja ma na ciebie wylane , właściciel to złodziej ten serwer jest dla ciebie ! :)

Opublikowano

Nie płacz chłopcze, zareklamowałeś swój gówniany serwer na moim to zostałeś ukarany. W piątek rekord online: 240. Na tak wiele pozytywnych opinii zawsze znajdzie się zła. :)

Bez dowodów twoje słowa są puste i nic nie znaczące.

Opublikowano

Na serverze sa lekkie lagi, maszynka nie wyrabia na 140 osobach

Reszta nawet ciekawa informacje itp tez dobrze opisane. :)

7/10

MQpg.png

| Polub ten Post | Sygnatury na Zamowienie | Bannery | Loga |

Opublikowano

Na serverze sa lekkie lagi, maszynka nie wyrabia na 140 osobach

Reszta nawet ciekawa informacje itp tez dobrze opisane. :)

7/10

Niemożliwe, teraz mamy 170 i 19.66 TPS.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...