Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

netherstorm

Xayanix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logo.png

U2Va1OZ.png
➤ IP serwera: sv.gomc.pl
➤ IP Teamspeak: ts.nssv.pl
➤Adres WWW: netherstorm.pl

➤ PvP: TAK
➤ Typ serwera: Survival + Frakcje (Gildie)
➤ Moby: TAK
➤ Zwierzęta: TAK
➤ Drop ze stone: TAK
➤ Liczba slotów: 100
➤ Ilość pamięci RAM: 10850 MB
➤ Edycja: V

➤ Tylko premium?: NIE
➤ Biała lista?: NIE

TJdLUIb.png

Grałeś na wielu serwerach... Szukasz dopracowanego serwera łączącego w sobie dwa popularne tryby Survival + Frakcje? Zatem dobrze trafiłeś!

GILDIE + RANKINGI (autorskie, wykonane przeze mnie!):

6wlqPn1.png?1THULtCJ.png?1

Autorskie gildie wykonane przez samego właściciela serwera zapewnią Ci doskonałą zabawę przez długie godziny!
Nad głową KAŻDEGO gracza znajduje się jego pozycja w rankingu PvP. Dodatkowo na liście graczy wyświetlany jest TAG gildii w przyjemnym dla oka kolorze.

DROP:
Dopasowany został w ten sposób, aby niemożliwe było zdobycie wszystkich surowców po pierwszym dniu gry.

Diament ★ Wysokość: >20 ★ Szansa: 2.5%
Obsydian ★ Wysokość: >20 ★ Szansa: 0.4%
Emerald ★ Wysokość: > 30 ★ Szansa: 2.8%
Żelazo ★ Wysokość: >60 ★ Szansa: 3%
Węgiel ★ Wysokość: >100 ★ Szansa: 4.5%
Złoto ★ Wysokość: >30 ★ Szansa: 30%
Lapis ★ Wysokość: >30 ★ Szansa: 1%
Redstone ★ Wysokość: >30 ★ Szansa: 2%
Złote jabłko ★ Wysokość: każda ★ Szansa: 0.2%
Ulepszone złote jabłko ★ Wysokość: każda ★ Szansa: 0.05%
Doświadczenie ★ Wysokość: każda ★ Ilość: 6 punktów
Token na VIP (hit!) ★ Wysokość: każda ★ Szansa: 0.005%
Fortune (Szczęście) zwiększa szansę o 0.2% (każdy poziom Fortune).

ARENY:
Zmęczony zbieraniem surowców? Wyluzuj się na jednej z 5 automatycznych aren PvP. Do wyboru masz areny:

• 1v1
  • 2v2
  • 5v5
  • Infected (jedna osoba jest zarażona i ma za zadanie zarazić pozostałych poprzez zabicie ich)

4DRSKql.png

Administracja zawsze jest po Twojej stronie!

ZVCvO2w.png Właściciel UnixejPL
ryQlZ1s.png H@ AveSLwG
oFEmul2.png H@ Satele
3AypPAD.png MOD ZomBitch4Ever
PLizBQu.png MOD Anastair
Xtp2wrs.png KMOD darek51111
VnmkIg8.png KMOD Halovc
VnmkIg8.png Helper Zofik
VnmkIg8.png Helper honny

Opublikowano

Nie polecam serwera , nie ogarnięta administracja ma wylane na graczy 2 sprawa unixej za zabijanie graczy i niszczenie innych gildi ( przecież taki typ serwera) postanowił zrestartować mi ranking PVP do 0.

Do graczy którzy mają pełną wersje minecrafta uprzedzam przed daniem takiego samego hasła na serwer co macie do miencrafta , dlaczego ? - bo unixej by mógł je sobie przywłaszczyć opisze na swoim przykładzie miałem administratora na serwerze i miałem takie same hasła do obu serwerów gdy unixej się dowiedział o tym że mam administratora na jakimś serwerze postanowił wbić tam pod moim nickiem i zgriffowac go pisząc tabliczki typu zapraszam na serwer ( jego ip )

Wracając do administracji np Zofik pyta graczy o komendy i prosi o dodanie do gildi.

Jeżeli szukasz serwera gdzie administracja ma na ciebie wylane , właściciel to złodziej ten serwer jest dla ciebie ! :)

Unixej - Gracze odchodzą , jest ich coraz mniej i będą odchodzić , SERWER NA HAJS $ :) 

@Edit :  Zgriffowałeś mi serwer i mówisz że ja ci na konto wbijam ( sam wszedłeś do pluginu z hasłami i wziołeś moje hasło więc mogę cię nazwać ZŁODZIEJEM , 2 sprawa ja nie mam nicku cyklop tylko Cyklop , 3 sprawa nie dostałem bana za reklamowanie tylko na napisanie ci tutaj opinii bo gdy jeszcze opinii nie napisałem bana nie było.

Jeszcze raz nie polecam , ciekawe jakie teraz bajki wymyślisz   xD 

Opublikowano

Witaj,

zostałeś zbanowany za reklamowanie swojego serwera na tabliczce.

Nie będę tolerował reklamowania u mnie, musisz się liczyć z tym że za łamanie regulaminu serwera czekają Cię konsekwencje.

Ranking PvP? Wyzerowałem? Nie pamiętam.

Tak sobie przeglądam plik z logowaniami na konta administratorów, aż tu nagle!

[30/08/14 13:56] UnixejPL [213.238.71.***]: /l xdxd

No proszę, lecimy dalej.

ytlkpk.jpg

Och, nie ładnie. W biały dzień reklamować swój serwer, próbować wkraść się na konto właściciela a następnie napisać antyreklamę czcionką Arial wielkości 72 koloru czerwonego.

:(

Gracze odchodzą... Szczególnie gdy o 24 w nocy gra 30/70 osób.

BTW. powiedział to właściciel serwera 0/10 online.

Nieogarnięta administracja? Cały czas poświęcamy na odpowiadanie na pytanie graczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...