Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NetherStorm

Xayanix aka Dev

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/1278745-netherstorm/

Na poprzedniej edycji VVV

Nie polecam serwera , nie ogarnięta administracja ma wylane na graczy 2 sprawa unixej za zabijanie graczy i niszczenie innych gildi ( przecież taki typ serwera) postanowił zrestartować mi ranking PVP do 0.

Do graczy którzy mają pełną wersje minecrafta uprzedzam przed daniem takiego samego hasła na serwer co macie do miencrafta , dlaczego ? - bo unixej by mógł je sobie przywłaszczyć opisze na swoim przykładzie miałem administratora na serwerze i miałem takie same hasła do obu serwerów gdy unixej się dowiedział o tym że mam administratora na jakimś serwerze postanowił wbić tam pod moim nickiem i zgriffowac go pisząc tabliczki typu zapraszam na serwer ( jego ip )

Wracając do administracji np Zofik pyta graczy o komendy i prosi o dodanie do gildi.

Jeżeli szukasz serwera gdzie administracja ma na ciebie wylane , właściciel to złodziej ten serwer jest dla ciebie ! :)

zgadzam sie, administracje +13lat jakies no name, maja totalna "wyebke" na graczy, oraz graja na mulciakach gdzie maja tyle koxow ze nie da rady ich zabic ani nic serwer chu owy, nie polecam serwerera !:)

Opublikowano

zgadzam sie, administracje +13lat jakies no name, maja totalna "wyebke" na graczy, oraz graja na mulciakach gdzie maja tyle koxow ze nie da rady ich zabic ani nic serwer chu owy, nie polecam serwerera ! :)

Powiedział właściciel serwera co ma 11 tysięcy na koncie w enderchest.pl i serwer mu nie wytrzymuje 80 online.

Jesteś de**l i tyle :)

Nie potrafisz zrobić dobrego serwera i dlatego kopiujesz wszystko ode mnie? :)

Zapraszam na mój serwer IP: nstorm.maxc.pl

Opublikowano

Widzę Unixej już dużo osób przekręciłeś

Nie płacz chłopcze, zareklamowałeś swój gówniany serwer na moim to zostałeś ukarany. W piątek rekord online: 240. Na tak wiele pozytywnych opinii zawsze znajdzie się zła. :)
Bez dowodów twoje słowa są puste i nic nie znaczące.

Właśnie przyznałeś się że zajrzałeś do plików i sprawdziłeś moje hasło więc gracze z premium którzy dają takie same hasło do MC co na serwer niech się boją bo administrator sobie przywłaszczy konto :)

Więc Unixej jesteś złodziejem i regulaminu MPC też nie przeczytałeś bo ostatnie konto zostało ci usunięte bo spamiłeś co 5 min REFF ale co tam ... dzieci tak mają:)

Tak poza tematem masz pokój z siostrą? ; *

Opublikowano

Potwierdzam, administracja chamska oraz wulgarna wobec

graczy serwer jest aż przepełniony pluginami czy też skryptami

aż idzie zwymiotować jak sie wchodzi na taki serwer.

Pisząc swoja opinie odrazu mówie

właściciel tego serwera niejednokrotnie zalazł mi za skórę, obrażał rodziców itd.
Poruszmy temat lobby wiec tak pluginy są strasznie nie dopracowane,

nie ma nic do zalogowania się na początku gry można wejść na czyjeś konto

i sobie poprostu afkować zeby ten gracz nie mógł wbić na serwer.

Ich wielkie 240 online spada do 80-120 max dla czego? maja stałych graczy

jakies 50% nowi wchodza przez boty którymi wbijaja na serwer oraz reklamuja

swój serwer - najgorszy jaki może być dostępny ze wszystkich serwerow survival.

Co do graczy możecie zauważyć na tym screenie:
11v5ni9.jpg

ze liczba graczy to 80 o godzinie 16:00.

Spójrzmy tylko na ich TABlist gdy wejdziemy na ich serwer, która jest skradziona z mojego serwera Survival.
dla porównania daje moją (współ właściciela) tabliste:
vxi8id.jpg

Moja własna opinia jako Administrator Serwera (ich niby konkurencji, przysapali sie o niewiadomo co)
Serwer reklamuje się jako sieć serwerów, a tak naprawdę ujrzysz tryb Survival (~80 online) + PvP (~10-15 online).
Na wszystkich serwerach musisz się rejestrować oprócz lobby xD. Na czacie panuje jeden wielki chaos, mieszanka wszystkich dostępnych kolorów.

Podsumowując
Serwer nieogarnięty, wszystko skradzione - nie polecam.
Chciałbym tu wystawić np te 0/10 ale serwer jest denny nawet

na 0 nie zasługuje. :)

Pozdrawiam
Kroke.

Opublikowano

Pokazaliście szczyt chamstwa. Nie wiem, masz tak niski iloraz inteligencji, że nie umiesz ułożyć 3-5 słow w zdanie i napisać swojej opinii, że musiałeś skopiować moją?

Skopiowaliście POŁOWĘ serwera ode mnie i jeszcze piszecie, że jest odwrotnie.

Screenshot po restarcie Bungee:

6e20gi.jpg

Co do graczy możecie zauważyć na tym screenie:

11v5ni9.jpg

Szkoda, że nie zrobiłeś screenshota dwóch portali, znów inteligencja Ci nie pozwala?

Zrobię to za Ciebie, nie musisz dalej używać mózgu! : )

qxff33.jpg

Nasze wielkie 240 online nie jest już aż takie wielkie, w piątek o 17:05 dobiliśmy do 269! :)

Opublikowano

Pokazaliście szczyt chamstwa. Nie wiem, masz tak niski iloraz inteligencji, że nie umiesz ułożyć 3-5 słow w zdanie i napisać swojej opinii, że musiałeś skopiować moją?

Skopiowaliście POŁOWĘ serwera ode mnie i jeszcze piszecie, że jest odwrotnie.

Screenshot po restarcie Bungee:

6e20gi.jpg

Szkoda, że nie zrobiłeś screenshota dwóch portali, znów inteligencja Ci nie pozwala?

Zrobię to za Ciebie, nie musisz dalej używać mózgu! : )

qxff33.jpg

Nasze wielkie 240 online nie jest już aż takie wielkie, w piątek o 17:05 dobiliśmy do 269! :)

666 moze jeszcze ? dobiłes? jestes  załosny tak jak i twoj serwer to moja opinia nie mam zamiaru komentowac tego bezsensownego tematu. ;*

skopiowalismy? to my mamy serwer 3lata nie ty wiec kto tu kopiuje. ;]

przepraszam zapomniałem dodać screna serwera pvp prosze:

14b3qqx.jpg

Opublikowano

Ponieważ Pan wyżej jest zły, że mu zniszczono serwer za reklamowanie go na innych i hejtuje ten gdzie tylko się da.

Nie rozumiesz słowa "reklamowanie" a nie dziwię się co można wymagać od 13 latka ale już w tym wieku mózgu powoli używać już by się zdało.

Czemu złodziej? Zajrzał jakie mam pasy i wbił sobie na mój serwer i go zgriffował bo zrobiłem błąd i miałem takie same hasło to jest hakerstwo więc dlatego mogę nazwać cię złodziejem,zakładam że gdybym miał minecraft premium i takie samo hasło to on by mi je ukradł :D

Xaya jak się nie ma to co fajne to się kradnie co popadnie ?:D

Opublikowano

Nie rozumiesz słowa "reklamowanie" a nie dziwię się co można wymagać od 13 latka ale już w tym wieku mózgu powoli używać już by się zdało.

Czemu złodziej? Zajrzał jakie mam pasy i wbił sobie na mój serwer i go zgriffował bo zrobiłem błąd i miałem takie same hasło to jest hakerstwo więc dlatego mogę nazwać cię złodziejem,zakładam że gdybym miał minecraft premium i takie samo hasło to on by mi je ukradł :D

Xaya jak się nie ma to co fajne to się kradnie co popadnie ?:D

Zapraszam na TS3, podyskutujemy o tym kto ma 13 lat. W dupie mam twoje passy, zrobilem to bo mnie wkurwiaja takie pyskacze reklamujace swoje 10 slotowe serwerki. Sam mam swoje premium i nie potrzebuje Twojego (z reszta go nie masz frixsie). Na serwerze nie byles pol roku i najwiecej masz do komentowania.

Z resztą już twój nick swiadczy o Twoim wieku, cyklopku xD

Ustaw sobie moze niuniek jeszcze.

Zapraszam na mój serwer IP: nstorm.maxc.pl

Opublikowano

Co ma nick do wieku? Weź człowieku zacznij używać mózgu nie byłem z 3 miechy więc naucz się liczyć nie no mam bekę ty taki dorosły a z siostra pokój masz // ostatni mój post ponieważ przyznałeś się już że jesteś złodziejem więc tematu ci reffał nie będę :/

Nie polecam ; //

Opublikowano

Co ma nick do wieku? Weź człowieku zacznij używać mózgu nie byłem z 3 miechy więc naucz się liczyć nie no mam bekę ty taki dorosły a z siostra pokój masz // ostatni mój post ponieważ przyznałeś się już że jesteś złodziejem więc tematu ci reffał nie będę :/

Nie polecam ; //

Teraz to dojebałeś, pokój z siostrą? xD

A ty pewnie cebulaku mały mieszkasz w bloku xD.

Dawaj na TS3 a nie tutaj się produkujesz

Opublikowano

Prezentacja 4/10. Ja was nie rozumiem. Po co ustawiać hasło do rejestracji konta na serwerze, jakie się ma na minecraft.net? Ja tego nie rozumiem ^^ No ale to nie mój problem. Jutro wejdę i zobaczę co tam macie. DO Autora tematu: Wyrazu "Ref", "Refresh" lub "Odświeżam" używamy tylko co 24h, więc nwm czemu spamujesz... Chyba tylko, aby pokazać swój poziom. Jutro ogarnę co tam macie. Pozdrawiam "OzZy"

I Like OzZy,

I Like Cake!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...