Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NetherStorm

Xaya.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

xn6xpUL.png

0Gt0Uk1.png

IP: nstorm.maxc.pl

WWW: netherstorm.pl

TS3: ts.nssv.pl

NChEU8t.png

NETHERSTORM istnieje od początku marca tego roku. Z początku mały, 20 slotowy serwer, teraz - 300 slotowa

sieć (Przetrwanie / Gildie + PvP). Oferujemy naszym graczom niezapomnianą rozrywkę w sześciennym świecie.

DcPqtVd.png

Tutaj liczy się spryt oraz charakter. Nie daj się nikomu zwieść, za każdym blokiem może czekać na Ciebie przyjaciel

bądź wróg. Twoje zadanie jest proste - przeżyć. Tryb został wzbogacony o rozbudowany system gildii, którą to możesz

założyć po zapłaceniu odpowiedniej ilości przedmiotów (pełną listę przedmiotów znajdziesz w miejscu startowym - na spawnie).

Jeżeli lubisz zbierać przedmioty, wznosić budowle lub podbijać rankingi ze znajomymi to ten tryb jest dla Ciebie!

Spis najważniejszych komend znajdziesz pod komendą /pomoc.

9kQMwi8.png

Lubisz się "klepać"? Ten tryb jest dla Ciebie! Na start otrzymujesz skórzaną zbroję, za każde zabójstwo otrzymujesz 2%

rankingu osoby zabitej oraz 2% jej stanu majątkowego, który możesz sprawdzić komendą /bal lub /money. Twoim 

zadaniem jest zbierać monety, ulepszać swoje EQ i podbijać ranking! Pamiętaj również, aby naprawiać swoją

zbroję, ponieważ niszczy się szybciej niż zwykle. Nie tracisz EQ po śmierci.

133Goye.png

Nie używaj żadnych wspomagaczy.

Zachowaj kulturę osobistą.

Nie reklamuj innych serwerów.

Nie proś Administrację o itemy, rangi, przywileje itp.

Nie podszywaj się pod innych.

Nie twórz wielu kont.

Nie używaj wulgaryzmów.

Nie obrażaj innych graczy.

Nie używaj gróźb.

Nie wykorzystuj błędów gry lub serwera.

jE7X5kA.png

Ilość slotów: 300 (nieograniczona)

Tryb: SV / WF + PvP (wiele serwerów)

Wersja: 1.7.x-1.8

Listy administracji nie udostępniamy.

zfB4I0q.png

11763.gif

Opublikowano

Dodano nowy tryb!

(Creative)

Nowy rekord graczy: 300

Konkurs na najładniejszą budowlę świąteczną: netherstorm.pl

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nie zwracaj uwagi na posty poniżej (Posty: #3, #4, #5), są to osoby z konkurencyjnych serwerów, które chcą tylko zepsuć opinię.

Poniższe posty zostały skopiowane z innych tematów.

(Trzy cebule zazdroszą serwera i ilości graczy)

Dowód:

ru9d9z.jpg

6bdzwe.jpg

Autorem tych postów był użytkownik @EFCEBE, który oceniał Ich serwer(y)! :)

Opublikowano

Na temat servera juz sie wypowiadalem wiele razy, poraz kolejny wypowiem sie poniewaz nie oplaca sie grac na tym sererze.

-Administracja banuje bez sprawdzania na ss. ( Tego nie moge udowodnic musicie sami zagrac )

-Wlasciciel mimo ze ma te 14lat zachowuje sie jak dziecko.

-Pomimo tego ze jest troszke ludzi w Administracji, ciezko jest zdobyc jakies informacje.

1/10 ten 1 za Technicznie sprawny server.

PS. Nie moge pisac polskich znakow & pewnie jest tam wiele bledow.

----------------------------------------

OTO JAK WŁAŚCICIEL "NSSV"

GROZI DLA MOJEGO
KUMPLA CO MA SWÓJ SERWER.

2isw8ba.jpg

Opublikowano

Nie polecam servera ze wzgledu na jego wlasciciela. Dlaczego?? 

-Bylem Adminem na tym serverze, staralem sie, reklamowalem server, robiem eventy.

pewnego dnia server ktos ddosowal i osoba ktora ddosowala server powiedziala wlascicielowi ze to wszystko moja wina. 

Wlasciciel servera uwierzyl w te bajki i zostalem zdegradowany.

jedyna ogarnieta osoba na tym serverze to ich technik.

ps. Administracja jest wulgarna wobec graczy.

----------------------------

2isw8ba.jpg

Opublikowano

Nie polecam,już 2 konta za spam ci zbanowali bo jesteś nieogarniętym dzieckiem które kradnie w poprzednich prezentacjach już się wypowiedziałem więc nie bd się rozpisywał NIE POLECAM

Opublikowano

Odświeżam.

Nie polecam,już 2 konta za spam ci zbanowali bo jesteś nieogarniętym dzieckiem które kradnie w poprzednich prezentacjach już się wypowiedziałem więc nie bd się rozpisywał NIE POLECAM

Właśnie spojrzałem na Twoja datę urodzenia, 1999 rok. Wiesz, gimbusy tak mają, mimo że jestem starszy od Ciebie o dwa lata to i tak nazwiesz mnie dzieckiem. Wiek dojrzewania czasami boli.
Opublikowano

Właściciel +12 lat grozi wiecznie botami, rozwalanie opinii mojego serwera,nie polecam serwera.

Tu macie dowód.

2isw8ba.jpg

x

Opublikowano

Pochwal się jeszcze, co w tej chwili robisz.

[18:15:36] [Server thread/INFO]: Disconnecting net.minecraft.util.com.mojang.authlib.GameProfile@720c1f32[id=626d62f6-d429-3396-a53c-f4e69efb1f70,name=vtcpummjbxrkqs,properties={},legacy=false] (/199.188.236.176:39631): 
§aZaloguj sie ponownie.
§aZabezpieczenie anty-botowe.
[18:15:36] [Server thread/INFO]: Disconnecting net.minecraft.util.com.mojang.authlib.GameProfile@3426c81e[id=342d772c-2ad5-3263-9f23-9d75cc60951b,name=detuukaoloheoc,properties={},legacy=false] (/199.188.236.176:36753): 
§aZaloguj sie ponownie.
[18:15:36] [Server thread/INFO]: Disconnecting net.minecraft.util.com.mojang.authlib.GameProfile@382db563[id=d8faebaa-da33-3c92-a193-2ff8e2e10ba5,name=crbnkwsfodimrel,properties={},legacy=false] (/199.188.236.176:37919): 
§aZaloguj sie ponownie.

q37ch3.jpg

c5zl87.jpg

Opublikowano

Pochwal się jeszcze, co w tej chwili robisz.

[18:15:36] [Server thread/INFO]: Disconnecting net.minecraft.util.com.mojang.authlib.GameProfile@720c1f32[id=626d62f6-d429-3396-a53c-f4e69efb1f70,name=vtcpummjbxrkqs,properties={},legacy=false] (/199.188.236.176:39631): 
§aZaloguj sie ponownie.
[18:15:36] [Server thread/INFO]: Disconnecting net.minecraft.util.com.mojang.authlib.GameProfile@3426c81e[id=342d772c-2ad5-3263-9f23-9d75cc60951b,name=detuukaoloheoc,properties={},legacy=false] (/199.188.236.176:36753): 
§aZaloguj sie ponownie.
[18:15:36] [Server thread/INFO]: Disconnecting net.minecraft.util.com.mojang.authlib.GameProfile@382db563[id=d8faebaa-da33-3c92-a193-2ff8e2e10ba5,name=crbnkwsfodimrel,properties={},legacy=false] (/199.188.236.176:37919): 
§aZaloguj sie ponownie.

q37ch3.jpg

c5zl87.jpg

PEŁNA KULTURA WOBEC ADMINISTRACJI DO GRACZY NIE POLECAM SERWERA!

mc6eya.jpg

//to nie prowokacja tylko prawda ;]

+12lat. ;3

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...