Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Layout MonteraMT2

Developer Aris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyróżnia się wyjątkowym brakiem umiejętności autora czy jak? Przecież na to nie da się patrzeć na trzeźwo, współczuję osobie która za to zapłaciła.

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widocznie mamy inny gust :) Widziałam dużo gorsze szablony, a ten mi się podoba bo się wyróżnia na tle innych.

Przecież to jebie stylem który rozpoczął zielsko, a przyswoiło sobie bydło na kilometr i jeszcze w dodatku wykonanie nie umywa się nawet do zielska.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Przecież to jebie stylem który rozpoczął zielsko, a przyswoiło sobie bydło na kilometr i jeszcze w dodatku wykonanie nie umywa się nawet do zielska.

Przed zielskiem była masa grafików, którzy wykonali szablony pod tematykę gier mmo, wierz mi :) ja wiem, że wszyscy myślą, iż grafika narodziła się wraz z narodzinami Przemka, niestety tak nie było, seriously.

To jest moje zdanie i nie mam zamiaru go zmieniać :) Widocznie mam taki specyficzny gust.

Opublikowano

@Wredna każdy ma inny gust. Więc każda opinia jest przyjęta do Naszej myśli. Mi osobiście layout się podoba. Osobiście uważam, że Bolek odwalił kawał dobrej roboty, choć go pośpieszałem. Pozdrawiam.

Minton_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Opublikowano

Przed zielskiem była masa grafików, którzy wykonali szablony pod tematykę gier mmo, wierz mi :) ja wiem, że wszyscy myślą, iż grafika narodziła się wraz z narodzinami Przemka, niestety tak nie było, seriously.

To jest moje zdanie i nie mam zamiaru go zmieniać :) Widocznie mam taki specyficzny gust.

Przecież ja nie piszę o stylu szablonu, tylko o tym nijak mającym się do metina plastikowym stylu.

Wszystkie te layouty wyglądają tak jakby dosłownie zapakować ulotkę w wypukłe plastikowe opakowanie.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Wyróżnia się wyjątkowym brakiem umiejętności autora czy jak? Przecież na to nie da się patrzeć na trzeźwo, współczuję osobie która za to zapłaciła.

Jak ty to mówisz hmmmm. ,,Weź wypieprzaj zerze"? Czy coś takiego? 

Na Ascarialu popisałeś się kupując layout  który nawet renderu dobrze wyciętego nie ma: 

476691409423757106064.png

4501214094241471036599.png

,,Paskudny layout.

Właśnie się z Niego śmiejemy na ts'ie.

PS. Nie wiem jaki normalny grafik robi logo (punkt kulminacyjny projektu) gotowym stylem z PS'a i pierwszą lepszą czcionką z dafonta.

Nie wiem jaki normalny grafik potrafi kraść elementy z innych layutów i bezczelnie się pod nimi podpisywać, ty o tym dobrze wiesz ;)
Co może Cię boli to, że nie wyciąłem nic z cudzej pracy ? Że zrobiłem ją od zera sam i wycinałem godzinami poszczególne rendery? 
Umiem przyjąć wszystko na klatę, ale jak widzę takie coś to mnie aż szlak trafia.
Jeżeli Ci się nie podoba to po co hejtujesz? Możesz ominąć temat głębokim łukiem i dać sobie spokój. 

Rozumiem, że stawiacie teraz swój pseudo serwer z elementami z innych gier żywcem wyciągnięte, zajebane po 1/10 grafiki każdego layoutu z Devianta, ale jeżeli nie jesteśmy dla Was żadną konkurencją, bo z tego co piszecie tak można wywnioskować, to po co to komentujecie? ;) Jaki jest w tym cel? ;) A może nie najebałem topazu wszędzie, jak ty to robisz idealnie? 

A i stronę robiłem pod funkcjonalność, a nie pod to, aby nie wiadomo ile światełek najebać. Może dlatego Ci się nie podoba, że nie jebałem wszędzie tyle lightu i ornamentów? I nie dałem tego słynnego ,,chińskiego" stylu który już stał się dosyć obleśny, jak zaczęli w kółko i w kółko podrabiać @Wredna   ;)

Powodzenia z waszym serwerem ;)
Opublikowano

Jak ty to mówisz hmmmm. ,,Weź wypieprzaj zerze"? Czy coś takiego? 

Na Ascarialu popisałeś się kupując layout  który nawet renderu dobrze wyciętego nie ma: 

476691409423757106064.png

4501214094241471036599.png

,,Paskudny layout.

Właśnie się z Niego śmiejemy na ts'ie.

PS. Nie wiem jaki normalny grafik robi logo (punkt kulminacyjny projektu) gotowym stylem z PS'a i pierwszą lepszą czcionką z dafonta.

Nie wiem jaki normalny grafik potrafi kraść elementy z innych layutów i bezczelnie się pod nimi podpisywać. 
Umiem przyjąć wszystko na klatę, ale jak widzę takie coś to mnie aż szlak trafia.
Jeżeli Ci się nie podoba to po co hejtujesz? Możesz ominąć temat głębokim łukiem i dać sobie spokój. 

Rozumiem, że stawiacie teraz swój pseudo serwer z elementami z innych gier żywcem wyciągnięte, zajebane po 1/10 grafiki każdego layoutu z Devianta, ale jeżeli nie jesteśmy dla Was żadną konkurencją, bo z tego co piszecie tak można wywnioskować, to po co to komentujecie? ;) Jaki jest w tym cel? ;)

A i stronę robiłem pod funkcjonalność, a nie pod to, aby nie wiadomo ile światełek najebać. Może dlatego Ci się nie podoba, że nie jebałem wszędzie tyle lightu i ornamentów? I nie dałem tego słynnego ,,chińskiego" stylu który już stał się dosyć obleśny, jak zaczęli w kółko i w kółko podrabiać @Wredna   ;)

Powodzenia z waszym serwerem ;)

Layout zobaczyłem dopiero jak już był w całości zakodowany, Azprime się tym zajmował więc odbij pionku.

Twój poziom jest zerowy, zresztą czego się spodziewać po tym jak jesteś w "graphic" teamie na mpc. Bez odbioru marniaku.

Opublikowano

Layout zobaczyłem dopiero jak już był w całości zakodowany, Azprime się tym zajmował więc odbij pionku.

Twój poziom jest zerowy, zresztą czego się spodziewać po tym jak jesteś w "graphic" teamie na mpc. Bez odbioru marniaku.

Nie znasz innego słowa niż ,,zero"?  Najlepiej zwalać na innych, to właśnie pokazuje jakim byłeś administratorem że nawet strony na oczy nie widziałeś przed jej wdrożeniu. 

Jeżeli mój poziom jest zerowy według ciebie to okey, nie będę się przejmował bo nie pracuję w RPG tylko w Flacie i całą kasę przeznaczam na swój serwis z ,,Metinowego świata".  Jeżeli według ciebie jestem takim zerem i Graphic Team, to może udowodnij to w pojedynku graficznym na MPC? @1373230489-U611928.pngMizune też może chętnie pokazać na co go stać, tylko zapewne nie zostanie jego praca zaakceptowana przez moderatorów (plagiat). 

Jednym się podoba, drugim nie no trudno każdy ma swój gust. Przyznam że jest robiony na szybko i jeszcze wiele rzeczy można by w nim dodać no ale cóż ;) 

Swoją drogą, dlaczego mnie hejtujesz? Nie rozumiem co ja ci takiego zrobiłem...? Zobaczymy czy ta ,,brzydka strona" wpłynie na ilość graczy na naszym serwerze ;) 

Opublikowano

Nie znasz innego słowa niż ,,zero"?  Najlepiej zwalać na innych, to właśnie pokazuje jakim byłeś administratorem że nawet strony na oczy nie widziałeś przed jej wdrożeniu. 

Jeżeli mój poziom jest zerowy według ciebie to okey, nie będę się przejmował bo nie pracuję w RPG tylko w Flacie i całą kasę przeznaczam na swój serwis z ,,Metinowego świata".  Jeżeli według ciebie jestem takim zerem i Graphic Team, to może udowodnij to w pojedynku graficznym na MPC? @1373230489-U611928.pngMizune też może chętnie pokazać na co go stać, tylko zapewne nie zostanie jego praca zaakceptowana przez moderatorów (plagiat). 

Jednym się podoba, drugim nie no trudno każdy ma swój gust. Przyznam że jest robiony na szybko i jeszcze wiele rzeczy można by w nim dodać no ale cóż ;)

Swoją drogą, dlaczego mnie hejtujesz? Nie rozumiem co ja ci takiego zrobiłem...? Zobaczymy czy ta ,,brzydka strona" wpłynie na ilość graczy na naszym serwerze ;)

Nie hejtujemy,  porpsotu zbyt się podjaraliście czymś co jest słabe i wygląda niezbyt dobrze a pisząc że poświęciłeś na tą strone mało czasu, czyt. zrobiłeś na odpierdol - straciłeś  potencjalnych klientów.

I tu już nie chodzi o to czy mi się podoba  czy nie bo każdy ma inny gust ale spikselowany miecz i napisy z gotowych styli są poniżej krytyki

Opublikowano

Jakim stylem, porównaj do którejś z jego prac. ,,Nawet do zielska"- ty wiesz co mówisz ? Popisujesz się, a sam zrobiłeś logo Atreyi z pierwszą lepszą czcionką i gradientem, a reszta to tylko Print Screen i topaz, na tym się kończą twoje umiejętności. Zapomniałbym jeszcze o wycinaniu elementów z cudzych prac ;) TO JEST POZIOM ;)

. zrobiłeś na odpierdol - straciłeś  potencjalnych klientów.

No jakoś mi ich jak na razie nie brakuje ;) I dalej jest kolejka ;) Czy ja napisałem że na odpierdol? Szybko nie równa się na odpierdol... Napisałem że można by przy nim jeszcze dłubać i dłubać, ale nie ma to większego sensu.
Opublikowano

Nie wiem w czym macie problem dzieci, layout jednemu się spodoba drugiemu nie, po co odrazu się wyzywać?

Layout jest bardzo okej, mi się podoba :)

Napewno jest lepszy od nie jednego serwera. 

//Mizune, jak Ci się tak bardzo nie podoba to pokaż co Ty potrafisz hehe :)

Opublikowano

Nie wiem w czym macie problem dzieci, layout jednemu się spodoba drugiemu nie, po co odrazu się wyzywać?

Dobrze mówisz. Jednemu się podoba drugiemu NIE. Tak jak już kilka postów wyżej napisałem jak dla Mnie Layout jest tak na prawdę na wysokim poziomie. Na stronie jest nowy układ, aby to ładnie wyglądało ... odróżniało się od innych ... A nie ciągle środek i boki. Ten styl układania Layoutu jak dla Mnie się już przejadł. Chcemy zrobić serwer w jak najlepszym wykonaniu. Dlatego też poświęcamy mu dużo czasu oraz uwagi. Kilka osób na PW i na GG pyta kiedy start. Przybliżę Wam tą informację. Start serwera będzie pewnie koniec grudnia początek stycznia. Aczkolwiek będzie otwarta beta w grudniu.Oczywiście dla testerów, którzy będą zgłaszali bugi nie ominie ich nagroda w postaci SM na start.

Minton_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Opublikowano

Ogólnie nie mam nic do tego, jak sobie dyskutujecie na temat tych layoutów, ale przyczepienie się do mgt jest nie na miejscu. Może nie ma tam tylko osób, które bardzo dużo potrafią, ale grupa stworzona była po to, by dzielić swoje zainteresowania, skillować razem. W tym momencie obrażasz wszystkich z niej, a że nie byłeś nigdy w graphic team, to się nie wypowiadaj... przynajmniej nie w taki sposób, nie do całego mgt.

Jeżeli chodzi o layout, to może nie jest dla mnie jakiś przecudowny, ma swoje błędy, można dopracować niejedną rzecz, ale odbiega od tych "normalnych", za co plus.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Polecam zmienić tło w content na bardziej jasne bo odechciewa się czytać przez to że jest za ciemna strona :D

e2TT2Na.png

Opublikowano

Ogólnie nie mam nic do tego, jak sobie dyskutujecie na temat tych layoutów, ale przyczepienie się do mgt jest nie na miejscu. Może nie ma tam tylko osób, które bardzo dużo potrafią, ale grupa stworzona była po to, by dzielić swoje zainteresowania, skillować razem. W tym momencie obrażasz wszystkich z niej, a że nie byłeś nigdy w graphic team, to się nie wypowiadaj... przynajmniej nie w taki sposób, nie do całego mgt.

Jeżeli chodzi o layout, to może nie jest dla mnie jakiś przecudowny, ma swoje błędy, można dopracować niejedną rzecz, ale odbiega od tych "normalnych", za co plus.

Przecież umiejętności tych śmiesznych "grafików" ograniczają się do robienia sygnatur.  :D

Opublikowano

Pokazałem nie raz chociażby w ostatnim konkursie Last Chaos gdzie bezapelacyjnie zniszczyłem resztę uczestników.

Nie wiem czy jesteś na tyle tępy, czy na tyle niedoinformowany ale używanie udostępnionych przez autora materiałów to nie plagiatowanie.

A co do "brania elementów z innych gier", nie bądź hipokrytą, wzięcie elementów z gry "A", nie różni się niczym od wzięcia elementów z gry "B".

W tym przypadku grą "B" jest Metin2, a Ty lub team tego serwera bo w sumie nie wiem do kogo on należy, bierzesz/cie od nich całą zawartość klienta.

Ogólnie nie mam nic do tego, jak sobie dyskutujecie na temat tych layoutów, ale przyczepienie się do mgt jest nie na miejscu. Może nie ma tam tylko osób, które bardzo dużo potrafią, ale grupa stworzona była po to, by dzielić swoje zainteresowania, skillować razem. W tym momencie obrażasz wszystkich z niej, a że nie byłeś nigdy w graphic team, to się nie wypowiadaj.

Za to ja byłem w Graphic Teamie i się wypowiem.

Za mojej kadencji 80% wybieranych prac, było moimi pracami, po moim odejściu notorycznie próbowano skopiować mój styl oraz (co najśmieszniejsze) proszono mnie o jego udostępnienie. Z czystym sumieniem mogę napisać że nie licząc Wrednej i Digzu nie ma tam ani jednej osoby którą bym nazwał grafikiem, są to zwykli amatorzy sygnatur.

PS. Autor layouta uważa się za grafika, a zostawia odcięty header od BG prostą linią, z większym idiotyzmem jeszcze się tu nie spotkałem.

Na ułomność przebijasz nawet KizioRCK. (a to nie lada wyczyn)

PS.2 Nie wiem czy nie pomyliłem Digzu z Dix'u, jak coś to sorry dla tego lepszego.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Pokazałem nie raz chociażby w ostatnim konkursie Last Chaos gdzie bezapelacyjnie zniszczyłem resztę uczestników.

Nie wiem czy jesteś na tyle tępy, czy na tyle niedoinformowany ale używanie udostępnionych przez autora materiałów to nie plagiatowanie.

A co do "brania elementów z innych gier", nie bądź hipokrytą, wzięcie elementów z gry "A", nie różni się niczym od wzięcia elementów z gry "B".

W tym przypadku grą "B" jest Metin2, a Ty lub team tego serwera bo w sumie nie wiem do kogo on należy, bierzesz/cie od nich całą zawartość klienta.

Za mojej kadencji 80% wybieranych prac, było moimi pracami, po moim odejściu notorycznie próbowano skopiować mój styl oraz (co najśmieszniejsze) proszono mnie o jego udostępnienie. Z czystym sumieniem mogę napisać że nie licząc Wrednej i Digzu nie ma tam ani jednej osoby którą bym nazwał grafikiem, są to zwykli amatorzy sygnatur.

PS. Autor layouta uważa się za grafika, a zostawia odcięty header od BG prostą linią, z większym idiotyzmem jeszcze się tu nie spotkałem.

PS.2 Nie wiem czy nie pomyliłem Digzu z Dix'u, jak coś to sorry dla tego lepszego.

A ja Ci powiem, że w MGT nie ma ani jednej gorszej od Ciebie osoby w tworzeniu grafiki. Każdy jeden  się stara i nie kopiuje czyjejś pracy z Devianta i nie małpuje każdej jednej pracy. Wredna zrobiła jedną pracę to zaraz wszyscy zaczęli ją kopiować, ty robisz dokładnie to samo. Zresztą grafika Atryei jest mega wieśniacka, a te smoki w logotypie to chyba przeskanowane z magazynu ,,rysowanki dla dzieci". 

Czy ja cię poprosiłem o jakiś twój styl, czy ja skopiowałem kogokolwiek kiedykolwiek? Zniszczyłeś mnie w konkursie Last Chaos w którym nie brałem udziału? 

Chyba też zapomniałeś po co jest strona dla serwera Metina. Po to, aby dało się z niej łatwo korzystać, a nie wchodząc dostawać drgawek od nadmiaru światła. 

Co teraz uważasz się za pro elo grafika powielając styl Wrednej? Myślisz że jesteś lepszy tak? 

Zrób coś swojego, nie skopiowanego i nie wziętego żywcem z innych prac, wtedy pogadamy. 

Opublikowano

A ja Ci powiem, że w MGT nie ma ani jednej gorszej od Ciebie osoby w tworzeniu grafiki. Każdy jeden  się stara i nie kopiuje czyjejś pracy z Devianta i nie małpuje każdej jednej pracy. Wredna zrobiła jedną pracę to zaraz wszyscy zaczęli ją kopiować, ty robisz dokładnie to samo. Zresztą grafika Atryei jest mega wieśniacka, a te smoki w logotypie to chyba przeskanowane z magazynu ,,rysowanki dla dzieci". 

Czy ja cię poprosiłem o jakiś twój styl, czy ja skopiowałem kogokolwiek kiedykolwiek? Zniszczyłeś mnie w konkursie Last Chaos w którym nie brałem udziału? 

Chyba też zapomniałeś po co jest strona dla serwera Metina. Po to, aby dało się z niej łatwo korzystać, a nie wchodząc dostawać drgawek od nadmiaru światła. 

Co teraz uważasz się za pro elo grafika powielając styl Wrednej? Myślisz że jesteś lepszy tak? 

Zrób coś swojego, nie skopiowanego i nie wziętego żywcem z innych prac, wtedy pogadamy. 

Nie wiem czy sobie zdajesz sprawę z tego że logo na Twoim layoucie to gotowy styl z PS'a, a jeszcze z 5 postów temu uważałeś że moje logo z Atreyi to zwykła czcionka z gradientem. I Ty chcesz gadać ze mną o grafice?

0VPaRnd.png

Opublikowano

Nie wiem czy sobie zdajesz sprawę z tego że logo na Twoim layoucie to gotowy styl z PS'a, a jeszcze z 5 postów temu uważałeś że moje logo z Atreyi to zwykła czcionka z gradientem. I Ty chcesz gadać ze mną o grafice?

Gotowy styl z PS powiadasz, pokaż bo ja chyba ślepy jestem. 

Coraz śmieszniejszy jesteś, sam się gubisz w tym co piszesz.

Nie poniżaj się lepiej. 

Opublikowano

Przecież umiejętności tych śmiesznych "grafików" ograniczają się do robienia sygnatur.  :D

Czuję się taki słaby, bo nawet sygnatur nie umiem robić xD

Co do samej kłótni,

Kocham ten dział i ludzi w nim się udzielających, dzięki temu wiem, że głupota ludzka nie zna granic i nieważne co zrobię, nadal mogę uważać się za osobę inteligentną ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)

( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)

No offence

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja nawet zebuf którzy potrafią tylko robić żeczy do metina nie nazywam grafikami, pozdro łaki xD

NE8h1XT.png

Opublikowano

Dziekuje za komplement czuje sie zaszczycony ;)

33748387117269464751.png

Opublikowano

Jest to moje zdanie, więc jak ktoś ma skomentować je, to niech sobie z góry daruje ^_^

Ładny layout, chociaż jest kilka rzeczy, które można było zrobić lepiej, albo je dopracować. Kolorystycznie bardzo mi się podoba, bo uwielbiam czerwień i czerń.

Nie podoba mi się np. napis "V" przy "pobierz teraz", przyciski są bezłpciowe -> "Strona główna", "Rejestracja", itd., jakoś bardziej uwzględnić nowe posty/wiadomości lub jest ich tak mało, że po prostu wydaje się, iż jest to JEDNA wiadomość/wpis. Przy "wyprzedaż itemów" zrobić mniejszy kwadrat, na którym znajduje się item, aby nie było takiego jego (itemu) "ścięcia". Ten miecz na samym dole strasznie pixelowaty i wybrać inną czcionkę podpisu - kto wykonał. Poza tym wydaje mi się, że jest ok.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...