Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Expbotlonely 0.12... Hack !Kradnie Itemy!

Viesiu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lol... Mój Norton też nic nie wykrywa (firewall jak i av) Ponadto wiele programów, które są na stronie virustotal też nic nie wyłapuje więc to nie moze być wina bota.. Dodatkowo wam powiem, że moje już 80 kk ;o :DD Jest ciągle na swoim miejscu.. a zapewne jest to o wiele wieeele więcej niż jakiś tam 1 fms czy 500k ....

@DOWN - Ponawiam pytanie.. DLACZEGO JA NIE TRACĘ ?

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Witam.

Więc mi się tak zdarzyło że używam bota edit by andrzejt12

I po jakimś czasie używania bota na 2 postaciach zapisywania ustawień autologinu itp...

Straciłem eq właśnie na tych dwóch postaciach!!!! A weszłem na inne konto (shopa) i było wszystko przypadek >!?

UWAŻAJCIE NA TO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Możesz zawsze wejść w folder z botem/cfg/user i usunąć

NA Exp boy loneybot lepiej zrob swoje konto ... bo mozliwe ze on na swoim koncie MPCuser qwerty jemu sie passy zapisuja ...

Ja jeszcze nic nie stracilem ...

Opublikowano

Modzie weź zamknij ten temat bo pozabijam ich... Ponadto robi się najzwyklejszy spam.

Weźcie już nie sapcie, że wam coś ginie... musicie więcej wchodzić na YangHacki, ExpHacki i inne takie n00bskie rzeczy.

@Cool_Boy_x3 - jak być chociaż miał pojęcie po co się robi to konto... Jak byś miał jakiekolwiek pojęcie o html i javie to byś nie pierdzielił takich rzeczy, przejrzyj sobie pliki i zobacz, czy gdziekolwiek jest jakiś adres mail czy coś...

@Pitrex242 - wypraszam sobie. Ogarnij słownik.

Opublikowano

Andrzej jest uczciwy i napewno nie on to wszystko kradnie... jak się tak bardzo boicie to zmieniajcie passy codziennie albo nowe konto do expbota załóżcie...

Opublikowano

Mi tez bot nic nie kradnie ani nie wyrzuca bez mojego uprzedniego zkonfigurowania. A używam go dość długo na PL'u, także niemam do niego żadnych zastrzeżeń.

//Zakaz umieszczanie reflinków w sygnie

SsKoRpIoN

Opublikowano

znowu :(

60kk poszło się walić:(

I niech mi nawet nikt nie mówi że to przez jakiegoś innego cheata bo miałem formatowanego kompa na którym był metin mozilla i expbot :(

sygna1.png
Opublikowano

Stary pozmieniaj hasła! Kurde dlaczego mi nic nie chce zginąć? ;/ Mam chara, gdzie trzymam same ulepszacze, mnóstwo kawałków klejnotów, flag, ok 40 medali, marmury itp, i wszystko jest, na innym charze trzymam rzeczy na 18 lv +6 - z botów i dla nowych botów, na następnym miałem 2 calutkie karty małży ( poszły 3 dni temu za ponad 30kk ;)) ) i nie wyparowały, mam ok 60 kont gdzie z połowa to postacie ponad 30 lv i jak wiadomo mają całe eq +6, żeby były efektowne. Mam też chara, gdzie trzymam różne KU instrukcje itp, no i charay, gdzie trzymam kase: 1 char 50kk, następny 30kk no i 10kk i teraz kuźwa powiedzcie mi DLACZEGO MI NIC NIE UKRADNĄ?

Z racji tego, że ostatnio jest dość głośno, że komuś coś ginie przejrzałem kod (obsługe html) i nie ma tam żadnego maila itp. Dodatkowo wam powiem, ze kiedyś mieli taką wpadkę, że razem z botem dali kawałek kopii bazy danych, gdzie są informacje o logowaniach userów :D Były tam tylko id i ip użytkowników....

Powiem wam też, że bot nie nawiązuje żadnych połączeń prócz jednorazowego na IP 203.85.93.210 na porcie 11111 - w chwili zalogowania na bota, potem już milczy... Sprawdzane za pomocą outpost firewall

Opublikowano

Przecież to twoja (może jeszcze innych nupków) edycja Expbota więc sam siebie chyba nie okradniesz ? Tu chodzi o to że to ty kradniesz (lub nie) lub ktoś kto pomagał ci edytować

Za moją pomoc proszę tylko + i 5

Opublikowano

Co wy macie do tego bota ?! Ja gram na nim długo(prawie od jego powstania, pierwszej wersji) i nic mi nie zginęło na 62 lvl'u. Więc to nie jest wina bota.

//Zakaz umieszczanie reflinków w sygnie

SsKoRpIoN

Opublikowano

Przecież to twoja (może jeszcze innych nupków) edycja Expbota więc sam siebie chyba nie okradniesz ? Tu chodzi o to że to ty kradniesz (lub nie) lub ktoś kto pomagał ci edytować

Jakiś Ty ograniczony... Jak już tutaj mnie publicznie obrażasz to pokaż jakiś dowód potwierdzający Twoją tezę, ze to przez moją edycje znikają ludziom itemy i kasa a nie tylko mlesz ozorem...Ponadto dla Twojej wiadomości bota robiłem sam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...