Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Expbotlonely 0.12... Hack !Kradnie Itemy!

Viesiu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie sadzicie ze to gm możne być za złe oprogramowanie kara eq bierze nam :)

Taaa.. kara eq? Za takie coś jest ban za nielegalne oprogramowanie, ja dostałem do 2040r. -.-

A poza tym jak by miał wziąść?

@Aczkolwiek ja używam tego exp bota na kilku postaciach i nic się jeszcze nie zdarzyło.

Opublikowano

Narobiłeś mi trochę smrodu. Teraz mam tak, że jak ktoś ma problem z botem i mówię mu, żeby obczaił mojego to on mi odpiera mówiąc, że słyszał, że okradam konta ;/ Nie miła sytuacja zwłaszcza, że tego bota ma kupe ludzi z forum (ponad 1500 pobrań!) Tak więc za fajnie to nie jest ;/

Andrzej no nie chciałem , sorki.

sygna1.png
Opublikowano

bardzo ciekawe wypowiedzi..

nie będę ukrywał że napier*alam na tym bocie dniami i nocami na noob charach, oraz cisnalem na głównej postaci..

do dziś eq nie straciłem =)

ściągacie chuje muje `jangchacki , trejd hacki, kowal hacki i się dziwicie że konta okradzione..

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Andrzej zlodziej oddawaj mój miecz +4 od 1 lvl ty zlodziejuc :::(((((((((( zal co wy od tego bota chcecie i od niego on tylko tego bota spolszczył i nic wiencej pobierzcie sobie oryginalna z esaymetin2 i sie odwalcie od niego

Opublikowano

to nie prawda znam andrzeja on pisze tylko w php a w tym key nie można napisać a co do tego nie można zmieniac wartości napisannych plików nie da się ich zdekodować a jak masz keye na kompie to nie moja wina B)

:DD:D:

Opublikowano

Hmmm może i sela to eq z ekwp. Bynajmniej ja się z tym nie spotkalem. Ja osobiscie zaznaczam ze ma selac itemki max +2 moze dlatego wam sela ???? hmmm ja Andrzeja nie oskarzam

Daj + LUBIE PLACKI

Opublikowano

Według mnie w bocie nic nie ma i tak jest skan i nic w nim nie ma ;/ jakby byl key to przeciez by byla 2 lub 3 :)

Jeżeli Ci w czyms pomoglem to licze na + jezeli nie to nie stawiaj nic :)

Opublikowano

1.Z tematu zrobił się wielki spam :P

2.Jak widzę,już wszystko się wyjaśniło itp. :)

3.Ja sam napie*dalam z expbotem w Metina,od kiedy tylko andrzej spolszczył go i nic się nie dzieje,działa wszystko. :D

4.Nie którym polecam słownik. <_<

5.Temat do zamknięcia. :)

phenomon.gif
Opublikowano

W tym bocie coś jest.. niemówie że to andrzej czy ktostam tylko ta ekipa co go robi..

gralem na zwyklym metku na 2 kompie wylogowalem sie o 2 w nocy na bo..loguje sie rano jestem w m1 dziwie się a eq niema..;/

a postacia bocilem kilka dni na 1 kompie... :(

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

NA 100 % to andrzej podkrada itemy a nie konta żeby nikt nie napisał że stracił konto . POlecam Easymetin2 używam go od bardzo dawna na głownym koncie i na wielu innych żadnych przypałów a ten "polski" expbot może jest dobry ale żebyście się nie ździwili jak stracicie konta i itemy !

Za moją pomoc proszę tylko + i 5

Opublikowano

Jakie spiski wy tu układacie hehe...

Przecież ja nie każe wam używać mojej wersji jak wam coś ginie, używajcie oryginalnej, niemieckiej ; ]

@dałn - Takk, od razu do GF lecą -.-

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

G Data też nie wykrywa żadnych dodatkowych połączeń. Wy napewno macie coś dodatkowego na kompie vira albo coś.

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

Dobrze że nie używałem tego expbota niby skąd tyle osób miało problem ze znikaniem kasy i itemów raczej nie wymyślili tego

Za moją pomoc proszę tylko + i 5

Opublikowano

mnie ostatnio tez ktos okradl na s19 O,o.... NIC NIE MOWIE ZE TO ENDRIUU BO TO NIE ON NA 100%...

mialem 30 lvl, ribke i z 500k...

wchodze raz nie ma kasy ani ribki.. dobrze ze ribka +1 byla :P

ale dziwi mnie to ze ten ktos nie ukradl bucikow ktore droply mi z bonem 1500 hp :P

Opublikowano

ja niemam wirusów na kompie.. nieściagam zadnych gówien jak niektorzy..

używałem tylko tego expbota i co stracilem all..;/

tylko dziwne jest to ze bot niekradnie itemow ani nic tylko wysyla komus twoje pasy do konta..

bo jak napisalem wczesniej niegralem na bocie tylko se 2 postac expilem(bufke)

i dobilem jej 25 lvl na bo dalem loga o 2 w nocy dwoma psotaciamy rano wchodze tak kolo

8 i na postaci zostaly same duperele tylko zabralo mi pro rzeczy .. ;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...