Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Expbotlonely 0.12... Hack !Kradnie Itemy!

Viesiu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taki jesteś kozak bota twojego zassałem jakieś 4 dni temu wszystko pięknie ładnie nigdy nie miałem problemy z keyylogerami.Rano wstaje dziś o 6 pograłem trochę kupiłem kozy i Zbroje wchodzie gdzieś około 10:30 i na 3 kontach na których używałem bota nic nie mam dziwne pewnie jakiś zbieg okolicznosci ja ci nic nie zarzucam ale trochę to dziwne

Tak jestem, bronie się w niesłusznej sprawie.A teraz wyobraź sobie, że ja nie jestem twórcą tego bota ani nawet nie jestem w teamie. Powiedz mi jak miałbym coś wstrzyknąć do niego jak jest on napisany w c++? Oczywiście jak byś wiedział, że c++ nie da rady zdekompilować to inaczej byś do tego podszedł. Wiedz też, że żeby edytować bota musiałbym mieć jego source (kod źródłowy) a takowego nie posiadam bo i skąd? Ponadto myślę, że jakiegokolwiek keyloggera antywirus by wyłapał. Mój NIS2010 NIC nie mówi.

PS Ja tego bota używam odkąd wyszła ta wersja. Nie na 1 ani na 5 kontach...

werewru.th.png

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mi kiedys jakis bot expil i opchnal cale eq u handlary :P zeby poty kupic xD wiec teraz robie duze zapasy pot zeby nie zdarzylo sie ponownie.

789290350.png

woj.gif

100 [ V ]

200 [ V ]

300 [ V ]

400 [ V ]

500 [ V ]

600 [ V ]

700 [ V ]

800 [ X ]

Opublikowano

mi kiedys jakis bot expil i opchnal cale eq u handlary :P zeby poty kupic xD wiec teraz robie duze zapasy pot zeby nie zdarzylo sie ponownie.

Jakim cudem Ci opchnął EQ jak mi nic nie chce sprzedawać?

Opublikowano

ale to bezpieczne jest korzystanie z tego botQ czy nie bo już sam nie wiem.

Korzystałem z wielu wersji doexpiłem od 50lvl do 69lvl i nic się nie stało to odpowiedzcie na pytanie?

:DD:D:

Opublikowano

Mi nic takiego w sumie się nie działa (prócz z tą postacią co kasa została a wyposażenie wcięło) Na tym bocie odpalałem mnóstwo kont i wszystkie działają.

Opublikowano

Najśmieszniejsze jest to, że jak robiłem test czy sprzeda mi eq jak nie ma kasy na poty to wypadł negatywnie - nic nie sprzedał, czekał i nic nie robił.

Weteran
Opublikowano

Up@

Mówisz tak bo chcesz aby mniej ludzi używało tego bota, bo chcesz go tylko dla siebie :mellow:

1329036830-U154499.png
Opublikowano

ja nie sugeruje nic.Mi dużo wysłużył bocik od 50-69lvl to ładnie.I bez zarzutu działał ale nie chce stracić eq +8/9 o zbierałem na nie przez 1-2lata

:DD:D:

Opublikowano

Na chuj expbocicie na takich postaciach? Ja robię chara od 1 do 40 lv i cały czas jest z pajecza, tygrą, bojową, trad i miedzianymi +6 I tylko przerzucam dobre itemy i kase i looz.

Opublikowano

LUDZIE NAPISAŁEM TEN TEMAT POTO ABY WAS OSTRZEC PRZED TYM ŻE TAKA SYTUACJA MOŻE ZAISTNIEĆ MI SIĘ TAK ZDARZYŁO

ALE NIE MIAŁEM NA MYŚLI ZAKŁADAJĄC TEN TEMAT ŻE andrzejt17 TO "ZŁODZIEJ" I WIEM ŻE NIM NIE JEST !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A TEN CO TAK MYŚLI TO NIECH NIE KORZYSTA PO PROSTU !!

P.S. CI CO GO OBRAŻAJĄ/OBRAŻALI TO POWINNI PRZEPROSIĆ I PODZIĘKOWAĆ ŻE SPOLSZCZYŁ WAM TEGO BOTA I NAPRAWIŁ BŁĄD C++ (którego nie umie?)

W MOIM PRZYPADKU TO NIE BYŁA KRADZIEŻ TYPU :

- poszedł do handlary nie miał na poty i wszystko sprzedał

- wyżucił

- itp...

JA BYŁEM PO PROSTU MIAŁEM ODPALONEGO BOTA.... PO 5minutach SPRAWDZAM JAK LECI EXP ... NIE LECI WYLOGOWANY...ZALOGOWAŁEM SIĘ ... A POSTAĆ STOI W MIEŚCIE KOŁO DOZORCY BEZ EQ BEZ NICZEGO

MOIM ZDANIEM TO PRZEZ TE AUTOLOGINY (może się mylę) Ale teraz sam w AutoIt zrobiłem sobie autologina i chyba nikt oprócz mnie nie może mi nic ukraść i nikt oprócz mnie nie będzie znał passów

Ehhh ...

sygna1.png
Opublikowano

@andrzejt17 fajny paint ale weź jak zmieniasz cyfry przy lvlu to też w bocie patrzcie

@topic mi nic sie nie dzieje expi codziennie już 2 miechy i nic

Brawo za spostrzegawczość! :) Specjalnie tak zrobiłem :) (Na dobrą sprawę co bym takim lvl robił na bocie i jeszcze w M2 :D

Naprawiłem ten błąd nie ingerując w kod. Jak? Wypowiadałem się na ten temat na forum.

Opublikowano

Andrzej jeszcze raz chciałem podkreślić że zakładając ten temat nie miałem na myśli że to przez cb ktoś mnie okradł .... Sorki bo troche ci narobiłem zamieszania itp.

Jeszcze chciałem powiedzieć że zawsze można usunąć 2 pliki z bota AutoLogin. które znajdują się w folderze Script

i zróbcie sobie w AutoIt swojego AutoLogina i nie będzie miał nikt do nikogo pretensji itp...

A jak cie okradną a masz własnego AutoLogina to najwidoczniej sam siebie okradłeś :D

sygna1.png
Opublikowano

ja uzywalem na koncie tego bota potem wlaczylem sharkbota i znikly mi malze :/ jak wychodzilem byly 4 malze a jak wrocilem wogole nie bylo i postac wylogowana, na drugim koncie nei uzywalem expbota i lowilem rybki i sa malze dalej :P

789290350.png

woj.gif

100 [ V ]

200 [ V ]

300 [ V ]

400 [ V ]

500 [ V ]

600 [ V ]

700 [ V ]

800 [ X ]

Opublikowano

Andrzej jeszcze raz chciałem podkreślić że zakładając ten temat nie miałem na myśli że to przez cb ktoś mnie okradł .... Sorki bo troche ci narobiłem zamieszania itp.

Narobiłeś mi trochę smrodu. Teraz mam tak, że jak ktoś ma problem z botem i mówię mu, żeby obczaił mojego to on mi odpiera mówiąc, że słyszał, że okradam konta ;/ Nie miła sytuacja zwłaszcza, że tego bota ma kupe ludzi z forum (ponad 1500 pobrań!) Tak więc za fajnie to nie jest ;/

Opublikowano

ja uzywalem na koncie tego bota potem wlaczylem sharkbota i znikly mi malze :/ jak wychodzilem byly 4 malze a jak wrocilem wogole nie bylo i postac wylogowana, na drugim koncie nei uzywalem expbota i lowilem rybki i sa malze dalej :P

kumpel mi wbil na konto wiec nic nie zginelo tylko malze mi otworzyl :P bo myslal ze ja otwieram

789290350.png

woj.gif

100 [ V ]

200 [ V ]

300 [ V ]

400 [ V ]

500 [ V ]

600 [ V ]

700 [ V ]

800 [ X ]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...