Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Expbotlonely 0.12... Hack !Kradnie Itemy!

Viesiu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Więc mi się tak zdarzyło że używam bota edit by andrzejt12

I po jakimś czasie używania bota na 2 postaciach zapisywania ustawień autologinu itp...

Straciłem eq właśnie na tych dwóch postaciach!!!! A weszłem na inne konto (shopa) i było wszystko przypadek >!?

UWAŻAJCIE NA TO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Możesz zawsze wejść w folder z botem/cfg/user i usunąć

sygna1.png
  • Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi też sie to zdażyło na postaci uzywałem go całe eq było zapełnione tylko został naszyjnik na 15lvl a na tym samym koncie na innej postaci jest wszystko normalnie

PROSZE O - ZBIERAM JE POPROSTU

loluo.jpg

Opublikowano

Takie key`e robi się już samemu z tego co się domyślam to andrzejt mógłby zrobić takiego keya sądząc po jego możliwościach ALE DO TEGO SIĘ PEWNIE NIE PRZYZNA.

Prosze o - zasługuje na niego xD

loluo.jpg

Opublikowano

Dobrze ze akurat miałem taką sytuacje ze musiałem hasło zmienić.Ufff a postac warta 200kk poszła by w pizdu(to chyba nie przeklenstwo)

chcem - nie +

loluo.jpg

Opublikowano

mi sie wydaje że nie tylko od adrzeja tylko chyba tez orginal bo wysłałem tego bota(czysteg,orginal) i za 3 dni mówi że mu konto hackneli a drugiemu tez ukradli choć nie grał na bocie a zalogował sie na tym samym kompie co u tego co wczesniej ukradli.

Opublikowano

Jeśli chodzi o keyloggera to wątpię... W końcu E*PVP się szanuje... a post z tym botem miał 200+ pochwał...

Opublikowano

żal mi was...

andrzejt17 spoko gość ... spolszcza ulepsza dla nas dobrego bota.a wy mu się tak odwdzięczacie....

że niby złodziej.ja i moi koledzy jedziemy na tym bocie i nic nam sie nie stało i nie stanie

andrzej na twoim miejscu bym im przestał robić tego bota,bo tylko tak umią sie odwdzieczyć

wyzywać od złodzieji!

Opublikowano

żal mi was...

andrzejt17 spoko gość ... spolszcza ulepsza dla nas dobrego bota.a wy mu się tak odwdzięczacie....

że niby złodziej.ja i moi koledzy jedziemy na tym bocie i nic nam sie nie stało i nie stanie

andrzej na twoim miejscu bym im przestał robić tego bota,bo tylko tak umią sie odwdzieczyć

wyzywać od złodzieji!

przecież on go nie robi...

A poza tym każdy kto dba o wasze dobro naprawdę go chce?

A może po prostu chciał zebrać zaufanie, żeby więcej was okraść?

Oczywiście nic nie sugeruje, najprawdopodobniej tamten bot jest czysty a Ty masz po prostu keyloggera na komputerze.

Pobierz program hijackthis i sprawdź logi.

Opublikowano

ja właśnie miałem swoje konto

I NIE POWIEDZIAŁEM ŻE ANDRZEJ TO ZŁODZIEJ !!!!!!!!

A te konta okradziono mi w jednym czasie co koledze więc ? już sam nie wiem co o tym mam myśleć

O tyle dobrze że eq z głównej postaci miałem na shopie a skradziono mi tylko 5kk

sygna1.png
Opublikowano

NIEPISZCIE NIC TERA UCZCIJMY KATASTROFE SAMOLOTU MINUTĄ CISZY

[*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*]

loluo.jpg

Opublikowano

To nie keylogger :)

Chyba ze bot jest jakos zaprogramowany ze jak wy idziecie lulu o jakiejsc 3 godzinie w nocy idzie do danej postaci i daje cale eq ??

Moje Tuty :)

POLIMORFIA MEGA TUT

http://www.mpcforum.pl/topic/186542-tutmega-polimorfia-co-i-jak/

1.jpg <<< Kanal na YT Kliknij na obrazek !!!!

Opublikowano

To nie keylogger :)

Chyba ze bot jest jakos zaprogramowany ze jak wy idziecie lulu o jakiejsc 3 godzinie w nocy idzie do danej postaci i daje cale eq ??

Tak, ciśnie do mojej. Stąd mam ponad 40kk...

no nie wiem co o nim myśleć mógł sprzedawać yangi na allegro.

Masz rację - zaraz sfinalizuje kupno mojego porsche to dzięki waszym yang...

Jak się robi własne konto na easymetin2 ?

W oknie logowania masz przycisk zarejestruj.

A ja na wszelki wypadek ściągnąłem nie spolszczoną wersje tego bota ^^

Widzicie? Trzeba było zrobić tak samo. Jednak różnicy nie ma - tylko w języku...

Dziękuję wszystkim tym, którzy uważają, że do EasyMetin2 dałem keyloggera. Powiem tyle: weźcie cokolwiek ciężkiego co w tej chwili macie pod ręką i tak naprawdę mocno piźnijcie się w te swoje głowy. Przepraszam za wyrażenie ale chce by to dotarło do nich za pierwszym razem. Tak w ogóle to was oświecę, że nie mam bladego pojęcia jak napisać takiego keyloggera. Jak już wiele razy mówiłem nie znam takich języków jak c++, autoit itp. Piszę tylko w xHTML i PHP. Powiem wam jeszcze, że na tym bocie, na mojej spolszczonej wersji (dokładnie ta co siedzi na forum) sam jadę na kilkanaście postaci - specjalnie założyłem do tego celu mnóstwo kont (ok 50) a przez bota przeleciało już chyba ze 20.. I co wam jeszcze powiem? Póki co żadne nie wyparowało (ani eq, kasa, konto) Tracicie konta przez zabawy jakimiś programikami nieznanego pochodzenia i tyle. Ponadto wiele osób to pobierało a ja widzę tu wpisy zaledwie kilku.. Dodatkowo po co narzekasz? Przecież nikt Ci nie kazał pobierać tego bota. I jeszcze coś: Kto kazał wam się logować na te konto testing2 czy MPCuser? Passy do tych kont są upublicznione - może to stwarzać pewne niebezpieczeństwo. Najlepiej założyć swoje konto.

PS Nie czytaj odpowiedzi na cytaty jeśli nie znasz pojęcia sarkazm (bądź ironia).

PS2 Wiecie co mi się przypomniało? Mam pewną postać w m2 (36lv) boce na niej jednak długo na nią nie wchodziłem. Ostatnio sprawdzałem na jakich kontach jakie mam lv i zapisywałem to. Wbijam na jedno z kont a tam? Nie ma swojego eq (miecza zbroi i wgl tym co walczył - miał założone na sobie) eq było oczywiście puste bo drop sprzedałem ale nie miał wyposażenia a zawsze zostawiam. Co dziwne było Yang - ponad 200k, przypuszczam, że tyle było. Nie wiem czy sam gdzieś to rozpuściłem czy ktoś maszał w tym swoje paluchy..

===EDIT===

werewru.th.png

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Taki jesteś kozak bota twojego zassałem jakieś 4 dni temu wszystko pięknie ładnie nigdy nie miałem problemy z keyylogerami.Rano wstaje dziś o 6 pograłem trochę kupiłem kozy i Zbroje wchodzie gdzieś około 10:30 i na 3 kontach na których używałem bota nic nie mam dziwne pewnie jakiś zbieg okolicznosci ja ci nic nie zarzucam ale trochę to dziwne

Jestem kulturalną osobą , lecz szacunek okazuje tylko osobom które na ten szacunek zasłużyły!Jeśli pomogłem Kliknij TU

1260200783byplonskijudo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...