Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CzikenS1 - Nowy Prywatny Serwer [Easy-Medium]

Mattiii

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzisiaj Ale Nie wiem Ile Gold Uciągnie . ;) i CHciał bym się dowiedziec. niestety mam klawiature z laptopa bez 6 guzików i lipe mam z pianiem xD

Gracz:
League Of Legends
Metin2

iIChaampIon_eune_412_3.png

Opublikowano

Się Robi ;)

Niestety Ludzie, Mógł bym wykupic hosting, kosztuje to 20 zł co nie jest problemem jednak pisze że takie sumy nie mżna zapłacić SMS'em

Gracz:
League Of Legends
Metin2

Opublikowano

@2x UP

Edytowałem Post ;3, jednak jest lipa bo z kasa nie ma problemu tylko z płatnością . ;/

Gracz:
League Of Legends
Metin2

Opublikowano

link nie działa!

Spokojnie Wgrywam na płatny Hosting Serwer ;) Dla kazdego gracza Grającego wcześniej zostanie dodane 500 grzybków w rekompensacie :P i zresetowane Piwka ;) Przepraszam Jeszcze raz ! 

Gracz:
League Of Legends
Metin2

Opublikowano

@Mattiii

Powiedz Ty mi jaki to hosting?

PS: Dodaj chat. Najlepiej taki jak u mnie na norberts.vgh.pl

lub pod grą norbert.nitr0o.tk

Host: blutu.pl ;)

Co Do Czatu To Prędzej na stronie niż pod Grą, gdyż to przeszkadza pod Grą, tnie ją i ten wku*wiający dźwięk :D

Gracz:
League Of Legends
Metin2

Opublikowano

@Mattiii

Dźwięk chatu będzie można zawsze wylączyć.

Będziesz robił portal?

Zróbcie coś zeby było można grać na telefonie :)

Norbersons

mam w Planach :> Narazie Musze zbalansować rengera z czym bedzie problem ;/ Bo W bazie Items Items Shake i item Fidget Nie ma Liczby Przypisującej Postaci daną Broń tak jak i nie są Podpisane, a u mnie renger Kosi ;3

Może Mógł byś pomóc. :)

Budyń

Nie jesteś Pierwszym który mnie o to prosi ;)

&

Witam Wszystkich i Przeprasza Za Bugi z tavernem oraz Lochami, Podczas Największego Patcha, serwer uległ kontuzji ;3 Niestety Ale Siedzę W tym Sam, a mam dużo spraw Prywatnych na głowie...

Gracz:
League Of Legends
Metin2

Opublikowano

Aktualnie u Niektórych Są Zbugowane Lochy i u Wszystkich Zbugowany prawdopodobnie Tavern.. Niestety Robiłem Wszystko, Na Nowo Serwer z Back-up;u wgrywałem i nic nie pomogło;/ Liczę na Pomoc Użytkowników;/

Gracz:
League Of Legends
Metin2

Opublikowano

otwórz wszystkie lochy , klucze wyrzuć i nikt już niebędzie na lochach siędział godzinami , latami!

Footballplayer.pl <- Nowa gra piłkarska! :D

Opublikowano

Tu Nie Chodzi o to.
Gdy Zaatakujesz Dung, musisz zrefreshowac strone bo nie ma animacji, tak samo z Karczmą. Nie Wiem O Co Chodzi, Czekam na pomoc ze strony użytkowników, próbowałem wszystkiego.. nic nie zadziałało . 

Gracz:
League Of Legends
Metin2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...