Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CzikenS1 - Nowy Prywatny Serwer [Easy-Medium]

Mattiii

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam Wszystkich, zalagowałem się na Telefonie, żeby wam napisać Że Jestem na Wyjeździe już od 4 Dni. Bardzo Przepraszam za nieaktywność po prostu wysłali Mnie z Pracy, tako o z Dnia na dzień, nie informując wcześniej. 

Gracz:
League Of Legends
Metin2

iIChaampIon_eune_412_3.png

Opublikowano

Witam Wszystkich, zalagowałem się na Telefonie, żeby wam napisać Że Jestem na Wyjeździe już od 4 Dni. Bardzo Przepraszam za nieaktywność po prostu wysłali Mnie z Pracy, tako o z Dnia na dzień, nie informując wcześniej. 

Nie pisze sie co drugiego wyrazu z wielkiej litery, popracuj.

Co do serwera jest ok.

Opublikowano

Czego miejąc klucze do lochów nie otwierają się lochy ?

Ogarnij ortografie .

Lochy otwierają sie bez problemu ;)

Pozdrawiam :) .

Opublikowano

Również mam problem jak kolega wyżej, mam klucz do pierwszych lochów, ale nie chcą mi się otworzyć.. Wut? 
Jakieś pomysły?

Edit:
+nie mam tej startowej gildi i nie moge założyć nowej.

Dziwne uczucie być jednym z ostatnich pokoleń które spędzało swoje dzieciństwo na dworze, a nie przed kompem...

Opublikowano

wbiłem na serwer niczym Magdalena Gesler rozgościłem się wypiłem kilka piwek i stwierdziłem że kolejny serwer do dupy

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

521 poziom w dzień. Dalej expić nie mogę. Z karczmy wywala tak samo jak z lochów. A po za tym zbugowały się 10 lochy z czego miałem zaliczone 126/10 a dalsze ( 11, 12, 13 ) zablokowane. Serwer ogólnie na góra 2 dni :) Żeby lochy otworzyć trzeba klucz na postać przeciągnąć. ( Bynajmniej u mnie tak było )

Opublikowano

czy ktoś wytłumaczy mi jak ludzie wbijają 521lvl bez questów ani dungeonów?

Administracja rozdaję lvl kolegą .
Opublikowano

Przepraszam ;C Niestety Przeszedłem na inną pozycję w Pracy i nie mam już czasu na SF'a ;c Bardzo Was Przepraszam, jednak pliki Dalej mam, wiec mogę zapodać, lub ewentualnie Pomóc w privie ;) Pisać Pw. Jeszcze Raz Przepraszam Najmocniej =]

Gracz:
League Of Legends
Metin2

iIChaampIon_eune_412_3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...