Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] A jednak zerowe lvl-e istnieją..

Issia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hehe, ah te bugi. :D Takiego to jeszcze nie widziałam za swojej kadencji w LC. :v

Widzisz, a mówiłaś że wszystko już tutaj widziałaś. ;)

Co do samego lvla - podejrzewam, że to może być wtedy kiedy świeża postać dołącza do jakiegoś party. :P Taki mały bug graficzny, nic specjalnego. :P 

Opublikowano

Taki słeg;D Grałem kiedyś w LC i przestałem bo nie mogłem wyexpić smoka na 32lvl. Zawsze na 17 mi się nie chciało dalej :x

Opublikowano

Taki słeg;D Grałem kiedyś w LC i przestałem bo nie mogłem wyexpić smoka na 32lvl. Zawsze na 17 mi się nie chciało dalej :x

Teraz smok nie jest potrzebny, kupuje się słonika. :D

zSCFQrN.png

Opublikowano

Teraz smok nie jest potrzebny, kupuje się słonika. :D

Każda gra zmienia się na gorsze; D Kiedyś gracze siedzieli po nocach żeby wyexpić smoczka ;D

Opublikowano

Każda gra zmienia się na gorsze; D Kiedyś gracze siedzieli po nocach żeby wyexpić smoczka ;D

Czy na gorsze? To już pozostaje do indywidualnej oceny. Jedni lubią łatwą grę, inni trudną. :p W każdym bądź razie, osobiście miło wspominam czasy, gdy wbijało się koniowi upragniony 37 lvl. :p

zSCFQrN.png

Opublikowano

Koń 37 lvl. Kto go miał był bogiem wszechczasów i najbogatszym graczem ;o

Czy na gorsze? To już pozostaje do indywidualnej oceny. Jedni lubią łatwą grę, inni trudną. :P W każdym bądź razie, osobiście miło wspominam czasy, gdy wbijało się koniowi upragniony 37 lvl. :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...