Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dostaniemy nagrody za zaproś znajomego 2.0.

Luuz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiadomość od supportu od mojego zapasowego konta:

L Adamus (Riot Games Player Support)

05 lis 10:47

Witaj!

Jeżeli posiadasz nieodebrane nagrody za poprzedni program referali, zostaną one prawdopodobnie automatycznie dodane.

W razie problemu daj mi znać.

Pozdrawiam.

L Adamus

Player Support Riot Games

Opublikowano

A jesli mam zrobione 10 refów to nagrody za 10 refów przejdą czy znowu trzeba bedzie nowe robic ?

Musisz je aktywować i masz czas gdzieś do 14 listopada bo wtedy nowy system. Na mailu mi przyszło takie info, że za miesiąc system się zmienia a mail przyszedł 14 pazdziernika.

Opublikowano

@Luuz "prawdopodobnie"

Prawdopodobnie automatycznie dodane. Ja zrozumiałem tak, że albo otrzymamy automatycznie nagrody albo sami zatwierdzimy jak naprawią stronę. 

Opublikowano

mi nie działa mam białą stronę wie ktoś o co chodzi ?

"Życie nauczyło mnie,że jeśli jesteśmy nielubiani lub nienawidzeni,to nie za nasze wady,lecz za nasze zalety"

Opublikowano

Mogę support poprosić o podanie reff linku? Bo kupiłem referale 31 października, a typek nie ma mi jak zrobić...

Kocham frydgi

18706.png

Opublikowano

Riot Nyth (Riot Games Player Support)

06 lis 03:25

Witaj Przywoływaczu,

Trwają przygotowania do nowego programu "zaproś znajomego" i niestety na chwilę obecną stary system został zatrzymany. Wszystkie nagrody będzie można odebrać w nowym systemie i będą przyznawane automatycznie. Nie mamy jeszcze konkretnej daty przywrócenia usługi do działania, jednak sugeruje śledzenie forum aby być na bieżąco z informacjami.

Jeśli masz jakieś dodatkowe pytania lub wątpliwości, nie wahaj się napisać do mnie ponownie. Dzięki za kontakt.

Słowa mają wielką moc. Krzykniesz barakuda, a ludzie zapytają co to? Krzykniesz rekin – a dopiero zrobi się wrzawa.

Pozdrawiam,

Wiadomość jaką dostałem od rito. Nieco nie jednoznaczna.

Opublikowano

Tez mam biała strone pomoze ktos wiecie moze kiedy znowu bedzie działać?

jak by ktoś wiedział to by napisał taki temat 

pomóc może Ci tylko rito więc do nich takie pytania 

a działać bd jak naprawią 

"Życie nauczyło mnie,że jeśli jesteśmy nielubiani lub nienawidzeni,to nie za nasze wady,lecz za nasze zalety"

Opublikowano

Riot Nyth (Riot Games Player Support)

06 lis 03:25

Witaj Przywoływaczu,

Trwają przygotowania do nowego programu "zaproś znajomego" i niestety na chwilę obecną stary system został zatrzymany. Wszystkie nagrody będzie można odebrać w nowym systemie i będą przyznawane automatycznie. Nie mamy jeszcze konkretnej daty przywrócenia usługi do działania, jednak sugeruje śledzenie forum aby być na bieżąco z informacjami.

Jeśli masz jakieś dodatkowe pytania lub wątpliwości, nie wahaj się napisać do mnie ponownie. Dzięki za kontakt.

Słowa mają wielką moc. Krzykniesz barakuda, a ludzie zapytają co to? Krzykniesz rekin – a dopiero zrobi się wrzawa.

Pozdrawiam,

Wiadomość jaką dostałem od rito. Nieco nie jednoznaczna.

czyli jak by to ująć... będziesz mógł odebrać nagrody.. ale takie jakie przysługują ci według nowego systemu refów.. Refy przechodzą ale stare nagrody nie ;d.

Opublikowano

Przynajmniej nie muszę się martwić że kasa pójdzie w błoto ;)

ale jeśli odbierzesz nagrody wg nowego systemu.. no to pójdzie w błoto ;d.. Bo nowe nagrody są z*******e.. 2 skórki i same IP ^_^

Opublikowano

ale jeśli odbierzesz nagrody wg nowego systemu.. no to pójdzie w błoto ;d.. Bo nowe nagrody są z*******e.. 2 skórki i same IP ^_^

Moim zdaniem może być tak samo jak wcześniej czyli będzie trzeba potwierdzić czy wyraża się zgodę na przeniesienie z zaproś znajomego 2.0 na 3.0.

Opublikowano

Napisałem do riotu i otrzymałem od nich taka wiadomość:

Witaj, Marcin,

Ze względu na liczne nadużycia w systemie zapraszania znajomych, wprowadzamy w nim kilka zmian. Po aktualizacji każdy zaproszony znajomy, który osiągnie poziom 10, da Tobie 1000 PZ. Można zaprosić łącznie pięciu znajomych, zaproszenie trzech da skórkę Szary Warwick, zaś zaproszenie pięciu – skórkę Średniowieczny Twitch.

Tutaj znajdziesz więcej informacji na temat zmian w systemie ZZ:
http://eune.leagueoflegends.com/pl/news/game-updates/features/nadchodzace-zmiany-w-systemie-zapros-znajomego

Jeśli zaś chodzi o obecny system, to niestety nie mogę podać Ci żadnych informacji, poza tymi, że jeśli posiadasz już kilka zaproszeń, zostaną one przeniesione do nowego systemu.

To znaczy ze juz nie odbiore nagrod w  systemie 2.0??

ots.png
Opublikowano

Napisałem do riotu i otrzymałem od nich taka wiadomość:

Witaj, Marcin,

Ze względu na liczne nadużycia w systemie zapraszania znajomych, wprowadzamy w nim kilka zmian. Po aktualizacji każdy zaproszony znajomy, który osiągnie poziom 10, da Tobie 1000 PZ. Można zaprosić łącznie pięciu znajomych, zaproszenie trzech da skórkę Szary Warwick, zaś zaproszenie pięciu – skórkę Średniowieczny Twitch.

Tutaj znajdziesz więcej informacji na temat zmian w systemie ZZ:

http://eune.leagueoflegends.com/pl/news/game-updates/features/nadchodzace-zmiany-w-systemie-zapros-znajomego

Jeśli zaś chodzi o obecny system, to niestety nie mogę podać Ci żadnych informacji, poza tymi, że jeśli posiadasz już kilka zaproszeń, zostaną one przeniesione do nowego systemu.

To znaczy ze juz nie bedzie systemu 2.0??

Żałosne zachowanie ze strony Riotu to niby czemu ich strona była otwarta o 12 w nocy i inni mogli dostać te RP a inni nie? Chyba musi tu być jakaś sprawiedliwość.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...