Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dostaniemy nagrody za zaproś znajomego 2.0.

Luuz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żałosne zachowanie ze strony Riotu to niby czemu ich strona była otwarta o 12 w nocy i inni mogli dostać te RP a inni nie? Chyba musi tu być jakaś sprawiedliwość.

tak samo łamanie regulaminu i kupowanie refów.. sprawiedliwość ^^..

Opublikowano

tak samo łamanie regulaminu i kupowanie refów.. sprawiedliwość ^^..

Niby tak, ale jeśli już ktoś łamie ten regulamin to niech chociaż każdy kto to zrobił poniesie konsekwencje albo coś bo niektórzy rpki dostali a niektórzy nie tamci się cieszą a Ci się wkurwiają :P

Opublikowano

A ja za to mam inne wieści od angielskiego riotu, wcale nie jest przesądzone że nie dostaniemy rp.

Hello Piotrxpiotr1,

Hmmm...It sounds like you are excited for the upcoming changes for the RAF system.

I’m sorry, but I can’t provide any information beyond the announcement of any new or upcoming changes for the Refer a Friend system. Anything we haven’t officially announced is still subject to change, so we try not to discuss too many details. So far this was the only announcement.

I have gone ahead and checked your account and you don't have any referrals added yet.

Let me know if you have any other questions or concerns!

Wolf Fang
Riot Player Support
Prefers Support Role
Opublikowano

Czyli jeszcze nic nie jest pewne. ;)

Dziwie sie ze polski supp od razu mowi ze dostaniemy za 2.0 a ang sie jednak wstrzymuje, ale skoro sprawdzil twoje konto to spoko typ z riotu pewnie chcial ci dodac te rp'ki ^^

Tez bym napisal, ale 400 to troche za duzo xD

Opublikowano

Jeszcze mi to napisali:

Witaj ponownie,

Wszystkie nagrody, które Ci się należą, lecz nie miałeś okazji odebrać zostaną dodane na Twoim koncie. Apelujemy o cierpliwość.

Dzięki za zrozumienie.

Pozdrawiam.

You smell like burning!

L Adamus & Tibbers

Player Support Riot Games

Opublikowano

Luuz, dzięki za dobre wieści! :) Miejmy tylko nadzieję, że dotrzymają słowa 

Dziwne bo mi polski support i angielski napisali że dadzą normalnie, a inni mówią że na nowy system nie wiem o co biega, ale bądźmy dobrej myśli ;) 

Opublikowano

Dziwne bo mi polski support i angielski napisali że dadzą normalnie, a inni mówią że na nowy system nie wiem o co biega, ale bądźmy dobrej myśli ;)

Bo jeden rioter pisze tak, a drugi inaczej.. po prostu on mają takie zamieszanie tam ;P.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...