Skocz do zawartości

Tibia i bocenie

Piteruum

Rekomendowane odpowiedzi

Nigdy nie bociłem w Tibi , wiec czy ktos moglby mnie wprowadzic? 

Nie potrzeba mi nic specjalnego, wystarczy zeby atakował , chodził pod danym miejscu i zbierał loot , jesli wogole sa takie opcje , nie znam sie , wiec prosze o pomoc.

Postac jest mi obojetna ale bede gral z kumplami a oni graja Palladyn i Knight.

Xenobot... Wszystkie skrypty musisz zrobić sam. Na stronie są skrypty, które nie działają, może tylko parę a reszta jest o d**e potłuc.

Najłatwiejszy bot jest BBot, szybko sobie ogarniesz, tutaj masz bardzo dobry tutorial co i jak: http://www.mpcforum.pl/topic/1172994-bbot-co-i-jak/

Możesz również przetestować windbota ale jest on trudniejszy w obsłudze. Plusy są takie, że jest mniej wykrywalny i jest na 14 dni darmowy.

graphic.png

@Piteruum

Wszystkie boty mają właśnie tą opcje tylko różnią się w jaki sposób je ustawiasz. Najlepiej, żebyś zaczął swoją przygodę z windbotem od razu, bo jest najbezpieczniejszy teraz na rynku, a nie jest oczywiście wcale taki trudny w obsłudze jakby się wydawało. Na pierwszy rzut oka widzisz masę opcji, ale szybko się połapiesz co jest od czego. Wybierz windbota jeżeli masz fundusze, żeby opłacać licencje po tych 2 tygodniach darmowego korzystania, jeżeli nie to xenobot chociaż Pan wyżej pisał, że niby skrypty teraz trzeba samemu pisać, bo żadne nie działają.

66j32w.jpg

Sprawdź mój tutorial na temat demonbuddy!

Nie odpowiadam na wiadomości prywatne.

Powiem tak, nikt nie urodził sie z wiedzą jak ustawić bota itp., musisz się tego nauczyć metodą prób i błędów. Windbot chyba najlepszy na początek, banalny wdg mnie w obsłudze, na forum masz od ch**a darmowych skrytpów. Im wcześniej sie za to weźmiesz tym lepiej dla Ciebie, a no i uważaj se ściaganiem, bierz od zaufanych forumowiczów albo z oficialek bo 99% wyszukań przeglądarkowych to viry ;)

Jest problem , kilka opcji zmieniłem , bo nie były podemnie ale juz przed tym postac zatrzymała sie przed wyjsciem z Fibuli i zaczela otwierac i zamykac plecak , jakis fix?

Nevermind wyrzuciłem jedna linijke i expie , jak narazie dziena za pomoc.

@Creepas

Przeczytaj najpierw wszystkie posty, a nie czytasz coś i piszesz od razu odpowiedź, która już jest nieaktualna, bo stwórca tematu korzysta już z innego według mnie o wiele lepszego bota niz tibiaauto.

66j32w.jpg

Polecam Ci WindAddons, odpala więcej niż jeden klient od razu z windbotem, zapisuje konfiguracje przez co od razu możesz odpalić bota z danym profilem. Bardzo przydatne jak bocisz więcej niż 1 postać. 5 kliknięć i już odpala Ci 5 klientów z wybranym settingiem wystarczy tylko wpisać passy.

66j32w.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Tibia i bocenie   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...