Piteruum Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Nigdy nie bociłem w Tibi , wiec czy ktos moglby mnie wprowadzic? Nie potrzeba mi nic specjalnego, wystarczy zeby atakował , chodził pod danym miejscu i zbierał loot , jesli wogole sa takie opcje , nie znam sie , wiec prosze o pomoc. Postac jest mi obojetna ale bede gral z kumplami a oni graja Palladyn i Knight. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creepas Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Idz na tibiaauto jest wykrywalny ale jak juz bocisz to bocisz zawsze mozna alarmy ustawic i byc czujnym ;] http://tibiaauto.net/forum/ na forum dowiesz sie o nim wszystkiego lub ew jakies youtubowe tutoriale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteruum Opublikowano 30 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 A cos innego ? Przy instalacji wyskakuje blad ze nie znajduje python.dll a mam to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
No_Name_MMO Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 osobiscie polecam tobie xeno bota najlatwiejszy jak dla mnie bot w obsludze i jest crack do neigo wiec za darmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteruum Opublikowano 30 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 A moglby ktos pomoc? Download? Jak ustawic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrAq Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Xenobot... Wszystkie skrypty musisz zrobić sam. Na stronie są skrypty, które nie działają, może tylko parę a reszta jest o d**e potłuc.Najłatwiejszy bot jest BBot, szybko sobie ogarniesz, tutaj masz bardzo dobry tutorial co i jak: http://www.mpcforum.pl/topic/1172994-bbot-co-i-jak/ Możesz również przetestować windbota ale jest on trudniejszy w obsłudze. Plusy są takie, że jest mniej wykrywalny i jest na 14 dni darmowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteruum Opublikowano 5 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 No windbot bardzo trudny wogole go nie ogarniam ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morness Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Windbot - cudeńko najlepszy bot do Tibii moim zdaniem. jak chcesz to korzystaj z Xenobota, w obsłudze prosty, ustawiasz tylko settings skryptów w folderze Scripts, loadujesz skrypt, sprawdzasz healer i bocisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crisey Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Łapaj mój mini-tutorial dot. wyboru bota (subiektywna opinia). http://www.mpcforum.pl/topic/1250236-tutorialjakiego-bota-wybrac/ A tak poza tym to tylko windbot i xenobot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteruum Opublikowano 5 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Nie zalezy mi na wielu opcjach , uzywanie 1 spella , ew potow , atakowanie i chodzenie po pewnym obszarze + poty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alve Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 @Piteruum Wszystkie boty mają właśnie tą opcje tylko różnią się w jaki sposób je ustawiasz. Najlepiej, żebyś zaczął swoją przygodę z windbotem od razu, bo jest najbezpieczniejszy teraz na rynku, a nie jest oczywiście wcale taki trudny w obsłudze jakby się wydawało. Na pierwszy rzut oka widzisz masę opcji, ale szybko się połapiesz co jest od czego. Wybierz windbota jeżeli masz fundusze, żeby opłacać licencje po tych 2 tygodniach darmowego korzystania, jeżeli nie to xenobot chociaż Pan wyżej pisał, że niby skrypty teraz trzeba samemu pisać, bo żadne nie działają. Sprawdź mój tutorial na temat demonbuddy!Nie odpowiadam na wiadomości prywatne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteruum Opublikowano 6 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Chcialem zaczac windbotem , ale ze nigdy nie bociłem w Tibii to raczej jest bardzo ciezkie dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefastest Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Powiem tak, nikt nie urodził sie z wiedzą jak ustawić bota itp., musisz się tego nauczyć metodą prób i błędów. Windbot chyba najlepszy na początek, banalny wdg mnie w obsłudze, na forum masz od ch**a darmowych skrytpów. Im wcześniej sie za to weźmiesz tym lepiej dla Ciebie, a no i uważaj se ściaganiem, bierz od zaufanych forumowiczów albo z oficialek bo 99% wyszukań przeglądarkowych to viry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteruum Opublikowano 6 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Dobra , stoi , targetuje , zbiera loot , uzywa spella , potuje, gdzie w WindBocie i jak dodac poruszanie sie , np po całej fibuli? Albo od miejsca do miejsca jesli nie ma potworkow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crisey Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Dobra , stoi , targetuje , zbiera loot , uzywa spella , potuje, gdzie w WindBocie i jak dodac poruszanie sie , np po całej fibuli? Albo od miejsca do miejsca jesli nie ma potworkow? zakladka waypoint i tam są chyba opcje w stylu walk, node, stand Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteruum Opublikowano 6 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Probowalem ale nie dziala , postac caly czas stoi , bije mobki , gdy skonczy , nic nie robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alve Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Nie wiem czy nie chodzi Ci przypadkiem o to https://forums.tibiawindbot.com/showthread.php?6108-Diaxy-Free-Scripts&p=76776&viewfull=1#post76776a jak nie to tutaj masz poradnik jak stworzyć waypointy https://forums.tibiawindbot.com/showthread.php?700-Tutorial-How-to-make-simple-script-! Sprawdź mój tutorial na temat demonbuddy!Nie odpowiadam na wiadomości prywatne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteruum Opublikowano 6 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Jest problem , kilka opcji zmieniłem , bo nie były podemnie ale juz przed tym postac zatrzymała sie przed wyjsciem z Fibuli i zaczela otwierac i zamykac plecak , jakis fix? Nevermind wyrzuciłem jedna linijke i expie , jak narazie dziena za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creepas Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 A cos innego ? Przy instalacji wyskakuje blad ze nie znajduje python.dll a mam to. zainstaluj python 2.4.4.msi https://www.python.org/download/releases/2.4.4/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alve Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 @Creepas Przeczytaj najpierw wszystkie posty, a nie czytasz coś i piszesz od razu odpowiedź, która już jest nieaktualna, bo stwórca tematu korzysta już z innego według mnie o wiele lepszego bota niz tibiaauto. Sprawdź mój tutorial na temat demonbuddy!Nie odpowiadam na wiadomości prywatne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteruum Opublikowano 7 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 A windbot zadziała na 2 clientach na raz? Napisałem posta w poradniku co do mc bo mam problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crisey Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 A windbot zadziała na 2 clientach na raz? Napisałem posta w poradniku co do mc bo mam problem. Tak, po prostu odpalasz drugiego windbota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteruum Opublikowano 7 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 A jak odpalic 2 clienty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crisey Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 A jak odpalic 2 clienty? https://www.tibiawindbot.com/free-tools.html Pobierasz WindMC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alve Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Polecam Ci WindAddons, odpala więcej niż jeden klient od razu z windbotem, zapisuje konfiguracje przez co od razu możesz odpalić bota z danym profilem. Bardzo przydatne jak bocisz więcej niż 1 postać. 5 kliknięć i już odpala Ci 5 klientów z wybranym settingiem wystarczy tylko wpisać passy. Sprawdź mój tutorial na temat demonbuddy!Nie odpowiadam na wiadomości prywatne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.