Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Windows Xp Wycofany Z Produkcji !

Chejka

XP  

104 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy dobrze zrobili ze wzcofali z produkcji xpka?

• Tak
      20
    • Nie
      80
    • Nie wiem
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podobno źle bo XP był b. dobry lecz idziemy do przodu i będą jeszcze lepsze pc'ki :D

X

by Me.

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja nie wiem co złego widzicie w wycofaniu XP z produkcji? Czy ktoś zabrania wam go używać(pewnie 90% i tak ma piraty ściągnięte z Internetu)? Microsoft zadecydował, że XP już im się nie opłaca, Win 7(który tak na prawdę jest następcą Xp a nie Visty) bardzo dobrze go zastąpił, dobrze się sprzedaje itp. Trzeba iść z biegiem technologi, nowe komputery są już tak mocne, że XP ma problemy. Ja też chyba się zastanowię nad przesiadką do Win 7.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Ja mam Viste i nie narzekam, sp2 jest więc nie wiem w czym problem. Do dziś nie spotkałem żadnej aplikacji która by mi nie chodziła. Niektórzy pewnie Visty na mieli a gadają "Vista to shit", patrzą na innych zdanie. Miałem xp na starym kompie, i bardziej podoba mi się vista. Jest bardziej funkcjonalniejsza od xp. Może w niedalekiej przyszłości przejdę na 7, ale na razie się na to nie zanosi ;>

Co do xp, stare stare. Dobrze zrobili że wycofali, gdyż trzeba iść z biegiem czasu. Moda na xp już sie zakończyła ;)

Opublikowano

A ja ciągne na MX7 :D "Przeróbce xp" :) i jest super

@UP - Nie znoszę visty bo nie chodzą mi mini gierki :D

Nieregulaminowa sygnatura - Istny Diabel.

• 3 lata później...
Opublikowano

Ludzie. Według mnie to co jest nowsze to nie znaczy że jest lepsze. Wezmę pod uwagę windows 8 to wg mnie to nie wypał firmy Microsoft i na dodatek wycofując najlepszy system który zachował się najdłużej. Miałem XP przez 10 lat na jednym kompie i w tym roku przeniosłem się na 7 bo już nie ma aktualizacji do niego . Ale mówię prawdę to że nowe systemy mają jakieś nowe dodatki czy paski lepsze to nie znaczy że jest lepszy.

Opublikowano

Nie...

Dalej siedzę na XP, bo nie mam innej alternatywy na obecny komp póki co... Windy 7 nie instaluje, bo by mi komp eksplodował i na marsa poleciał.

Jak kupie nowy PC, chcę mieć XP i 7 do gier. Nie będę się bawić tylko z 7 i kombinować, by w takiego Gothica czy coś pograć. Ach te sentymenty. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...