Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Windows Xp Wycofany Z Produkcji !

Chejka

XP  

104 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy dobrze zrobili ze wzcofali z produkcji xpka?

• Tak
      20
    • Nie
      80
    • Nie wiem
      4

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak ktoś chce to Windowsa 7 też ściągnie :P Ja używałem windowsa xp dopóki się nie przesiadłem z PC na laptopa. Z XP mam do czynienia tylko w szkole ^_^ A tak to Windows 7, jest wydajniejszy od Visty i tak często się nie zamula :D

Sig.png

Opublikowano

Ja swojego zdania nie mam. Widnowsa (Vista) używam baardzo rzadko (są lepsze OS) bootuje go tylko jak chce sobie pograć w jakąś gierke, teraz co raz rzadziej. Na co dzień używam MacOS X Leopard (szybki, zajebisty wygląd, 0 wirów), może nie ma zbyt wielu gier ale do grania mam DS'a komputer służy mi tylko do MPC i PHP CZASAMI Metin.

tak, lepiej

[quest]Jest mniej wirusów na 7-emke ?

Z tego co się orientuję, niezależnie od wersji wirusów jest tyle samo..

Opublikowano

Moim zdanie popełnili błąd który ich będzie kosztował....

Jeśli pomogłem Proszę o + =)

lanser.jpg

Opublikowano

WG. mnie to bez różnicy bo ja se pobieram systemy ale mój kolega normalnie się zabije on rocznie kupuje nowego XP'ka bo mu się zj@!&je(za dużo tibii) xD

userbarwb.png
Opublikowano

Jako dla Microsoft'u to ta decyzja sie oplacala teraz wiecej ludzi bedzie kupywac win7/ vista o.0

XP byl i jest bardzo dobrym systemem operacyjnym (podobje jak 95,98/ 98SE) w porownaniu do vista, 200, NT 4.0, ME ktore sa jednym wielkim nie wypalem, orginalnie nawet visty nie mialo byc tylko win Blackcomb (terazniejsza 7'demka) tylko niestety malejaca cena XP oraz dosyc spore opuznienie zmusila pana Billa do rozwiazania tymczasowego czyli pani "vista" ktorej celem bylo zarobienie dodatkowej ilosci $$$

wycofujac XP z produkcji jest czysto biznesowym podejsciem majacym w celu zmuszenia konsumentow kupna nowszych os'ow oczywiscie za wieksza cene ;)

A co nam zostaje zrobic ???

5x kopi windowsa XP na plytce a jak ktos nie ma to "torrenty" ^^

Opublikowano

jestem za wycofaniem XP z produkcji. bo teraz Microsoft nie może czepiać się pirata. tak samo jak za 98 czy 95 :)

tak mi się wydaje przynajmniej

Opublikowano

jestem za wycofaniem XP z produkcji. bo teraz Microsoft nie może czepiać się pirata. tak samo jak za 98 czy 95 :)

moze sie czepiac.. gdyz XP zostal wycofany z produkcji a nie ze sprzedazy... dopoki jest sprzedawany dopoty moga sie dojebac

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Też jestem za, za to 50 lat sprzedam sobie oryginalną płytkę do muzeum i zbije kokosy : ]

@Do kogoś tam up, nie ważne czy ściągasz z neta, instalujesz z płyty, pendrive'a czy Bóg wie czego, ważne czy masz licencje zakupioną.

76561198001815076.png
Opublikowano

Xp to najlepszy system według mnie .

Przyciąga do siebie swoją prostotą i eleganckością .

7 hmm ...

Jest bardzo dobra stabilna i oczywiście nie zabiera za dużo ram`u .

Polecam wam Windows 7 RC .

Szkoda że wycofali z produkcji XP .

Opublikowano

Bardzo dobrze zrobili! XP dla mnie to było gówno... Już na moim kompie Vista dużo dużo lepiej chodziła!

Teraz pewnie ktoś mnie zminusuje, ale mi to wisi ;)

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

ludzie mam już dość tego jak widze że ktoś pisze 7 to gówno xp power dobra jak ktoś ma starego kompa to tylko xp ale ludzie jeżeli ja dałem niedawno za kompa 5k to nie bede instalował xp bo na xp nowe gry nie chodza i do tego obsługuje mało ram karte grafiki itp a nowe gry to tylko DX 11 biora

Opublikowano

Win7 Ultimate używam już od zeszłych wakacji.. zakochałem się od pierwszego wejrzenia tak jak w pewnej Patrycji rok temu... nie muszę już więcej opisywać mojego zadowolenia bo obu kocham po równo ;) (dobrze że ona nie czyta tego forum ^_^)

2006-2010

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

hujowo ze wycofali xp;p dlamnie najlepszy system;// bo vista takie gowno i niewszystko na nim dziala... a 7 nietestowalem;p

6080.png

25236.png

5403.gif

32009.png

8319.gif

8524.gif

Opublikowano

Mam 7 i jest miodny ale jednak chciałem pograć w różne gry np Gothic II i d*** nie działa na 7 :angry:

o.O DAJ MINUSA o.O

77357311401077046088.png

Opublikowano

właśnie przerzuciłem się na windows 7 z xp i moje wrażenie że windows7 lepszy jest od xp fajny wygląd itp. mam dosyc starego kompa a i tak dobrze śmiga.

mca.png
Opublikowano

Może nie jestem uradowany przestaniem produkcji xp ale windows 7 jest godnym zastępcą ;D

sam go mam i jest super

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...