Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Windows Xp Wycofany Z Produkcji !

Chejka

XP  

104 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy dobrze zrobili ze wzcofali z produkcji xpka?

• Tak
      20
    • Nie
      80
    • Nie wiem
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Jak pewnie nie liczni slyszeli firma microsoft wzcofala z produkcji win XP

I teraz takie pztanie czz microsoft dobrze zrobi ze wycofal z produkcji xp?

Ja mysle ze nie.A co wy myslicie?

chejka.jpg

sygna i avek by Pro_Ronon

Do Mateq Xantera owend! i całej reszty jeżeli myślicie że się tym przejmuje to jesteście śmieszni

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja mysle ze tak.. Nastpca godnym XP jest 7 .. Jest b. dobrze dopracowana i nie ma jakichs znaczacych wad jak Vista.. XP to windows przestazaly juz a coraz to nowsze technologie komputerowe...

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Gość Mounthains
Opublikowano

XP jest już stare, ale ja nadal tęsknię za 95 :(

Opublikowano

wiadomo że kiedyś Windows Xp odejdzie w nie pamieć ale jeszcze myślę że z 2-3 lata potrzyma albo i więcej. A tak ogólnie sądzę że to nie jest dobra decyzja o zaprzestaniu produkcji Windows Xp ponieważ nie do końca jestem przekonany do Windows7 choć uważam że za jakiś czas kiedy Microsoft bardziej go dopracuje będzie lepszy od XP. Takie jest moje zdanie ;)

1331059428-U215643.gif

Opublikowano

Szczerze to nie mam zdania... Z jednej strony źle, bo nie zawsze jakaś starsza gierka wejdzie na systemy New Generation typu 7.

Z drugiej strony jednak dobrze, ponieważ sam mam Windowsa 7 i w porównaniu do XP'ka jest o niebo lepszy pod względem graficznym jak i wydajnościowym :)

Next Generation rlz :D

perfection.png

Sig by Thtsn ;)

Opublikowano

teraz posiadanie XPka oryginalnego to będzie takie coś jak granat z przed wojny :D

mou zawsze możesz ściągnąć pirata (haha 95) ja pamiętam jak kupiłem 1 kompa tzn starsza kupiła i sie pytała czemu pisze windows 98 xD

mój kuzyn ze strzelec opolskich to na dosie piosenki puszczał nadal sie zastanawiam jak to robił...

BARDZO PROSZE O MINUSY, DAWAJCIE JAK NAJWIĘCEJ CHCE MIEĆ ICH JAK NAJWIĘCEJ NA MPC. PRZYCZYŃCIE SIE DO TEGO :)

Opublikowano

E tam ja mam już XPka jakieś 7 lat i nie ciągnie mnie aby mieć Win 7. Bo mimo iż SP jest już dosyć stary to jestem do niego w pełni przekonany i przyzwyczajony więc gdybym miał nawet dostęp do oryginalnej 7 to musiałbym długo sie zastanawiać czy zmienić system ;]

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

Opublikowano

Ja tam czekam na Windows 8. Dopiero po tym się zastanowię czy przejść z oryginalnego XP ;)

@topic raczej dobrze że go wycofali ;]

http://tech.wp.pl/kat,1009793,title,Windows-8-a-moze-Windowsnext-bedziekompletnie-inny,wid,11964944,wiadomosc.html

Headshot TV

Gram w Crysisa 2, CS 1.6, Fifę 11, GTA SA:MP, CoD BO-Zombie, Soldata 1.5, Combat Arms i czasami w War Rocka

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników, to osoby z zaburzeniami psychicznymi

modhv.jpg <= Haha pro obrazek ^^

||today real FPS skill: ~79,24%

Pomogłem ? kliknij na + !

1248991649.gif

Dziękuje :)

Gość Mounthains
Opublikowano

teraz posiadanie XPka oryginalnego to będzie takie coś jak granat z przed wojny :D

mou zawsze możesz ściągnąć pirata (haha 95) ja pamiętam jak kupiłem 1 kompa tzn starsza kupiła i sie pytała czemu pisze windows 98 xD

mój kuzyn ze strzelec opolskich to na dosie piosenki puszczał nadal sie zastanawiam jak to robił...

BARDZO PROSZE O MINUSY, DAWAJCIE JAK NAJWIĘCEJ CHCE MIEĆ ICH JAK NAJWIĘCEJ NA MPC. PRZYCZYŃCIE SIE DO TEGO :)

pirat? Microsoft mnie złapie za posiadanie pirata 95 (hahah)

aktualnie używam Viste 64-bitową i mnie wkurza to -,-

co do 7... To bardziej stabilna jest? i mniej żre pamięci?

Opublikowano

hmm nie wiem ale bardziej jestem na nie

bo jak wiadomo duzo osob nie moze sie przekonac do 7 choc jest naprawde dobra

no ale coz to cih wybor

najwyzej beda mieli straty choc watpie w to

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

@up

Ja mam 32 bity i to jest porażka :D Co chwile mi system pada :D

@Topic

Nie wiem :D Ale raczej źle :D

1282649553-U148832.jpg

Opublikowano

Win 7 jest nieporownywalny z Vista... Owszem pod sprawa techniczna wyglada ciut gorzej niz XP

gdyz aby wszystko dziallo jak nalezy trzeba zmienic sporo ustawien i przyzwyczaic sie do nowego interfejsu... poki co jestem tez przekonany do XP ale nie oszukujmy sie... rewolucje technologiczne sa dzis na porzadku dziennym.. Kiedys Fiat 126p to bylo cos a teraz ?? Co miesiac wychodzi jakis inny nowszy model...

Co do Win7 narazie nie mialem problemow z odpaleniem zadnej gry a cracki dzialaja idealnie jak na XP ;)

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Dobry xp'ek nie jest zły ; ]

Chociaż niedługo czeka mnie przesiadka bo nowych wersji mx'a nie będzie :<

76561198001815076.png
Opublikowano

Dostane coś jak oddam do muzeum oryginał windowsa xp home edition? xD

Wolę XP ; d

Być zajebistym...

Opublikowano

@Mounthains

Ja mam Win 7 64-bit i chodzi jak marzenie.

Do tego dobre części i takie gry jak GTA IV, Prison Break na full detalach.

Z początku nie mogłem jakoś strawić tej 7-ki, ale po czasie gdy porównałem kilka nowszych tytułów (XP vs. 7) to zobaczyłem, że jest tak duża różnica, że trudno to opisać...

Robisz formata lub dobrowolnie chcesz zmienić system ? Windows 7 jest dla Ciebie :)

perfection.png

Sig by Thtsn ;)

Opublikowano

Windows7 jest o wiele lepszy ,chyba że ma się mało ram ,ponieważ Seven zżera 750ram :)

RKS MOTOR LUBLIN

WŁADCY WSCHODU !

Opublikowano

Sklepy jak i Microsoft maja pewnie jeszcze sporo egzemplazy w "magazynach", pozatym teraz kto ci kupi XP jak mozna sciagnac z neta, a w nowych kompach i lapach i w ogole gdziekolwiek jest instalowana Vista lub 7. To zapewne spowodowalo ze zaprzestali produkcji.

everythingfou - sprawdź to.

Admin Cienia
Opublikowano

XP 4ever [*], teraz mam viste i dopiero dowiedziałem się że do stycznia mogłem upgardować do w7 za free...

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Żal najleprzy system najnowsze gry działają na XPeku najłatwiejszy system do obsługi.Ale wycofali jak prawie każdy go ma :(.A tak windowsa 7 orginalnego nie ściągniesz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...