Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mizune oraz The Naid (wszelkie rzeczy pod Metin2 i grafikę)

Mizune

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na Aktualną chwile jeden z lepszych grafików :D Prace są naprawdę Ładne nie ma się do czego przyczepić Polecam pozdrawiam

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam Mizune!

Spoko mordka i profesjonalny grafik.

- Pracowity

- Doświadczony

- Super efekty pracy

- Uczciwy

- Miły i otwarty na oferty

- Robi spoko filmiki na yt :)

Ogólnie ująć. Jest to profesjonalna osoba. :) 

837341413742376668518.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

W ramach szału świątecznych promocji mamy dla was do zaoferowania ten o to pakiet 3 map

Więcej informacji oczywiście poprzez PW do mnie

RU5mLIN.jpg

0LsM05U.png

Opublikowano

Polecam.

Z Mizune nie miałem jeszcze przyjemności współpracować jednak The Naid bardzo profesjonalny Gość i świetna robota. 

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Informuję że od dziś w sprawie rzeczy z zakresu "Mizune - Pomoc serwerowa", można pisać już do mnie.
Wcześniej to nie było możliwe i zlecenia przyjmował Naid, z powodu blokady mojego konta.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Jak najbardziej polecam obu panów. Zarówno grafika jak i mapy oraz bronie, które posiadam od tego duetu były starannie wykonane, nigdy nie było problemów z kontaktem. W porównaniu do reszty sa to prawdziwi profesjonalisci. :)

Opublikowano

Obu panów serdecznie polecam.
Nie zauważyłam na tym forum bardziej profesjonalnego duetu. Widać że w prace wkładane jest mnóstwo serca.. mi osobiście zdecydowana większość się podoba.
Przy niektórych mapach jedynie mam wrażenie jakiegoś sztucznego obrysu na elementach ale nie jest to tak rażące. Sama grafika pod interface gry urzekła mnie najbardziej.
Tak na marginesie, myślę że chyba kolejną mocną stroną Mizune jest wykonywanie logotypów dla serwerów. You're my inspiration.
Sami panowie wydają się być sympatyczni i zorientowani w tym co robią także jeszcze raz gorąco polecam.

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Mogę polecić ze względu na naida.Z mizunem nie miałem okazji zamienić słowa, ale uważam, że znają się na swojej robocie.

Nothing.

Opublikowano

Aktualizacja : 

- Mapy
- Prezentacje
- Elementy Interfejsu
- Ekrany logowania, wyboru postaci
- Modele

- Współpraca
- Dodano Tła na Fanpage

0VPaRnd.png

Opublikowano

Polecam zarówno jednego jak i drugiego Pana. Co do Mizune, współpraca bezproblemowa, nie ma mowy o żadnych problemach w kontaktowaniu się, prace naprawdę bardzo dobre, zadowalające. Nie wiem, czy na tym forum znalazłabym lepszego grafika. ;) Gorąco polecam!

xdnXBJo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...