Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mizune oraz The Naid (wszelkie rzeczy pod Metin2 i grafikę)

Mizune

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oh raz nie trafiłem w Twój typ perwersji, a Ty od razu taka oschła.

xD

Nie polecam, mizune wszystko ma z google grafika a naid może się równać z cycem.

A tak serio, profesjonaliści. :ninja:

Pośpieszcie się tylko z serwerem. :P

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecić mogę głównie ze względu na Naida. Ma wiedzę i wie co robi. Pomysły ma też ciekawe i wie jak je wcielić w życie. Mizune nadal jest dla mnie tylko grafikiem, których jest cała masa zwłaszcza jeśli ma się kasę. Może podchodzę do tego krytycznie, bo stale mam kontakt z profesjonalnymi grafikami i wiem jakie cuda oni tworzą za podobne pieniądze. Ale jak to mówią, trzeba się równać do najlepszych.

Widzę teraz, że trochę rzeczy mamy podobnych u siebie jeśli chodzi o rozwiązania do tych co chyba będą u Was na MPCforum. Na szczęście tych podobieństw nie jest za wiele. :)

PS. Jak chcecie faktycznie zarobić to zaoferujcie się u węgrów, turków i ruskich. Oni nie robią problemów, a współpraca z nimi to przyjemność zwłaszcza, że zapotrzebowanie tam też jest spore. Sprzedawałem tam dawniej pluginy i nigdy nie narzekałem. Poza tym jest jeszcze jeden ważny argument - więcej płacą. :P

Powodzenia.

Opublikowano

Zaktualizowano. (Współpraca)

Dziękujemy wszystkim za opinie, ogromnie się cieszymy z samych pozytywnych opinii, szczególnie dziękujemy za obiektywność tym z którymi nie żyjemy w najlepszych relacjach, a mimo to szanują i doceniają Naszą pracę.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Wow, pięknie. Te prace w 100% odzwierciedlają umiejętności tych osób. Polecam wszystkim, którzy chcą mieć serwer na bardzo wysokim poziomie!

Opublikowano

Co tu dużo mówić fachowiec w swoim fachu. Jak dla dla mnie nie można go porównywać z żadnym innym grafikiem, na tym obszernym forum. Nie korzysta z gotowców wszystko sam rysuje, mało tego ma bardzo nowatorskie pomysły. Jedyny w swoim rodzaju Pan Mizune robi po prostu rozpierdol

81330142092000894794.png

Opublikowano

nie zdziwiłbym się gdybym zamówił od nich miecze i otrzymał miecza z np. Aiona :)

Nie polecam tych pseudokopi i zlodzieji!!

Opublikowano

nie zdziwiłbym się gdybym zamówił od nich miecze i otrzymał miecza z np. Aiona :)

Nie polecam tych pseudokopi i zlodzieji!!

Zważaj na słowa.

Nigdy nic nie ukradliśmy i nie ukradniemy.

Jeżeli klient sobie zażyczy broń z Aiona to ją dostanie.

0LsM05U.png

Opublikowano

Zważaj na słowa.

Nigdy nic nie ukradliśmy i nie ukradniemy.

Jeżeli klient sobie zażyczy broń z Aiona to ją dostanie.

nie wiem czy wiesz ale gdy wyciagasz cokolwiek z innej gry to jest kradzież

firma która tworzy daną gre płaci za każdy jej element, a gdy Ty wyciagasz sobie elementy za darmo jesteś zlodziejem wiesz?

Opublikowano

nie wiem czy wiesz ale gdy wyciagasz cokolwiek z innej gry to jest kradzież

firma która tworzy daną gre płaci za każdy jej element, a gdy Ty wyciagasz sobie elementy za darmo jesteś zlodziejem wiesz?

Wiesz, że gdy pobierasz model od autora publicznie udostępniony za darmo na stronie z modelami to nie jest kradzież?

Polecam się najpierw zaznajomić z sprawą zamiast z dupy strzelać. Po Twoich postach w innych tematach wydaje mi się, że jedziesz na psychotropach.

0LsM05U.png

Opublikowano

Wszytko piękne i polecam. Ale patrząc na wygląd miast czy co to jest który pokazałeś czułam się jak bym oglądała Nautro. Za dużo bajowego wyglądu. 

Opublikowano

Wszytko piękne i polecam. Ale patrząc na wygląd miast czy co to jest który pokazałeś czułam się jak bym oglądała Nautro. Za dużo bajowego wyglądu. 

Ponieważ kiedy je tworzyłem byłem w trakcie przechodzenia gry Naruto : Ultimate Ninja Storm 3 i z*********e się zainspirowałem.

Aktualizacja (Współpraca, Mapy, Inne).

0VPaRnd.png

Opublikowano

W 100% można polecić ze względu na doświadczenie, profesjonalizm i dojrzałość.

Także polecam bo wiedzą co robią :)

Opublikowano

Od tej chwili aby skontaktować się w sprawie zlecenia, supportu trzeba napisać do mnie na PW.

Tak więc powtarzam, aktualnie jedyny kontakt to prywatna wiadomość do mnie z obojętnie jakiej dziedziny.

0LsM05U.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...