Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Verturi.pl - Poznaj świat fantasty!

Nevestia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hahah więc tak jak już pisałem sety są bombworka z epvp tam byly udostepnione, mapy są metin2.pl każdy serwer je już ma, dungeony mówisz o DC czy komnacie smoka nie rozśmieszaj mnie to każdy serwer nie są to jakieś autorskie dungeony, wspominasz o biologu jak nawet nie zacząłem nad nim pracować :D. Dobry jestem dzięki za komplement. Postaw swój serwer porozmawiamy wtedy dziecko.

Nie wyzywaj kogoś od dziecka jak sam nim jesteś xD Nie widzisz tego że stawiając serwer na identycznych plikach i tłumacząc się "to jest na mt2.pl" ino się ośmieszasz? Po co stawiasz serwer na idealnych plikach, dodasz nowości jak i tak będzie grało max 200 osób przy czym podkręcisz licznik 3x aby było widać że coś tam jest !! xD .. Ja nie muszę postawiać własnego serwer-a bo mnie to nie kręci. Nie zacząłeś pracować? Nie musisz przecież w pilkach już jest. 8693914144392941262830.jpeg

Identycznie co na LifeOfMetin/Necropolis. Nie no kurcze widzę że robisz podobieństwo. Ale wiesz taka uwaga ode mnie. Jeśli jesteś dobrze nastawiony psychicznie to wytrzymasz hejty :D Bo tylko cymbałek jedzie na tych samych plikach ! Zbugowanych ! Gdzie DT nawet dobrze nie działa. Ale ok życzę powodzenia na tym syfie. 

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wyzywaj kogoś od dziecka jak sam nim jesteś xD Nie widzisz tego że stawiając serwer na identycznych plikach i tłumacząc się "to jest na mt2.pl" ino się ośmieszasz? Po co stawiasz serwer na idealnych plikach, dodasz nowości jak i tak będzie grało max 200 osób przy czym podkręcisz licznik 3x aby było widać że coś tam jest !! xD .. Ja nie muszę postawiać własnego serwer-a bo mnie to nie kręci. Nie zacząłeś pracować? Nie musisz przecież w pilkach już jest. 8693914144392941262830.jpeg

Identycznie co na LifeOfMetin/Necropolis. Nie no kurcze widzę że robisz podobieństwo. Ale wiesz taka uwaga ode mnie. Jeśli jesteś dobrze nastawiony psychicznie to wytrzymasz hejty :D Bo tylko cymbałek jedzie na tych samych plikach ! Zbugowanych ! Gdzie DT nawet dobrze nie działa. Ale ok życzę powodzenia na tym syfie. 

Hahaha rozbrajają mnie twoje wypociny wiesz gdzie mam te twoje hejty masz coś nie tak na bani człowieku idź odrób lekcje z przyrody, cymable spinasz się a nie wiesz dałem ss okienka od biologa żeby pokazać że jest taka rzecz, dać Ci temat ( tutorial ) z tym okienkiem biologa z którego go dodawałem? Teraz zjebał się do DT pierdolisz a nie wiesz jasnowidz się znalazł nie pasuję Ci żegnam Cię piszesz posty o rzeczach ktorych nie ma w prezce które nie wiesz jak działają więc twój ból dupy jest bezpodstawny <3!

Opublikowano

Hahaha rozbrajają mnie twoje wypociny wiesz gdzie mam te twoje hejty masz coś nie tak na bani człowieku idź odrób lekcje z przyrody, cymable spinasz się a nie wiesz dałem ss okienka od biologa żeby pokazać że jest taka rzecz, dać Ci temat ( tutorial ) z tym okienkiem biologa z którego go dodawałem? Teraz zjebał się do DT pierdolisz a nie wiesz jasnowidz się znalazł nie pasuję Ci żegnam Cię piszesz posty o rzeczach ktorych nie ma w prezce które nie wiesz jak działają więc twój ból dupy jest bezpodstawny <3!

Człowieku, dopracuj ten Twój niby serwer. Na tych samych plikach i zobaczymy jak dasz w prezentacji :) .. Nawet nie wiesz kim jestem o obrażasz. Właśnie jako Admin tych samych kijowych plików raz serwer-u zbugowanego pokazujesz Swoją dorosłość wyzywając kogoś. Nie potrafisz przyjąć krytyki ? Ahh .. 

Może powiem tak, pochwal się skąd masz pliki, pochwal się gdzie byłeś technikiem, Pochwal się jak coś zepsułeś będąc nim. Czemu już tego Maniek nie napiszesz? Znam te pliki i wiem co zjeb a co nie ;)

Ps. Pozdrawiam http://www.mpcforum.pl/topic/1302399-necropolis-sobota-1810-godz-1600-nowy-poczatek-dedyk-medium/

Jedynie co dodałeś u handlarzy - to passy 

A co usunąłeś różne pierdołki. To tyle w temacie

Opublikowano

Człowieku, dopracuj ten Twój niby serwer. Na tych samych plikach i zobaczymy jak dasz w prezentacji :) .. Nawet nie wiesz kim jestem o obrażasz. Właśnie jako Admin tych samych kijowych plików raz serwer-u zbugowanego pokazujesz Swoją dorosłość wyzywając kogoś. Nie potrafisz przyjąć krytyki ? Ahh .. 

Może powiem tak, pochwal się skąd masz pliki, pochwal się gdzie byłeś technikiem, Pochwal się jak coś zepsułeś będąc nim. Czemu już tego Maniek nie napiszesz? Znam te pliki i wiem co zjeb a co nie ;)

Ps. Pozdrawiam http://www.mpcforum.pl/topic/1302399-necropolis-sobota-1810-godz-1600-nowy-poczatek-dedyk-medium/

Jedynie co dodałeś u handlarzy - to passy 

A co usunąłeś różne pierdołki. To tyle w temacie

Fajnie masz na bani xD, odnoszę się do Ciebie tak jak ty do mnie i tyle. Echh nie chce mi się z Tobą dyskutować i czytać te twoje wypociny spinasz d*pe. Masz swoje jakieś bajki żyj sobie z nimi. Pozdrawiam Cię młodzieńcze i tym kończą rozmowę z Tobą. PEACE!

Opublikowano

znów te pliki. Czy Wam one się nie znudzą ? Ciężko odpalić czyste i zrobić coś swojego ? Potem mieć pewność gdzie co jest ? Jak coś Wam padnie ? Proszę Was ... Nie polecam serwera

Opublikowano

Fajnie masz na bani xD, odnoszę się do Ciebie tak jak ty do mnie i tyle. Echh nie chce mi się z Tobą dyskutować i czytać te twoje wypociny spinasz d*pe. Masz swoje jakieś bajki żyj sobie z nimi. Pozdrawiam Cię młodzieńcze i tym kończą rozmowę z Tobą. PEACE!

bajki ? Człowieku nie potrafisz się przyznać a chcesz serwer stawiać. Co to za administracja która nie potrafi się przyznać do prawdy :)  .. . Pfff masz racje "młodzieńcze" nie ma co z oszustem dyskutować takim jak Ty. Serwer na 2tyg. Ale spokojnie, prawda i tak wyjdzie na jaw jak tylko Serwer powstanie ( kiedyś tam ) 

Opublikowano

Widzę fala krytyki idzie w stronę teamu serwera, nie dziwie się. Plotka jest, że Asfen w teamie do tego pliki, które były pobugowane. Ja jestem oczywiście neutralny bo nie chcę oceniać za bardzo serwera z góry. Wszystko wyjdzie w praniu ;)

Opublikowano

Widzę fala krytyki idzie w stronę teamu serwera, nie dziwie się. Plotka jest, że Asfen w teamie do tego pliki, które były pobugowane. Ja jestem oczywiście neutralny bo nie chcę oceniać za bardzo serwera z góry. Wszystko wyjdzie w praniu ;)

Jaki Asfen człowieku o czym ty mówisz? Zapytaj tej osoby czy zna wogle serwer czy wie kim ja jestem nie znam typa nigdy z nim nie pracowałem więc wasze gadanie jest bezpodstawne

Opublikowano

Kiedy startuje serwererek?

Miała być teraz beta, ale że nie skończyliśmy jeszcze pracy zostało nam kilka drobiazgów a chcemy żebyście testowali wszystko już jak na normalnym starcie. Dlatego poinformujemy Was niebawem o wszystkim!

Pozdrawiamy Team Verturi.pl

Opublikowano

Jak dla Ciebie to Bao Bao jest nowe to nie mam pytan D:

Ty kur.a śmiesznych techniku. hahaha :D

Polecam serwer :) znam te osobe ktora go robi, warto dać szansę.

omvwi3.jpg

Opublikowano

Wyrzuciłbym wszystkie nowości z tego serwera, zmienił max na 99, oraz zmienił jego typ na medium.

So easy, nie podoba mi się to, gdy jest przesadzone.

3adb6317fc.png

Opublikowano
Polecam serwer  :) znam te osobe ktora go robi, warto dać szansę.

Skoro Ty Mateuszku aka Tony polecasz go to mam sporo zastrzeżeń.

Ps. Jak tam Tavia? Kiedy kolejna reaktywacja? Doczekać się nie mogę.

Heniek.

Opublikowano

Wyrzuciłbym wszystkie nowości z tego serwera, zmienił max na 99, oraz zmienił jego typ na medium.

So easy, nie podoba mi się to, gdy jest przesadzone.

Serwer nie jest takim typowo easy jest w nim odrobinka medium ale nie też przesadzone jest to robione tak by trochę włożyć jednak tego czasy by coś osiągnąć nie że 2dni i all się ma :). Tak to nie będzie xD!

Opublikowano

Kiedy beta testy ? 

Beta miała być, ale niestety nasz technik wymyślił zmianę kilku rzeczy co mu chyba jeszcze zajmie trochę czasu no i niestety nie chcemy wpuścić Was na serwer na którym są jeszcze jakieś przerwy robione itd. Więc no gdy tylko będzie już coś wiadomo damy Wam znać.

Opublikowano

Na serwerze nic ciekawego nie widzę - sety zbroi i broni są okropne :mellow:

Oczywiście każdy ma swoje zdanie jednemu się podoba drugiemu nie kilka setów zbroi zostało zmienione na inne :), co do broni jeszcze ustalamy :)!

Opublikowano

Skoro Ty Mateuszku aka Tony polecasz go to mam sporo zastrzeżeń.

Ps. Jak tam Tavia? Kiedy kolejna reaktywacja? Doczekać się nie mogę.

Chlapnij jęzorem mi jeszcze dupkę, tak bardzo się mną interesujesz. xD  Biduku.

W zakładzie psychiatrycznym w gry nie możesz grać.

#sprawdzone

omvwi3.jpg

Opublikowano

Chlapnij jęzorem mi jeszcze dupkę, tak bardzo się mną interesujesz. xD  Biduku.

W zakładzie psychiatrycznym w gry nie możesz grać.

#sprawdzone

Panowie spokojnie to nie temat do wyzywania się xD, już na dniach beta testy serwera zapraszamy !!

Opublikowano

Jak tam czekacie na serwer? Zapraszam na naszego fanpage po więcej informacji link w mojej sygnaturze :), dużo się zmieniło na serwerze :), już niedługo wystartujemy <3 !!!

Opublikowano

Obecnie myślimy nad wystartowanie bety testów co myślicie o piątku tzn. 21.11 godzina 18? :)

Zapraszamy także na naszego fanpage :).

Pozdrawiamy Team Verturi

Opublikowano

Obecnie myślimy nad wystartowanie bety testów co myślicie o piątku tzn. 21.11 godzina 18? :)

Zapraszamy także na naszego fanpage :).

Pozdrawiamy Team Verturi

Piątek to official! Betę dawaj już dziś. :P

Opublikowano

Piątek to official! Betę dawaj już dziś. :P

Na piątek nie można startować bo czekamy na reklamę :) stronę które mamy już zamówione, dlatego myślimy nad betą nad datą tej bety może jakieś propozycję od Was?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...