Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Verturi.pl - Poznaj świat fantasty!

Nevestia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nic nowego cigle to samo nie polecam i nie zagram :(

Fajnie pozdrawiam Cię, może nie ma jakiś autorskich rzeczy jak prawie każdy serwer nowy który startuje po jakimś czasie się wyrabiają, nasz może nie jest aż tak bogaty ale jest dopracowany i to wam mogę obiecać !

Opublikowano

Zapowiada się ciekawie. Dobry Serwer EASY ;)

ZAPRASZAMY! Już niedługo beta testy serwera będziecie mogli wejść zobaczyć zaproponować ewentualne zmiany poprawki co do serwera by grało Wam się jak najlepiej :)!

Pozdrawiam Team Verturi.pl

Opublikowano

Toszto Necropolis, Almeria i inne gówna ile razy będzie reaktywacja tego?

Po co sie tak wymądrzasz ? Twoja ruina juz dawno poległa, wiec siedz cicho.

Co do serwera to polecam.

Opublikowano

Czepiacie się, że serwer to reaktywacja innych serwerów, które popadały nie tak dawno. Chłopak robi coś z tych plików, by się nie zmarnowały a Wy nadal hejtujecie. Nikt Wam grać nie każe, wybór należy do Was...  

Jakie macie zabezpieczenia? :)

Opublikowano

Czepiacie się, że serwer to reaktywacja innych serwerów, które popadały nie tak dawno. Chłopak robi coś z tych plików, by się nie zmarnowały a Wy nadal hejtujecie. Nikt Wam grać nie każe, wybór należy do Was...  

Jakie macie zabezpieczenia? :)

Co do samych zabezpieczeń ddos i tak dalej mogę Wam zapewnić ze żaden ddos czy tez inne próby włamu na serwer nie da rady naszemu dedykowi! Zbezpieczenia jesli chodzi o grę game zostało zalatane wszelkie komendy czy tez inne rzeczy zostały naprawione!

Opublikowano

DODANO NOWE WIERZCHOWCE, SYSTEM AFK POD KLAWISZEM F6, WBUDOWANY BS POD KLAWISZEM F5, INFORMACJE O ZNAJOMYCH, SZEPT NA WOŁAJ JAKO HYPERLINK DO PW, NIEKOŃCZĄCE SIĘ POTY CZERWONE I NIEBIESKIE!

6095114145989861262830.jpeg

3031714145989861262830.jpeg

1715914145989861262830.jpeg

6031514145989861262830.jpeg

1274514145989861262830.jpeg

Pozdrawiamy Team Verturi!

Opublikowano

Ogólnie serwer jak i prezentacja bardzo mi się podoba.

Chętnie bym zagrał ale raczej preferuje serwery Medium :)

Powodzenia życzę.

Dziękuje. Oczywiście zapraszam na serwer jest easy ale serwer nie jest na 1, że wszystko osiągniemy w jeden dzień i cześć :D.

Opublikowano

ZOSTAŁY WPROWADZONE KOSTIUMY KAŻDY KOSTIUM DAJE NASZEJ POSTACI BONUS, MOŻEMY GO WYDROPIĆ Z BOSSÓW NA NOWYCH MAPACH ;), + DODALIŚMY CZAT MIĘDZY KRÓLESTWAMI. JAK WIDZICIE PRACUJEMY CAŁY CZAS NAD SERWEREM CODZIEŃ COŚ NOWEGO COŚ SIĘ ZMIENIA! JUŻ PO WEEKENDZIE POINFORMUJE WAS O BETA TESTACH SERWERA! ZAPRASZAMY!

7423914146964871262830.jpeg

7058614146964871262830.jpeg

DODANO NOWE WIERZCHOWCE, SYSTEM AFK POD KLAWISZEM F6, WBUDOWANY BS POD KLAWISZEM F5, INFORMACJE O ZNAJOMYCH, SZEPT NA WOŁAJ JAKO HYPERLINK DO PW, NIEKOŃCZĄCE SIĘ POTY CZERWONE I NIEBIESKIE!

6095114145989861262830.jpeg

3031714145989861262830.jpeg

1715914145989861262830.jpeg

6031514145989861262830.jpeg

1274514145989861262830.jpeg

Pozdrawiamy Team Verturi!

Opublikowano

Prezentacja uboga, nie ma nic ciekawego. Wszystko to samo co na innych serwerach. 0 nowości. Nie zagram.

Opublikowano

Yhmy wymądrzasz się, gdy mam ludzi którzy mogą Ci potwierdzić moją tezę iż pracowałem sam nad tymi plikami przez pewien okres czasu są robione na czystych Plikach od terenza.

Nie jest to reaktywacja żadnego z tych serwerów!

Maniek rozwalasz system :) Przyznaj się tutaj lepiej co robisz i co zrobiłeś a nie  .. Wydałeś się, wiesz czym? Wyborem postaci 

2788114144395311262830.jpeg

Powiedz mi jedno, po co znów to samo idziesz w kółko ? Te same bronie, zbroje, pety które znów się dostanie za misje za zabicie orków, identyczny biolog. Wierzchowce. Mapki ( no jedynie to tam pozmieniałeś lvl ) duengeony.. Biolog, Alchemia zjechana. 

Matko weź już skończ 

Opublikowano

Maniek rozwalasz system :) Przyznaj się tutaj lepiej co robisz i co zrobiłeś a nie  .. Wydałeś się, wiesz czym? Wyborem postaci 

2788114144395311262830.jpeg

Powiedz mi jedno, po co znów to samo idziesz w kółko ? Te same bronie, zbroje, pety które znów się dostanie za misje za zabicie orków, identyczny biolog. Wierzchowce. Mapki ( no jedynie to tam pozmieniałeś lvl ) duengeony.. Biolog, Alchemia zjechana. 

Matko weź już skończ 

Mylisz osoby synku, to że ktoś ma taki sam nick akurat to jest popularny nick i nie jest to naszego technika lecz administratora który robił ss, mówisz o rzeczach których nawet nie ma w prezce jakiś jasnowidz widzę bronie są bombworka kiedyś były udostępnione kiedyś na forum a ze sa all sety użyliśmy ich wszystko było udostępnione więc nie płacz!

Opublikowano

Zbroje nie podobają mi się, lecz bronie owszem wyglądają uroczo. Spodobały mi się. Niestety zauważyłem, że użyto tutaj gotowych ramek do prezki od Wrednej. Mam nadzieję, że w prezentacji głównej 'ogarniecie' już coś swojego. Wpadnę na start. Powodzenia! :)

Opublikowano

Zbroje nie podobają mi się, lecz bronie owszem wyglądają uroczo. Spodobały mi się. Niestety zauważyłem, że użyto tutaj gotowych ramek do prezki od Wrednej. Mam nadzieję, że w prezentacji głównej 'ogarniecie' już coś swojego. Wpadnę na start. Powodzenia! :)

Zapraszamy!

serwer asfena nie polecam

Serwer nie jest żadnego Asfena ktokolwiek to jest

Jak widzę te mapy kopiuj wklej wszędzie to od razu zamykam temat i szukam dalej.

Dzięki :)

Haha już nie macie do czego się przyczepić to do map się spinają mapy są metn2.pl Nie są złe więc użyliśmy zresztą jak większość serwerów więc nie wiem czy masz problem xD.

Opublikowano

Zostały wprowadzone nowe wierzchowce + kilka rzeczy do klienta.

4591914145136671262830.jpeg

7203214145136671262830.jpeg

1050714145136671262830.jpeg

Pracujemy jeszcze nad nowymi dungeonami i kilku innymi rzeczami!

Pozdrawiamy.

Jak dla Ciebie to Bao Bao jest nowe to nie mam pytan D:

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Mylisz osoby synku, to że ktoś ma taki sam nick akurat to jest popularny nick i nie jest to naszego technika lecz administratora który robił ss, mówisz o rzeczach których nawet nie ma w prezce jakiś jasnowidz widzę bronie są bombworka kiedyś były udostępnione kiedyś na forum a ze sa all sety użyliśmy ich wszystko było udostępnione więc nie płacz!

Zacznij odróżniać płeć :) .. Człowieku nie rób nikogo w bambuko xD  All sety z necopolisa, all mapki z necropoisa, all duengony z necropolisa, all biologa z necroplisa, all pety z necpolisa .. nie no jesteś dobry. Serwer kolejny syf wystartuje. 

Opublikowano

Jak dla Ciebie to Bao Bao jest nowe to nie mam pytan D:

Hoho ależ ty mądry nowy dodany na serwerze pomyśl najpierw nim napiszesz.

Zacznij odróżniać płeć :) .. Człowieku nie rób nikogo w bambuko xD  All sety z necopolisa, all mapki z necropoisa, all duengony z necropolisa, all biologa z necroplisa, all pety z necpolisa .. nie no jesteś dobry. Serwer kolejny syf wystartuje. 

Hahah więc tak jak już pisałem sety są bombworka z epvp tam byly udostepnione, mapy są metin2.pl każdy serwer je już ma, dungeony mówisz o DC czy komnacie smoka nie rozśmieszaj mnie to każdy serwer nie są to jakieś autorskie dungeony, wspominasz o biologu jak nawet nie zacząłem nad nim pracować :D. Dobry jestem dzięki za komplement. Postaw swój serwer porozmawiamy wtedy dziecko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...