Nevestia Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Typ serwera: EasyMaksymalny poziom: 180Punkty Statusu: 95Szósta umiejętność: Nie6/7 Bon: NieDoświadczenie: 800%Yang: 500%Drop: 400% verturi.pl - Przed startem verturi.pl - Przed startem Bonusy zawsze wchodzą w wartościach maksymalnych. System ulepszeń jest następujący: 65 -> 90 -> 110 -> 130 -> 160 -> 180System ulepszeń jest następujący: 65 -> 90 -> 110 -> 130 -> 160 -> 180Pierwszą mapą expowiskiem jaką Wam zaprezentujemy jest Wyspa Trytona dostępna w pierścieniu teleportacji od 90lvl.Następnym expowiskiem na naszym serwerze jest Przylądek Gnola dostępna w pierścieniu teleportacji od 110lvl.Trzecim expowiskiem na serwerze jest Opuszczone Miasto dostępna w pierścieniu teleportacji od 130lvl.Ostatnim expowiskiem jest Ognista Wyspa dostępna w pierścieniu teleportacji od 150lvl.Wymagania:- Poziom postaci: 70+- PrzepustkaPrzebieg wyprawy:Poziom 1- Zabij MetinyPoziom 2- Zabij PotworyPoziom 3- Zabij Elit. Królowa PająkówPoziom 4- Zabij Baronównę PająkówWymagania:- Poziom postaci: 70+- PrzepustkaPrzebieg wyprawy:Poziom 1- Zabij PotworyPoziom 2- Zabij MetinyPoziom 3- Zabij SmokaWymagania:- Lider co najmniej dwuosobowej grupy- Yang: PrzepustkaPrzebieg wyprawy:Poziom 1- Zdobądź Klucz Kryształu Duszy i zanieś go do Statuy KudaPoziom 2- Przedostań się przez bramyPoziom 3- Znajdź i zniszcz prawdziwy Metin OdwetuPoziom 4- Znajdź i zabijcie TartaraPoziom 5- Zabij CharonaPoziom 6- Zabij AzraelaKażdego wierzchowca możemy zdobyć pokonując bossy/metiny także z ItemShopu.Wierzchowce są na 480h każdy daje bonusy które pomogą naszej postaci podczas expienia!Peta możemy zdobyć z misji którą dostaniemy od kapitana po wykonaniu jej dostaniemy skrzynie z której możemy wybrać pety dodatkowo pety możemy zdobyć z IteamShopu, każdego peta możemy expić i rozdawać mu statystyki po czym nasz pety daje naszej postacie wybrane bonusy .Wykonując określone czynności dostajemy osiągnięcia.Za każde osiągniecie dostajemy Punkty Osiągnięć, które możemy wymienić u Handlarza Osiągnięć.Punkty Osiągnięć zdobywamy zabijając bossy, robiąc różna questy na serwerze zdobywając odpowiednie levele.Na serwerze również występuje system pasów który podczas użycia daje naszej postaci odpowiednie bonusy do expa jaki do pvp.Możemy je zdobyć zabijając kamienie metin/bossy.Kamienie Smoka to przedmioty, które uruchomione dają naszej postaci bonusy. Kamienie wytwarzamy u Alchemika.Surowe kamienie smoka możemy wydropić lub kupić za punkty osiągnięć.Teraz biologa możemy oddawać z różnego miejsca nie musimy biegać do m1, okno te możemy otworzyć w pierścieniu teleportacji.Co do samego biologa questy na naszym serwerze zostały rozbudowane, możemy wykonywać biologa do max lvl czyli 180 .Owierając ekwipunek na pewno zauważycie nowe przyciski tzw. panel gracza Zaczynając od góry:MagazynPierścień TeleportacjiOkno Smoczych KamienieZakładka Bonusów.Tutaj myślę, że każdy wie o co chodzi . Otwierając pasek chatu mamy na nim godzinę wraz z datą.Na serwerze mamy nowe okna m.in Nowe okno logowania, wyboru i tworzenia postaci. ZAPOWIEDŹ NIE JEST DO KOŃCA UZUPEŁNIONA. NA SERWERZE TRWAJĄ JESZCZE CIĄGLE PRACE DODAJEMY DUŻO ZMIENIAMY WIĘC DO STARTU MOŻE JESZCZE DUŻO SIĘ TU ZMIENIĆ. ZAPRASZAMY WSZYSTKICH NA SERWER JUŻ NIE DŁUGO START O CZYM WAS POINFORMUJEMY, POSTARAM SIĘ JAK NAJSZYBCIEJ UZUPEŁNIĆ ZAPOWIEDŹ. POZDRAWIAMY! PROSZĘ PRZENIEŚĆ DO ZAPOWIEDZI I DYSKUSJE DODAŁEM NIE TU GDZIE TRZEBA TO JEST ZAPOWIEDŹ SERWERA! Z GÓRY DZIĘKUJE ! Odnośnik do komentarza
balistyn Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Kolejny buble game na plikach Almerii - czy dobrze pamiętam, niedawno wasz poprzedni projekt upadł na glebę ? Odnośnik do komentarza
Nevestia Opublikowano 27 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Chyba kolego coś Ci się pomyliło. Przykro mi. Odnośnik do komentarza
balistyn Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Nic mi się nie pomyliło wystarczy spojrzeć ile tych wersji popadało, aby stwierdzić że i tak będzie w tym przypadku coś krótka pamięć widzę Odnośnik do komentarza
Nevestia Opublikowano 27 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Yhmy wymądrzasz się, gdy mam ludzi którzy mogą Ci potwierdzić moją tezę iż pracowałem sam nad tymi plikami przez pewien okres czasu są robione na czystych Plikach od terenza. Odnośnik do komentarza
0ryginalny Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Nic ciekawego, masa takich serwerów. Nie wróżę wam przyszłości ale życzę powodzenia Odnośnik do komentarza
balistyn Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Nie muszę się wymądrzać dla spostrzegawczych jakie to niedawno 2 serwery padły - jest to mix plików słynnego technika aka ... Odnośnik do komentarza
Ramzesek1 Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Toszto Necropolis, Almeria i inne gówna ile razy będzie reaktywacja tego? Odnośnik do komentarza
Nevestia Opublikowano 27 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Nie muszę się wymądrzać dla spostrzegawczych jakie to niedawno 2 serwery padły - jest to mix plików słynnego technika aka ... Yhmy. Wiesz swoje ja swoje nie będę sie kłócił bo nie ma sensu moje słowo przeciwko twojemu możemy tak wieczność, to jest zapowiedz serwera nie temat kłótni ze tak to nazwę. Myśl jak chcesz ja wiem jak jest . Mogę Ci zapewnić że serwer robiłem ja i potwierdzi to kilka innych osób ale okey.Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza
balistyn Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Toż to niedawna Neudia.eu pozdrawiam cwaniaków Odnośnik do komentarza
Nevestia Opublikowano 27 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Toszto Necropolis, Almeria i inne gówna ile razy będzie reaktywacja tego? Nie jest to reaktywacja żadnego z tych serwerów! Odnośnik do komentarza
balistyn Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Cwaniaki zaraz zaczną ściemniać więc tak : mieszanka niedawno 2 upadłych serwerów Necropolis i Neudia niejaki aka technik Asfen miesza w plikach aż miło, sęk w tym że się na tym nie zna kompletnie, a akompaniuje mu do towarzystwa ta sama banda z panią grafik na czele Odnośnik do komentarza
Nevestia Opublikowano 27 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Toż to niedawna Neudia.eu pozdrawiam cwaniaków Jaka neudia? Nie wiem o czym wy wszyscy mówicie, ale okey temat nie po to by się kłócić każdy ma prawo do swojego zdania, a że myślicie tak jak myślicie to Wasza sprawa. Pozdrawiam! Cwaniaki zaraz zaczną ściemniać więc tak : mieszanka niedawno 2 upadłych serwerów Necropolis i Neudia niejaki aka technik Asfen miesza w plikach aż miło, sęk w tym że się na tym nie zna kompletnie, a akompaniuje mu do towarzystwa ta sama banda z panią grafik na czele Niestety nie jest to żadna mieszanka niczego, z naszym serwerem żaden Asfen nie ma nic wspólnego nie znam gościa jak i on pewnie mnie też nie. Odnośnik do komentarza
balistyn Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 No popatrz jaka ta pamięć słaba http://www.mpcforum.pl/topic/1302399-necropolis-sobota-1810-godz-1600-nowy-poczatek-dedyk-medium/ http://www.mpcforum.pl/topic/1304036-neudiaeu-dedyk-easymedium/ poznajesz ? Odnośnik do komentarza
Nevestia Opublikowano 27 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 No popatrz jaka ta pamięć słaba http://www.mpcforum.pl/topic/1302399-necropolis-sobota-1810-godz-1600-nowy-poczatek-dedyk-medium/ http://www.mpcforum.pl/topic/1304036-neudiaeu-dedyk-easymedium/ poznajesz ? Nie poznaje ale kojarzę necropolis komentowałem tam jak widać, neudia? Raczej nie zapytajcie poprzedniej administracja neudia pewnie tez nie kojarzą mnie ale wy macie swoje wymysły. Wszystko co mam u siebie dodane na serwerze pochodzi z mpcforum lub innych zagranicznych forum, każdą jedna rzecz dodawałem sam osobiście wiec nie interesuje mnie co będziecie mówić dajcie administrację tamtych serwerów chodźcie porozmawiać na ts i przekonamy sie ile mam wspólnego z tamtymi serwerami 0 ! Więc zapraszam z administracja tamtych serwerów na ts3 porozmawiamy przekonamy sie ja nie mam nic do ukrycia! Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza
Asek Luj Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Znowu te pliki? Serwer niczym nie odbiega od reszty, Nie PoLECAM GG-36573557 Odnośnik do komentarza
Nevestia Opublikowano 27 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Znowu te pliki? Serwer niczym nie odbiega od reszty, Nie PoLECAM Haha następny tak znowu fajnie?Polakom niczym nie dogodzisz nie pasuje cos wypad stąd! Odnośnik do komentarza
GordOnix ;) Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Te bronie nie podobają mi się ponadto są one na większości serwerach. Nic szczególnego nie zachęciłeś mnie do gry prezentacją. Ale życzę powodzenia. Odnośnik do komentarza
Piteruum Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Toszto Necropolis, Almeria i inne gówna ile razy będzie reaktywacja tego? Panie SuperHejterEloElo A gdzie Neudia? Topic: Zagram chyba i mam nadzieje ze serwer na dluzej. Kiedy około planujecie start? Odnośnik do komentarza
Nevestia Opublikowano 28 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Panie SuperHejterEloElo A gdzie Neudia? Topic: Zagram chyba i mam nadzieje ze serwer na dluzej. Kiedy około planujecie start? Serwer jest na dłużej start za około tydzień max dwa jeszcze pracujemy nad serwerem, ale o wszystkim będziemy informować! Zapraszamy! Odnośnik do komentarza
xMentoS Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Zobaczymy czy wam uda się wystać chociaż miesiąc na tych plikach powodzenia Odnośnik do komentarza
♥ Szwagierek ♥ Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Serwer nie prezentuje nic ciekawego, ani nowego...System ulepszeń broni i zbroi jest do bani... Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza
Kelevra™ Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Przeciętny serwer ale zagrałbym osobiście z chęcią gdybym miał czas, no cóż na chwilę obecną życzę jedynie powodzenia administracji w podtrzymywaniu życia na serwerze Odnośnik do komentarza
Nevestia Opublikowano 28 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Serwer nie prezentuje nic ciekawego, ani nowego... System ulepszeń broni i zbroi jest do bani... Serwer jeszcze nie wystartował pracujemy nad nim dużo może się zmienić więc + jesteśmy otwarci na wszelkie propozycję dotyczące serwera! Pozdrawiamy. Odnośnik do komentarza
Nevestia Opublikowano 28 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Zostały wprowadzone nowe wierzchowce + kilka rzeczy do klienta. Pracujemy jeszcze nad nowymi dungeonami i kilku innymi rzeczami! Pozdrawiamy. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.