Katatuki Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Czesc, chcialem ponowic pytanie pewnego uzytkownika ktory zamknal jego temat, mial on tresc: "Witam,zamierzam wrócić do LC po dłuższej przerwie. 2 lata. Otóż... Warto wrócić? Jak wygląda teraz rynek? Można znaleźć spoko ekipe? Mam zamiar grać od 0 bez wkładu ISu ani żadnej pomocy,przynajmniej do tego +/- 100lvla. Przyjemnie się expi? Dużo ludzi? Nadal farma procek->drzewka czy może się coś zmieniło. A,i zapomniałbym o najważniejszym. Kim grać. Pojawiły się 2 nowe profesje. Są one godne uwagi? Korci mnie aby zagrać czarką/zaklinaczem ale sam nie wiem,z góry pisze,że tytan oraz rycerz odpada. A i ile kosztuje obecnie konik 37-38lvl? Doradźcie mi " Chcialbym poznac odpowiedzi na te pytania. Albicoolvod->Katatuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Neoś Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Witam, ogólnie ludzi nie jest mało - da się grać. Ekipę też ogarniesz. Jeżeli chodzi o expienie, to teraz jest tak ułatwione, że bez władowywania spokojnie ogarniesz grę. :p Czy warto wracać? Last Chaos ma swój niepowtarzalny klimat, a po dłuższej przerwie zapewne spodoba ci się rozgrywka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damn.♥ Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Heh polecam stworzyć temat "Czy warto grać?" i go podpiąć bo spam się robi Zrobię kopiuj + wklej mojego posta z innego, takiego samego temau: "Jest wiele ciekawszych gier od LC, no chyba, że masz słabego PC ;3 Gra nie nadąża za najnowszymi mmo, nie idzie nawet w ich kierunku. Nie rozwija się. Te wszystkie nowości, które dodają są nikomu nie potrzebne... Jedyny plus tej gry to MCS, którego zawsze lubiałam :3" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer16 Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Warto grać. K***A, nie dowiesz się czy warto czy nie jeżeli sam nie spróbujesz!Gra naprawdę jest z*******a, wciąga i to jest największy priorytet tej gierki. Zagraj i sam się odnajdziesz. //Nieregulaminowa sygnatura.Miyoshi Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. Slayer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Issia Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 W sumie to nikt Ci nie powie, czy się opłaca, czy nie, bo to opinia subiektywna. Jednym gra się już przejadła i nie chcą do niej wracać, a inni wracają do niej po raz enty (np. ja ). Powiem tak - jeśli chodzi o serwer globalny, to nadal gra tam dużo ludzi, więc na pewno znajdziesz kogoś do gry i tak jak wspomniał @Neoxyh. teraz rozgrywka jest bardzo ułatwiona (zwłaszcza po ostatnich aktualizacjach) i można się wszystkiego dorobić nawet bez kupna cashu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damn.♥ Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 @Kathy. nikt mu nie powie, ale każdy może wyrazić swoje zdanie Dodatkowo opisać zmiany, które pomogą w ocenie czy warto wrócić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Foson Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Możesz wrócić, spróbować swoich sił i bez najmniejszego wysiłku wbić ten 100lvl... Teraz gra jest tak ułatwiona, że odnajdziesz się w niej bez najmniejszego wysiłku. Co do postaci, to polecam Ci arcymaga, ciekawa, mocna postać. Mam swojego arcymaga, 107lvl bodajże, sam nie wiem, dawno nie wchodziłem, mniejsza z tym - i z tańcem słonika lvl 3 zabierałem 110k hp skrzekowi ze skilla, czyli +3/4 jego hp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.