Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EryczalSF - Ostateczna wersja!

GoblicPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

EryczalSF

Prywatny Serwer SFGame

Co jest?

-Nowe epicki w grze

-Nowe eventy

-Lochy z nowymi postaciami

-Toaleta

-Wiedźma (można wejść)

-Wieża (atakujesz sam)

-Chat

-Osoby Online

-Oraz wiele więcej!

Co planujemy dodać?

-Reset lochów

-Reset piw

-Kupony

Serdecznie zapraszamy każdego!

Każdy na serwerze mile widziany!

Link: http://redgames.dejm.pl

Nowa edycja EryczalSF!

Chwilowo trwają testy. Po testach wszystkie konta zostaną usunięte, a gracze, którzy pomagali w testach dostaną małą nagrodę na starcie serwera. :)

baner4.gif

Opublikowano

Dobry serwer, ale są pewne błędy... na przykład nie mogę kliknąć pomiń (jeśli chodzi o walki), nie ma żadnych animacji, dziwne obiekty graficzne w karczmie. Trochę to psuje rozgrywkę, ale ogólnie mi się podoba.

Opublikowano

Dobry serwer, ale są pewne błędy... na przykład nie mogę kliknąć pomiń (jeśli chodzi o walki), nie ma żadnych animacji, dziwne obiekty graficzne w karczmie. Trochę to psuje rozgrywkę, ale ogólnie mi się podoba.

Błędy zostały usunięte :D

baner4.gif

Opublikowano

Dodaj animacje bo gra jest zwyczajnie nudna.Dodaj informacje o zdobytym goldzie i expie po udanej misji/lochach. Za wolny exp by kogos przyciagnac. Jak dla mnie to cos jak global tylko ze zwiekszonym goldem i grzybami + troche błędów.

Opublikowano

Serwer dobry na prawdę, lecza są lekkie lagi ale nie są tak mocno zauważalne :). A i jeszcze naprawcie ten błąd co wyskakuje (połączenie zostało przerwane) 

Serwer 8/10 Polecam :) 

9YbAX2Z.png

Opublikowano

eryczal.hostuj-gry.tk <- jak wklejam czy piszę , to mi wyskakuje hosting.

Administrator hostingu pomylił się w kwestii limitów itp. Naprawił to i przeprosił za problemy. Zapraszam!

baner4.gif

Opublikowano

Pewne błedy do poprawienia jak pisali koledzy wcześniej ;) Animacje i informacje o zlocie grzybach czy doswiadczeniu ..

JAK KTOŚ CHCE ZROBIĆ SYGNATURKĘ PROSZĘ PISAĆ NA PW  :sex:

Opublikowano

Próbuje wbić na serwer i nie działa :D

Przekroczyliśmy limit cpu, ale serwer będzie gotów gdy znajdziemy po żądny hosting.

baner4.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...