Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nevastia.pl [Dedyk] [Medium]

Sathian

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 364
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co innych może obchodzić za co zostałem zbanowany i na ile ? sprzedałem konto ponieważ większość serwera tak zrobiła :)

Po prostu nie ma sensu dalej tutaj grać, ponieważ jesteście farbowanymi Adminami.

Napisałeś tutaj wszystko o mnie, lecz nie uwzględniłeś tego że nie pracujecie nad serwerem, bardzo go zaniedbaliście i jest co raz mniej graczy.

Tak jak pisałem, nie polecam serwera, upadnie pewnie za miesiąc. Jeżeli mi nie wierzycie wystarczy wejść na CH1 M1 Jinno i popytać graczy którzy mają 110 lvl+

To w takim razie już nie wiem, przeczysz sam sobie :)

Tak czy inaczej, skąd wiesz, że nic nie robimy? Masz jakieś źródło tych informacji?

Tak w ogóle, widzimy się za 2 miesiące w m1 ;)

Można wiedzieć kto wam kodował loyota??

brwCode

Opublikowano

To w takim razie już nie wiem, przeczysz sam sobie  :)

Tak czy inaczej, skąd wiesz, że nic nie robimy? Masz jakieś źródło tych informacji?

Tak w ogóle, widzimy się za 2 miesiące w m1  ;)

Nie przeczę sam sobie, po prostu przyznałem się że sprzedałem wszystkie konta które posiadałem na tym serwerze.

Wiem że dobrze zrobiłem, ponieważ serwer upadnie. Nie wiem czy wiesz ale większość graczy z Topki już dawno konta sprzedała, lub nie grają.

Domyślam się że nic nie robicie ponieważ obiecujecie różne rzeczy, a nie dotrzymujecie słowa. 

Nie wiem o co ci chodzi z tym ''widzimy się za 2 miesiące w m1'', sęk w tym że moje życie to nie metin2 w przeciwieństwie do ciebie.

P.S.

Serwera nie polecam.

Opublikowano

Nie przeczę sam sobie, po prostu przyznałem się że sprzedałem wszystkie konta które posiadałem na tym serwerze.

Wiem że dobrze zrobiłem, ponieważ serwer upadnie. Nie wiem czy wiesz ale większość graczy z Topki już dawno konta sprzedała, lub nie grają.

Domyślam się że nic nie robicie ponieważ obiecujecie różne rzeczy, a nie dotrzymujecie słowa. 

Nie wiem o co ci chodzi z tym ''widzimy się za 2 miesiące w m1'', sęk w tym że moje życie to nie metin2 w przeciwieństwie do ciebie.

P.S.

Serwera nie polecam.

No tak, twoje życie to nie metin2, a adiemu 200 zł za odbanowanie konta chciałeś przelać  o.O.

W pierwszym poście pisałeś, że grałeś uczciwie i to my zawiniliśmy, bo zbanowaliśmy cię za nic, teraz piszesz, że jednak sprzedawałeś swoje konta.

Opublikowano
Mam gdzieś negatywne komentarze pana 2x up i zagram z chęcią bo serwer wydaje się pozytywny bez zbyt dużej ilości nowości, czyli taki jakiego szukałem :) 
Pozdrawiam!

10       50      100    150       200      250      300       350      370      400

Opublikowano

Następna obietnica Administracji nie ujrzała światła dziennego.

Dokładnie chodzi mi tutaj o Mega Update, który miał dzisiaj zostać wprowadzony na serwer, jak widać Administracja Kłamała.

Nic nowego  ;)

P.S.

Serwera nie polecam.

Opublikowano

Następna obietnica Administracji nie ujrzała światła dziennego.

Dokładnie chodzi mi tutaj o Mega Update, który miał dzisiaj zostać wprowadzony na serwer, jak widać Administracja Kłamała.

Nic nowego  ;)

P.S.

Serwera nie polecam.

Kto ci powiedział, że to będzie dziś?

XHdWpzl.jpg

Opublikowano

Nie będę więcej pisał głupot na temat tego serwera, napiszę wam że serwer sam w sobie ma to coś, i gra bardzo dużo ludzi.

Naprawdę polecam wam ten serwer ponieważ jest dobry i jest stabilny.

Mam jedynie nadzieje że Administracja serwera zacznie bardziej się przykładać do swojej pracy, i będą organizowane jakieś Eventy itp.

P.S.

Może napisałem tego posta, ponieważ jestem po 4 żubrach, sam nie wiem, ale serwer polecam.

Szkoda tylko że zbanowaliście mi tą ninje i nie można już jej odbanować.

Opublikowano

2dQFc2m.png

Dnia dzisiejszego została dodana nowa opcja płatności za smocze monety - PSC.

Działa ona według poniższego przelicznika:

1PLN = 100 Smoczych Monet
oraz 1 dni VIP (zaokrąglone do pełnych dni)

Pamiętaj, aby mieć w swoim profilu poprawny i aktualny adres e-mail w przypadku, gdyby administracja chciała się z Tobą skontaktować w sprawie doładowania.
Możesz podać naraz 10 pinów Paysafecard, ich wartość zostanie zsumowana. Z każdego pinu zostaną ściągnięte wszystkie dostępne środki!
System doładowań Paysafecard nie jest w pełni automatyczny i czas doładowania konta może potrwać nawet do 24 godzin (przeważnie trwa to o wiele krócej).

Pozdrawiamy i życzymy miłych zakupów.

Opublikowano

Troszkę dziwi liczba on-line, bo serwer ma wszystko, żeby być w czołówce + niebawem aktualziacja. Gram sobie na nim od 3 dni (powrót) i naprawdę jest przyjemnie. Krótko plusy i minusy
 Plusy:
1) Dobrze dopracowany drop i exp, nie ma momentów, w których brakuje yang lub za szybko się wbija poziomy i misji nie da się wykonać na danym lvl,
2) Stabilny- stoi od października, z tego co wiem bez większych problemów,
3) Tani IS, dla tych, co lubią porobić zakupy,
4) Brak nobostwa na serwerze, można spokojnie pograć nie denerwując się przy tym,
5) Zgrani gracze- jedna z gildii organizuje event, w którym pomaga nowym graczom na początku rozgrywki, to bardzo miłe i żadko spotykane,
6) Dobrze dopasowane zbroje i bronie, ogólnie cały serwer jest "estetycznie" dobrze wykonany,
7) Brak poważnych bugów

Minusy:
1) Póki co tylko 300 graczy, jednak jest to stała liczba, jest z kim pogadać i pohandlować,
2) Dość mało rozbudowany, ale na dniach ma się pojawić aktualizacja, zobaczymy, co zostanie dodane.

Podsumowując- warto zagrać, dla odprężenia, relaksu oraz jeśli ma się dość użerania z nobkami, kiedy chce się spokojnie pograć. Ja wróciłem i nie żałuję.

Opublikowano

@Toxic992

Minusy:
1) Póki co tylko 300 graczy, jednak jest to stała liczba, jest z kim pogadać i pohandlować,
2) Dość mało rozbudowany, ale na dniach ma się pojawić aktualizacja, zobaczymy, co zostanie dodane.

Aktualizacja jest dość obszerna, po pierwsze maksymalnym poziomem będzie 140, dojdą nowe sety broni, zbroi oraz biżuterii; parę udogodnień w kliencie; nowa mapa, nowe bossy, ulepszacze.

Również zamierzamy zainwestować więcej w rozwój serwera.

Pozdrawiam i serdecznie zapraszam do gry. Nie zawiedziecie się ;)

Opublikowano

1) Gdzie dokładnie respi się boss z red lasu?
2) Tabelka bonusów chyba źle zlicza bony albo nie przyznało mi bonusów stałych za misję od Lee Chunga.

Serdecznie zapraszam, coraz więcej nowych graczy, co chwilę ktoś zakłada nowe postacie;) Przyjemnie misje, dobry exp, kasa super dropi. Zapraszam!

Opublikowano

grałem tutaj ale nie wiem może zagram jeszcze raz ;) 

Ile osób jest Online w godzinach szczuty a ile rano , wieczorem ? ;) 

Jakieś eventy coś ?

Jaka jest Cena truty ? skąd truta ? łatwo o nią ? ;) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...