Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nevastia.pl [Dedyk] [Medium]

Sathian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwerownia miała problemy, większość privów leżała :)

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

• Odpowiedzi 364
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To napisze mi ktoś czy warto tutaj grać? :) I czy gra solo bez buffa ma jakis sens chodzi mi o poźniejszy drop exp itp :)

Opublikowano

Jak grasz inną postacią niż sura wp to warto robić buffa od początku :D A czy warto grać, myślę ze tak ;) bardzo dobrze dopracowany serwer ;> 

a ile online na oko? :)

Ironiczny

LEGACY

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Grałem na starcie, serwer miał miec reklame i duzo graczy do tej pory graczy nie ma, za to ze administrator nie inwestuje w porządna reklame, nie polecam serweru

Opublikowano

203251420572905691595.png

Jutrzejszy dzień postanowiliśmy umilić Wam poprzez event ZUO.

Odbędzie się on o godzinie 17:00.

Aby wejść na specjalną mapę, wystarczy kliknąć na teleportera, który nazywa się "ZUO".

Pojawi się on równo o ustalonej godzinie na CH1 w M1 każdego królestwa.

Serdecznie pozdrawiamy i zapraszamy do wspólnej gry!

Opublikowano

Serwera nie polecam ze względu na Administracje.

Serwer sam w sobie jest bardzo dobrze wykonany i zrobiony, lecz Administracja nie dba o swój projekt.

Kiedyś była nawet sytuacja gdzie główny Technik Nevastii nie miał internetu i zapewniał graczy że wróci za tydzień, a wrócił po 2 miesiącach. 

Przez ten okres reszta z Administracji obiecywała różne cuda, kostiumy w IS na początku Stycznia, nowe fryzury w IS, lecz jak zwykle się rozczarowaliśmy.

Mamy już 10 Stycznia i nic nie dodali, najwidoczniej  nas okłamali. Senthian pisał że będzie jakiś Mega Update, ale ja w to nie wierzę ponieważ to jest kolejne kłamstwo.

Ogólnie serwera nie polecam, myślę że przetrwa jeszcze jakiś miesiąc i koniec. Ostatnio nawet chciałem wrócić na serwer i poprosiłem GM'a Adiego o meila do postaci, ponieważ wyleciał mi z głowy.

Nie dość że czekałem na jego odpowiedz parę godzin, to jeszcze mi nie pomógł, a znałem wszystkie dane, tylko nie kod usunięcia postaci.

Ludzie w grze również piszą że serwer długo nie pociągnie, nie dość że banują niewinnych graczy z Topki, to jeszcze Administracja faworyzuje małą grupę na tym serwerze, chodzi mi tutaj o Mermunda i jego znajomych. Wszyscy gracze którzy grali od początku na serwerze już odeszli, ponieważ wiedzą że Administracja liczy tylko pieniądze i nic z serwerem nie robi. 

Opublikowano

Serwera nie polecam ze względu na Administracje.

Serwer sam w sobie jest bardzo dobrze wykonany i zrobiony, lecz Administracja nie dba o swój projekt.

Kiedyś była nawet sytuacja gdzie główny Technik Nevastii nie miał internetu i zapewniał graczy że wróci za tydzień, a wrócił po 2 miesiącach. 

Przez ten okres reszta z Administracji obiecywała różne cuda, kostiumy w IS na początku Stycznia, nowe fryzury w IS, lecz jak zwykle się rozczarowaliśmy.

Mamy już 10 Stycznia i nic nie dodali, najwidoczniej  nas okłamali. Senthian pisał że będzie jakiś Mega Update, ale ja w to nie wierzę ponieważ to jest kolejne kłamstwo.

Ogólnie serwera nie polecam, myślę że przetrwa jeszcze jakiś miesiąc i koniec. Ostatnio nawet chciałem wrócić na serwer i poprosiłem GM'a Adiego o meila do postaci, ponieważ wyleciał mi z głowy.

Nie dość że czekałem na jego odpowiedz parę godzin, to jeszcze mi nie pomógł, a znałem wszystkie dane, tylko nie kod usunięcia postaci.

Ludzie w grze również piszą że serwer długo nie pociągnie, nie dość że banują niewinnych graczy z Topki, to jeszcze Administracja faworyzuje małą grupę na tym serwerze, chodzi mi tutaj o Mermunda i jego znajomych. Wszyscy gracze którzy grali od początku na serwerze już odeszli, ponieważ wiedzą że Administracja liczy tylko pieniądze i nic z serwerem nie robi. 

Ok, teraz połączmy wątki.

Zacznijmy od tego, że zostałeś zbanowany przez swoją głupotę. Wiedziałeś, że handel za prawdziwe pieniądze na naszym serwerze jest zabroniony,

mimo to chciałeś sprzedać swe konto. Po tym incydencie próbowałeś przekupić jednego z administratorów, aby odbanował te konto, co również jest karane stałą blokadą konta.

Na początku twierdziłeś, że na twoją postać dostała się siostra i próbowała je sprzedać, teraz twierdzisz, że nie handlowałeś postacią i zostałeś niesłusznie zbanowany.

Na dowód pokazuję screeny:

916351420895480691595.jpeg

886881420895480691595.jpeg

+ status na MPC:

580301420895532691595.jpeg

A co do update jest już w 85% skończony, także nie martw się ;)

Wolimy dopiąć to na ostatni guzik, niż później słuchać narzekania, że to jest takie, a to owakie.

Opublikowano

Co innych może obchodzić za co zostałem zbanowany i na ile ? sprzedałem konto ponieważ większość serwera tak zrobiła :) 

Po prostu nie ma sensu dalej tutaj grać, ponieważ jesteście farbowanymi Adminami.

Napisałeś tutaj wszystko o mnie, lecz nie uwzględniłeś tego że nie pracujecie nad serwerem, bardzo go zaniedbaliście i jest co raz mniej graczy.

Tak jak pisałem, nie polecam serwera, upadnie pewnie za miesiąc. Jeżeli mi nie wierzycie wystarczy wejść na CH1 M1 Jinno i popytać graczy którzy mają 110 lvl+

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...