patras1357 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Witam. Chciałbym się zapytać czemu mam błąd Tibia auto. Pobrałem sobie wayponty do TA i na początku wszystko ładnie śmigało. Teraz a dokładniej od wczoraj wieczorem bot biega mi powiedzmy z 20-30min i wyskakuje mi błąd(trzeba raport wysłać albo olać) i wyłacza mi całego bota. Najwyżej co zmieniłem w całym skrypcie to branie potek z dp i dodatkowe alarmy nic więcej. Mógłby mi ktoś jakoś pomóc?znalazłem takie coś jeszcze "06:49 Tibia Auto: A python script using getFunDef function type 3(incoming packet reading) is not being read from fast enough. Recieved 1010 entries in 114 seconds.10 125 11" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patras1357 Opublikowano 24 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Do userów Tibia Auto. Czy wam też się wyłącza Tibia Auto po powiedzmy godzinie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marchwj Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Wyłącz python scripty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.