Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Usunięcie

Gość King.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja oczywiście, że jestem na nie. 

Gra się cały czas rozwija. Był moment w którym faktycznie nie było o czym pisać, ale teraz raczej się to zmieni bo została przyjęta osoba ( @Kathy. ) która posiada odpowiednią wiedzę i zajmie się ocenianiem serwerów prywatnych (mam taką cichą nadzieję, bo ona jest na bieżąco w tym ;) ) - czyli to, co najbardziej interesuje stałych bywalców tego działu. Poza tym szykuje się kilka ciekawych aktualizacji gry, ale niestety będziemy mogli opisać je dopiero po wprowadzeniu na serwer (regulamin tamtego forum z którego możemy czerpać wiedzę na temat przyszłych upadatów zabrania wykorzystywania tych informacji bez zgody Gamigo). 

Ponadto nie rozumiem osób, które piszą "tak" - proszę każdego o uargumentowanie swojej decyzji. Przed napisaniem "mało artykułów" proszę sprawdzić stronę gry LC oraz forum (przecież nie będziemy pisać o czymś, co nie istnieje, prawda? wszystkie informacje muszą być skądś zaczerpnięte).  

Oraz dostaliśmy mało SENSOWNYCH aplikacji, więc nie dziwcie się, że nasza grupa redaktorska jest niewielka. Jeżeli jest ktoś chętny do pomocy to jak najbardziej zapraszam. 

Podsumowując: Redakcja Last Chaos cały czas się rozwija i przewiduję, że jesteśmy teraz w takim momencie w którym "rozkwitamy". ;)

edit: I niech biedny @Juri. sobie płacze przez nas, szczególnie, że nie przypominam sobie żeby wysyłał jakąkolwiek aplikacje. A jeżeli faktycznie coś wysyłał... to jak się nie dostał to nie był wystarczająco zadowalający żeby spełnić nasze wymagania. ;)

Opublikowano

Gra się cały czas rozwija. Był moment w którym faktycznie nie było o czym pisać, ale teraz raczej się to zmieni bo została przyjęta osoba ( @Kathy. ) która posiada odpowiednią wiedzę i zajmie się ocenianiem serwerów prywatnych (mam taką cichą nadzieję, bo ona jest na bieżąco w tym ;) ) - czyli to, co najbardziej interesuje stałych bywalców tego działu. Poza tym szykuje się kilka ciekawych aktualizacji gry, ale niestety będziemy mogli opisać je dopiero po wprowadzeniu na serwer (regulamin tamtego forum z którego możemy czerpać wiedzę na temat przyszłych upadatów zabrania wykorzystywania tych informacji bez zgody Gamigo). 

Ponadto nie rozumiem osób, które piszą "tak" - proszę każdego o uargumentowanie swojej decyzji. Przed napisaniem "mało artykułów" proszę sprawdzić stronę gry LC oraz forum (przecież nie będziemy pisać o czymś, co nie istnieje, prawda? wszystkie informacje muszą być skądś zaczerpnięte).  

Oraz dostaliśmy mało SENSOWNYCH aplikacji, więc nie dziwcie się, że nasza grupa redaktorska jest niewielka. Jeżeli jest ktoś chętny do pomocy to jak najbardziej zapraszam. 

Podsumowując: Redakcja Last Chaos cały czas się rozwija i przewiduję, że jesteśmy teraz w takim momencie w którym "rozkwitamy". ;)

edit: I niech biedny @Juri. sobie płacze przez nas, szczególnie, że nie przypominam sobie żeby wysyłał jakąkolwiek aplikacje. A jeżeli faktycznie coś wysyłał... to jak się nie dostał to nie był wystarczająco zadowalający żeby spełnić nasze wymagania. ;)

Jak zawsze czyta w moich myślach, dziękuję. <3 <3 <3

Usunięcie redakcji jak dla mnie odpada, w pewnej części jest to mój wytwór i podpisuję się pod nim tym całym sobą.

zSCFQrN.png

Opublikowano

To zależy, czy dzieje się coś w tej grze (jest o czym pisać), czy została stworzona dla picu.

ranga stworzona by miyoshi miała z czym latać

tak

­

Opublikowano

ranga stworzona by miyoshi miała z czym latać

tak

Serio? Po pierwsze ona nie jest już w redakcji, po drugie pomysł zrodził się z mojej inicjatywy. Daruj sobie takie komentarze.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Serio? Po pierwsze ona nie jest już w redakcji, po drugie pomysł zrodził się z mojej inicjatywy. Daruj sobie takie komentarze.

0Jb1CpW.pngidzcie uprawiac kolko wzajemnej atencji gdzie indziej

nadal nie widze sensu by to trzymac, skoro nikt nawet nie chce aplikowac

­

Opublikowano

Jak zawsze czyta w moich myślach, dziękuję. <3 <3 <3

Usunięcie redakcji jak dla mnie odpada, w pewnej części jest to mój wytwór i podpisuję się pod nim tym całym sobą.

Chcecie ją trzymać na siłę ? Przecież ona stoi pusta od sierpnia. Niepotrzebna ranga - większe przywileje prawda ? Powinna być usunięta z hukiem. Widać że to ranga dla szlachty i lizodupów.

Opublikowano

Chcecie ją trzymać na siłę ? Przecież ona stoi pusta od sierpnia. Niepotrzebna ranga - większe przywileje prawda ? Powinna być usunięta z hukiem. Widać że to ranga dla szlachty i lizodupów.

Przez pewien czas miała zastój, ale @Karyvlea wyjaśniła... Jeżeli mówisz, że stoi pusta, to zapraszam  :)

http://www.mpcforum.pl/forum/872-redakcja-last-chaos/

Jeżeli chodzi o przywileje, to po pierwsze mamy większe rangi, także nie są nam potrzebne, po drugie nie po to została stworzona. Ranga dla szlachty i lizodupów, jak to określiłeś? Do tego nie będę się odnosił, bo nie mam zamiaru wchodzić w tą jakże niskiego poziomu dyskusję.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Dyskusja niskiego poziomu ? Tłumaczę że ta redakcja nie ma najmniejszego sensu bo ... widać że tylko są w niej 3 osoby, w ttm moderacja działu i jeden random. Jeszcze coś ? :-)

Opublikowano

Dyskusja niskiego poziomu ? Tłumaczę że ta redakcja nie ma najmniejszego sensu bo ... widać że tylko są w niej 3 osoby, w ttm moderacja działu i jeden random. Jeszcze coś ? :-)

Jeżeli jeszcze nie zauważyłeś, o co mi chodziło, to proszę...

Widać że to ranga dla szlachty i lizodupów.

Na zakończenie jeszcze dodam, że kolejne artykuły są w drodze, także redakcja działa... jak najbardziej.

Edit:

A... i bym zapomniał... To, że jest niewiele osób to inna bajka, bardziej liczy się to, czy wychodzą artykuły.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Czemu napisałem ? Bo w tej redakcji jest szlachta czyli moderacja i lizodup czyli jeden użytkownik :-)

Opublikowano

Czemu napisałem ? Bo w tej redakcji jest szlachta czyli moderacja i lizodup czyli jeden użytkownik :-)

Opanuj się. ;)

Jeśli chodzi o redakcję to póki co grupa zostanie. Fakt, że dotychczas jeszcze nie mieli okazji zbyt zabłysnąć, jednakże jej członkowie nie mają zbyt wpływu na aktualizacje w grze. Z czego mi wiadomo to mają już jakieś plany, więc pozostało czekać. Zobaczymy co z tego wyjdzie. ;)

674071459604241683421.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...