Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Beta Edenium.pl 22.10.2014 Entergames [Dedyk]

BaaLCadar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

niektóre yangi upadają na ziemię a nie do eq.

tak jest na każdym serwerze mistrzu. ;)

edit:

- dlaczego nie ma Jinno? -,-

- na co mi Język Jinno na P, skoro nie ma Jinno i nie widzę co piszą mi na PW gracze z  Chunjo?

- tarcza na 21lvl kosztuje 150k, na 30lvl mam 60k. przydałoby się dać ją taniej.

- drop z metków jest w ogóle edytowany? dropią same poty (chociaż są nieskończone) ku, oz (skille na P po wybraniu) i kd +0, 1, 2, 3 (+4 są u NPC)

- małe spoty i wolny resp.

- z niektórych bossów leci na ziemie pełno yang, których nie da się zebrać (wszystkich) bo po kilku sekundach znikają.

- punkty rangi nie lecą. cały czas mam 0.

- rosy po 200k to też troszkę dużo na początku. (nie wiem jak dalej leci kasa)

- ten bon jest celowo dodany do broni?

104401414054001482790.jpeg

- łucznicy w av1/av2 nie podchodzą pod postać, na serwerach prywatnych (oprócz hardów, ale to hard nie jest) raczej warto ustawić ich by podchodzili bliżej, taka moja propozycja.

będę edytował post.

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oto następna nowość, od teraz nie zobaczycie na każdej mapie potworów z czerwonymi nazwami.

Na serwerze Edenium kolor nazwy potwora jest zależny od różnicy poziomów jaka dzieli jego i gracza.
Jeżeli potwór ma poziom mniejszy o 15 poziomów i więcej od naszego, to jego nazwa jest wyświetlana na biało
Jeżeli jego poziom jest niższy o 10 lecz różnica nie przekracza 15 jego nazwa jest wyświetlana na seledynowo.
Jeżeli różnica poziomów jest mniejsza niż 10 to poziom potwora jest wyświetlany na pomarańczowo.
Jeżeli potwór ma poziom większy o 15 poziomów i więcej od naszego, to jego nazwa jest wyświetlana na czerwono.

Przepraszam, ale to jest kłamstwo. Widziałem to na kilku serwerach już. Większość Waszych nowości została już dawno opatentowana.

Bronie do expa wyglądają tragicznie.

Polecam tylko ze względu na Hooltrasa i EnterGames.

Opublikowano

Przepraszam, ale to jest kłamstwo. Widziałem to na kilku serwerach już. Większość Waszych nowości została już dawno opatentowana.

Bronie do expa wyglądają tragicznie.

Polecam tylko ze względu na Hooltrasa i EnterGames.

Okej, pokaż mi gdzie są zmieniane nazwy mobów w zależności od różnicy poziomów, czekam ;)

Opublikowano

Okej, pokaż mi gdzie są zmieniane nazwy mobów w zależności od różnicy poziomów, czekam ;)

Prosze bardzo koleszko na  21 lvl dolina orków nazwy mobów sa czerwone 

pre_1400711970__sygna.png

Opublikowano

Prosze bardzo koleszko na  21 lvl dolina orków nazwy mobów sa czerwone 

Jesteś tak głupi czy tylko udajesz?

dokładnie o to samo chciałem zapytać. :D

ja bym wiele rzeczy zmienił/poprawił na serwerze, ale nie mi o tym decydować jak znajdę czas siłę to jeszcze się zaloguję i powypisuje wszystko i Administracja zdecyduje. ;p jednak mogę polecić, serwer jest całkiem fajny.

Opublikowano

kiedy client będzie działał?

Działa ciągle.

Są jakieś nagrody za granie na becie?

Zależy od ilości znalezionych bugów.

Opublikowano

Zmiany po przerwie technicznej 24.10.2014 o godzinie 02:15:

Zwiększono spoty w m1.

Zmieniona nazwa clienta.

Poprawione nazwy królestw.

Dodano możliwość ulepszania broni na 75 poziom.

Usunięty drop zbroi.

Poprawa okna zwierzaka.

Poprawa okna biologa.

Poprawa przycisku zamknięcia przy wyborze postaci.

Naprawiono usuwanie postaci.

Zwiększono drop yang.

Naprawiono łuczników w AV2.

Opublikowano

Bardzo dobrze się zapowiada serwer :)

Już pobieram clienta, mam nadzieję że ten sam będzie obowiązywał na oficjalnym starcie :)

Trochę Wam się filmiki pomieszały w prezce bo przy podpisie o perf. zmiance jest filmik z petami :D

No nic, wszystko perfekcyjnie zrobione miejmy nadzieję że wystartujecie bez problemów i z ogromną ilością graczy ^^

Pozdrawiam i polecam serwer wszystkim :)

Opublikowano

Już pobieram clienta, mam nadzieję że ten sam będzie obowiązywał na oficjalnym starcie :)

Tak, będzie można grać na tym.

Opublikowano

Zmiany po przerwie technicznej 24.10.2014 o godzinie 02:15:

Zwiększono spoty w m1. //a reszta?

Poprawione nazwy królestw. //a języki? jak już pisałem, po co mi język Jinno na P, skoro Jinno nie ma, a Chunjo jest i język na 0, przez co nie widać wiadomości na PW?

Opublikowano

Serwer nawet okej, z wyjątkiem tych rzeczy:

-Rosy nie są przystosowane do dropu yang, z uwagą na to że po zakupie nie ma full bonusu i 10 minut czasu trwania, to będzie duży wydatek i nawet niemożliwy żeby kupić przynajmniej jedną dobrą roske.

-Dodajcie stroje ślubne.

-Więcej ludzi :D

-Dodajcie BS.

@Edit

-Szaman jest niezrównoważony, taki haler co chwile z jakiegoś tam skilla może bić :P A dmg ma też nie słabe przy gówno eq :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...