Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Beta Edenium.pl 22.10.2014 Entergames [Dedyk]

BaaLCadar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mogę wejść do do gry po spatchowaniu klikam rozpocznij grę   i wyskakuje  ikonka że brak jakiegos pliku 

ss     attachicon.gifBez tytułu.png

attachicon.gifCS BANDZIORY.jpg          

nie widzisz najlepszego postu na górze ? przed startem wlącz patchera tak o 17:00 zobaczymy czy wystartuje o danej godzinie .. wtedy udostępnią tam ten plik i ci go ściągnie .. lol

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie mogę wejść do do gry po spatchowaniu klikam rozpocznij grę   i wyskakuje  ikonka że brak jakiegos pliku 

ss     attachicon.gifBez tytułu.png

attachicon.gifCS BANDZIORY.jpg          

Patch bedzie kilka minut przed 17!

Klient ma trojana!

ljbc.png

Opublikowano

a sorka dopiero z roboty wróciłem i jeszcze net mi wolno coś chodzi  włączyłem pobieranie przez mega i serwer w 3 minuty się pobrał zwykle 1 giga w 20/30 sekund się pobiera a tu masz  i  kur... zapomniałem se piwa kupić omg thx za pomoc .

zxc

Opublikowano

nie zdążyłem się zalogowac, ale

-pobiera cały czas to samo
- nie można usunąć postaci, przynajmniej ja takiej opcji nie widzę

Opublikowano

nie zdążyłem się zalogowac, ale

-pobiera cały czas to samo

- nie można usunąć postaci, przynajmniej ja takiej opcji nie widzę

Już naprawione.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...