BaaLCadar Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 www.edenium.pl www.edenium.pl/download www.forum.nazwaserwera.pl Posiadamy dedykowany, schludny oraz wygodny interface clienta. Chcesz powrotu dużej ilości wojen gildii? Serwer Edenium Ci ich dostarczy! Lider już nie musi ręcznie wpisywać nazw aby wypowiedzieć wojnę, w okienku poniżej automatycznie wyświetlają się gildie których liderzy są dostępni.Dodatkowo, gdy jesteś członkiem gildii która ma więcej niż 8 członków otrzymujesz o20% doświadczenia więcej, lecz z uwagi na to, że gracze tworzyliby postacie i dodawali do swoich gildii zablokowaliśmy dołączanie gdy postać nie osiągnie 80 poziomu. Od 50 poziomu gracz może otrzymać specjalny prezent za zabicie 1000 potworów. Zabójstwa zaliczają się jeżeli różnica poziomów nie jest większa niż 15. Oto następna nowość, od teraz nie zobaczycie na każdej mapie potworów z czerwonymi nazwami.Na serwerze Edenium kolor nazwy potwora jest zależny od różnicy poziomów jaka dzieli jego i gracza.Jeżeli potwór ma poziom mniejszy o 15 poziomów i więcej od naszego, to jego nazwa jest wyświetlana na białoJeżeli jego poziom jest niższy o 10 lecz różnica nie przekracza 15 jego nazwa jest wyświetlana na seledynowo.Jeżeli różnica poziomów jest mniejsza niż 10 to poziom potwora jest wyświetlany na pomarańczowo.Jeżeli potwór ma poziom większy o 15 poziomów i więcej od naszego, to jego nazwa jest wyświetlana na czerwono. Podczas eksploracji świata Edenium możecie natknąć się na skrzynie Do ich otworzenia potrzebny jest nam klucz, który przeciągamy na skrzynie, oczywiście kolory muszą do siebie pasować. https://www.youtube.com/watch?v=mNFKrGIqrTQ Totemy to specjalne przedmioty zwiększające doświadczenie czy też drop yang podczas walki z potworami, zakładamy je w miejsce obok peleryny. Metinologia to nowa umiejętność, dzięki niej nasze obrażenia zadawane metinom rosną. Umiejętność szkolimy księgami maksymalnie do poziomu P. Jeśli chcesz zwiększyć szansę na ulepszenie przedmiotu możesz szkolić nową umiejętność, służy do tego nowa księga. Maksymalnie szansę możemy zwiększyć o 40%. Tutaj nie ujrzycie już starych rang, na które i tak nikt nie zwracał uwagi.Od teraz ranga zależy od ilości graczy jakich zabiliśmy.Różnica poziomu nie może być większa niż 15.Lista rang: Neutralny Agresywny Oprawca Dręczyciel Oprawca Zabójca Sadysta Rzeźnik Rozpruwacz Edenium oferuje nieskończone mikstury, już nie będą zajmować miejsca. Peleryny także są nieskończone. Godzinna nagroda to event jakiego nigdzie nie spotkacie, na czym polega?Otóż co godzinę pośród wszystkich zalogowanych graczy którzy mają poziom większy od 80, zostaje wylosowana jedna osoba na konto której wędruje 200SM! Jeżeli zalogujesz się 24 godziny po poprzednim zalogowaniu, otrzymasz 20SM! http://youtu.be/mz4j68vMX6o Peleryny są to nowe, niespotykane na żadnym innym serwerze przedmioty. Zakłada się je w specjalnym miejscu w ekwipunku: Aktualnie na serwerze są dwa rodzaje peleryn, Ognista i Boska. Każda peleryna ma 5 stopni, które są zależne od ilości materiału oraz jego jakości. Po ubraniu peleryny w momencie jej zadziałania pojawia się specjalny efekt Nowy, szybki, prosty, przejrzysty, wygodny system teleportacji.Pokazuje się podczas trzymania klawisza "TAB" Dzięki naszemu kalendarzowi na stronie głównej już nie przegapisz eventów! Kupując bilet VIP gracz otrzymuje bonus doświadczenia i dropu na 7 dni a także dostęp do osobnego kanału tylko dla VIP'ów oraz specjalny znaczek w grze. Zwój Yemi to przedmiot o niesamowitych właściwościach. Po użyciu dostajemy trzy aury Błogosławieństwo, Pomoc Smoka oraz Odbicie z efektem 50% na 200 sekund.Zwój ten wytwarzamy u Arcymaga z trzech innych zwojów, które można zdobyć z misji oraz dropu. Serwer Edenium jest jednym z niewielu, na którym znajdziecie ogromną ilość misji, które nie będą polegały tylko na zabijaniu i dostarczaniu przedmiotów. Pędzelki to specjalne przedmioty, po których założeniu możemy pisać na kolorowo. System petów niespotykany nigdzie indziej! https://www.youtube.com/watch?v=z7elNO0J4jU Wprowadzona została możliwość przerabiania broni z 75 poziomu na 110. TEAM: Fresh Hooltras Reklama: - pół ytuba. Nie będę wypisywał wszystkich, ale skoro napisałem pół ytuba to możecie być pewni, że będzie bardzo duża liczba graczy na starcie. Dalej wszystko zależy od technika:) Zapraszamy do Gry! Zespół Edenium.pl Beta: 22.10.2014 godz. 17.00 OFICJALNY START: 25.10.2014 godz. 17.00 (może się przesunąć w przypadku błędów wykrytych na becie) Odnośnik do komentarza
♥ Szwagierek ♥ Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Ciekawie się to wszytko zapowiada ! Życzę powodzenia Fajna zbroja na Surkę (K) Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza
Snickers93 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Wygląda ciekawie. Zagram. E: Skąd marmury ? Odnośnik do komentarza
Fresh* Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Zapraszamy na betę jutro o godzinie 17.00, wszystkie wymagane linki są podane na stronie głównej. Odnośnik do komentarza
harnaś Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Lol, nic nowego. Nie zagram. Myślałem, że jakaś odskocznia od normalności bo u Hooltrasa ale się myliłem, no szkoda... w dodatku ten 2 set broni syfiasty, masakra :/ I te wierzchowce... jeju, fresh zepsułeś metina :/ Ale powodzenia... pewnie sie przyda bo konkurencja ostatnio spoooora :< tumturumtutum.... :rolleyes: Odnośnik do komentarza
Nimba Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Pół yt"ba? Czyli u kogo macie reklame wykupioną? Odnośnik do komentarza
BaaLCadar Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Pół yt"ba? Czyli u kogo macie reklame wykupioną? ...u nikogo A tak na serio: to dużo do wymieniania, ale z takich większych to np Tream:) Odnośnik do komentarza
Diablo! Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Prezentacja spoko. Hooltras, ogar -> brain.exe na miejscu Ale kto to Fresh, nigdy wcześniej (chyba) nie miałem okazji go spotykać. Skąd drop broni 75? gg, Hooltras jak coś Sygna by Nathalie Odnośnik do komentarza
Cread Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Zagram prezka mnie zachęciła czy bronie do pvp maja średnie, ? czy są max bony? STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni ! Odnośnik do komentarza
Shizuko. Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Nic ciekawego na serwerze nie ma Chyba najgorszy set zbroi i broni, nie wszystkie 8S Ale powodzenia z serwerem :P Odnośnik do komentarza
nowymat99 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Fajny serwerek polecam życze powodzenia zawitam na starcie pis joł Odnośnik do komentarza
Fresh* Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Ale kto to Fresh, nigdy wcześniej (chyba) nie miałem okazji go spotykać. Taki noname, od 4 lat w metinie. Zagram prezka mnie zachęciła czy bronie do pvp maja średnie, ? czy są max bony? Nie, nie mają. Bonusy nie zawsze wchodzą maksymalne, jutro będzie tabela. Odnośnik do komentarza
BaaLCadar Opublikowano 22 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 client do pobrania z sekcji downlaod na stronie serwera. Klient nie będzie działać, gdyż brakuje w nim pliku bin. Plik zostanie dodany do patchera przed startem, więc należy spaczować clienta przed godziną 17.00 Odnośnik do komentarza
Cread Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Fajny prezka , serw tez by byl ale ja nie gram na serwach bez max bonów mimo tego Powodzenia ; ( Te perfekcyjne zaczarowanie to jak zdobyć bo to jest nawet dobra rzecz .. ? mozna sie dowiedziec gdzie to sie zdobywa? jakies prezenty ?Wat to jest za zabicie 1000 potworów czy to jest co 1000 potworów czy tylko raz? drop gdzie ? roski max ? klucze do skrzynek gdzie dropniemy/znajdziemy/kupimy ? i jaki drop z nich ? I Jeszcze ogólne po becie reset itemów ? STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni ! Odnośnik do komentarza
Sayed Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Przegladam prezentacje 4 raz ale niestety nic mnie w niej nie urzeklo.Jakies pedzelki na co to komu ? Odnośnik do komentarza
GoodIdeaa Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Polecam ze względu na hooltrasa . Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi . Odnośnik do komentarza
kendziorix Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Jakbym już to gdzieś widział Odnośnik do komentarza
Xzbityt Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 wbije :P Odnośnik do komentarza
Papyros Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Cześć Alceas, miło Cię znów widzieć @topic Ładna prezentacja, 2/10 Odnośnik do komentarza
GolderTM Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Jaki max lvl bo nie ma info chyba ze nie widze? Odnośnik do komentarza
Cread Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Jaki max lvl bo nie ma info chyba ze nie widze? stawiam na 200lvl na stronie top 1,2,3 maja 200 lvl postaci gma do testow i nagran btw ponawiam jak by nie widzial nikt z admow Fajny prezka , serw tez by byl ale ja nie gram na serwach bez max bonów mimo tego Powodzenia ; ( Te perfekcyjne zaczarowanie to jak zdobyć bo to jest nawet dobra rzecz .. ? mozna sie dowiedziec gdzie to sie zdobywa? jakies prezenty ?Wat to jest za zabicie 1000 potworów czy to jest co 1000 potworów czy tylko raz? drop gdzie ? roski max ? klucze do skrzynek gdzie dropniemy/znajdziemy/kupimy ? i jaki drop z nich ? I Jeszcze ogólne po becie reset itemów ? Licznik strony godzina 15:58 dziś Graczy Online 102 Założonych kont 1683 Postaci 866 xP? STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni ! Odnośnik do komentarza
RuntimeError Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Zobaczymy jak będzie się grało na becie Odnośnik do komentarza
GolderTM Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Wygląda ciekawie, mam nadzieje że administracja nie oleje. PS: Prosiłbym o napisanie jak beta wystartuje. Odnośnik do komentarza
Quarel™ Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Polecam serwer, ogarnięta administracja i serwer na pewno wytrzyma długo :P Odnośnik do komentarza
Mr.Kakarotto Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Nie mogę wejść do do gry po spatchowaniu klikam rozpocznij grę i wyskakuje ikonka że brak jakiegos pliku ss zxc Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.