Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TuT L# - Tier Lista + Skrypt - Każda pozycja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 148
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam serdecznie po dosyć długiej przerwie. Sezon 4 dobiegł końca ( tak, pozostało kilka godzin). Moja pomoc na tym forum przez ostatni czas znacznie zmalała. Było to spowodowane głównie życiem prywatnym. Poradnik ten został zaniedbany i przyznam się, że w najbliższym czasie aktualizowane go nie ma sensu. Wpadłem na pomysł, aby zrobić potężny poradnik jednak dopiero na pre-sezon bądź już na sam sezon 5. Wraz z dniem dzisiejszym na stałe wracam do czynnego udziełu w życiu tego forum. Jeśli macie jakiejkolwiek pytania zapraszam na pw bądź gg ( odpisuje w godzinach 6-8 oraz 17-23. Czas w szkole oraz kilka godzin po niej jest przeznaczony na moje zycie prywatne). Tak więc ta Tier Lista zostanie zaktualizowana za kilka dni/tygodni. Powiem tylko, że będzie znacznie lepiej dopracowana i myślę, że każdy z Was znajdzie coś dla siebie. Pozdrawiam, Twitch ;)

--

Opublikowano

jeszcze tyle czasu ;/

Tier lista na szybko ;D

Top - ryze + devryze irelia. Jayce. Riven

mid -.Zed syndra orianna annie cassioxerath kata on

jungle- lee ammumu

arc - twitch vayhe kog corki

supp- lulu leona thresh nami soraka blitz

--

Uczeń
Opublikowano

Siemka, może jestem upośledzony, ale nie wiem który link skopiować żeby wkleić go do okienka league sharp. Czy może mi ktoś podesłać to co mam wkleić żeby dodać sobie skrypt do katariny? Z góry dzięki. :) 

DAM LAJKA PIERWSZEJ OSOBIE!

1792069e00b756d8gen.png

"insanity is doing the same thing over and over and expecting different results"

"głupim jest robienie w kółko tego samego i oczekiwanie innych rezultatów"

Kliknij mnie!

Opublikowano

macie jakies typy co do champow ktore carruja wszystko?

xerath kiedys taki byl ale teraz te skrypty possysają, a jak mam botlane 2/40 jak przedchwila to nie ma szans..

podajcie pare takich skryptow

:) marksman jest nawet ok ale podajcie inne

Daj + a dostaniesz dżinsy ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mysle, ze warto zaktualizowac ,,, zmienila sie meta, teraz na jungle nadaje sie warwick (najbardziej), do jungli  i glownie topa niezla jest poppy, twitch jest juz mniej OP (kalista i kilka zmian w postaciach istniejacych)...

Poza jungla i topem, ew. botem (kalista moze jako support byc, niezly support) to nic sie nie zmienilo jesli chodzi o najmocniejsze picki (najgrozniejsze gdy dobrze sa grane)

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Opublikowano

Mysle, ze warto zaktualizowac ,,, zmienila sie meta, teraz na jungle nadaje sie warwick (najbardziej), do jungli  i glownie topa niezla jest poppy, twitch jest juz mniej OP (kalista i kilka zmian w postaciach istniejacych)...

Poza jungla i topem, ew. botem (kalista moze jako support byc, niezly support) to nic sie nie zmienilo jesli chodzi o najmocniejsze picki (najgrozniejsze gdy dobrze sa grane)

spójrz na mój nick na MPC. wracam w sezonie 5. poradnik WTEDY zostanie napisany od nowa

Witam.

Mam problem proboje zainstalowac skrypt do Jayce ale pokazuje mi blad instalator pomoze ktos?

zainstaluj Jayce Sharp v2. lepszy i nie ma błędów

CLOSE, EMERYTURA DO SEZONU 5

--

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Sezon 5 się już prawie zaczął więc od jutra rozpoczynam pisanie tier listy na nowo. Wszystkie zmiany w patchu 5.1 są już +|- znane więc można określić co znajdzie się w top 5 na każdą pozycję. Obiecać mogę, iż do każdej najlepszej postaci dodany zostanie skrypt, proponowany build oraz zachowanie podczas gry. Dodatkowo postaram się opisać wszystko dotyczące instalacji skryptu itd. Tier listy spodziewać się możecie w środku przyszłego tygodnia (czyli 20-25 stycznia). Pozdrawiam i zapraszam do wysyłania mi propozycji na pw. Aaa i szukam osoby która wykonałaby dla mnie 5 napisów (mid, adc itd). Logo TIER LISTA by (nick jeszcze zmienie. Muszę znaleźć jakiś fajny). Dam liki itd. Pozdrawiam :)

--

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...