Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TuT L# - Tier Lista + Skrypt - Każda pozycja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 148
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam odpalonego L# oraz jestem zarejestrowany i zalogowany na tej stronie :D Klikam install i jest białe tło co mam zrobić ? :/

PS : Masz jakiś dobry skrypt do Zeda oprócz ZedShadow ??

na test wklej to :

ls://project/brian0305/Master/ 

w okno wpisywania linku w przeglądarce

btw. jakiej przeglądarki używasz? 

Zed Shadow, Ultimate Carry oraz PUC (3 wersja Ultimate Carry)

Okej dzięki za pomoc :)

:)

--

Opublikowano

Jak bedziesz aktualizowac temat, to buildy mozesz dodac, a nastepnie po kolei style gry w kazdym etapie gry poszczegolnymi postaciami :P Buildy tez jakies bolowe daj zamiast takich standardowych, zeby to mialo "smaczek" :D

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Jak bedziesz aktualizowac temat, to buildy mozesz dodac, a nastepnie po kolei style gry w kazdym etapie gry poszczegolnymi postaciami :P Buildy tez jakies bolowe daj zamiast takich standardowych, zeby to mialo "smaczek" :D

BoL'owe :D masz na myśli np. na Twitchu 2x IE, Berserki, Botrk, Static i LW :D? wszystko w swoim czasie. zaraz biorę się za dodawanie instalów żeby jeszcze wszystkie dzisiaj dodać. a reszta to hmmm do końca next tygodnia będzie

Dodaj jeszcze jakieś ciekawe dodatki! :D

hmmm. baseult2 np. na jinx :D albo nie wiem :D

--

Opublikowano

BoL'owe :D masz na myśli np. na Twitchu 2x IE, Berserki, Botrk, Static i LW :D? wszystko w swoim czasie. zaraz biorę się za dodawanie instalów żeby jeszcze wszystkie dzisiaj dodać. a reszta to hmmm do końca next tygodnia będzie

hmmm. baseult2 np. na jinx :D albo nie wiem :D

Nudze sie, wiec moge Ci podac match upy niektorych postaci, buildy tak samo ale raczej normalne. Grafiki do itemkow tez moge znalezc zeby bylo przejrzysciej :P

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

na test wklej to :

ls://project/brian0305/Master/
w okno wpisywania linku w przeglądarce

btw. jakiej przeglądarki używasz?

Zed Shadow, Ultimate Carry oraz PUC (3 wersja Ultimate Carry)

:)

Używam Google Chrome. Nie wiem nic się zainstalować nie chce :/

Opublikowano

został dodany instal do wszystkich skryptów + opis jak użyć kodu ,,instal''

Używam Google Chrome. Nie wiem nic się zainstalować nie chce :/

otwórz swój L#, daj instal new, zaznacz Git i wklej tam link github'a skryptu jakiego chcesz. Później zaznacz ten skrypt i daj ADD

Nudze sie, wiec moge Ci podac match upy niektorych postaci, buildy tak samo ale raczej normalne. Grafiki do itemkow tez moge znalezc zeby bylo przejrzysciej :P

Teoretycznie to w LoL'u mamy tą zakładkę z itemami więc zrobienie buildów to ok. godz roboty. poradzę sobie :) ale dziękuję za chęci :)

Najlepsze ustawienia na lee? Bo mi np inseca jakoś dziwnie robi i nie skacze do wardów ;-;

Teoretycznie ja nic na nim nie zmieniałem poza wardjumpem na Z. InSeca robię sam, gdyż komputer może i robi to szybko, lecz nie jest człowiekiem. sam wiesz lepiej gdzie dokładnie chcesz, aby przeciwnik poleciał.

ja robię :

Z Q R Q i gg

albo Q Z R Q

albo Q Q Z R

różnie. zależy od sytuacji :)

--

Opublikowano

został dodany instal do wszystkich skryptów + opis jak użyć kodu ,,instal''

otwórz swój L#, daj instal new, zaznacz Git i wklej tam link github'a skryptu jakiego chcesz. Później zaznacz ten skrypt i daj ADD

Teoretycznie to w LoL'u mamy tą zakładkę z itemami więc zrobienie buildów to ok. godz roboty. poradzę sobie :) ale dziękuję za chęci :)

Teoretycznie ja nic na nim nie zmieniałem poza wardjumpem na Z. InSeca robię sam, gdyż komputer może i robi to szybko, lecz nie jest człowiekiem. sam wiesz lepiej gdzie dokładnie chcesz, aby przeciwnik poleciał.

ja robię :

Z Q R Q i gg

albo Q Z R Q

albo Q Q Z R

różnie. zależy od sytuacji :)

Właśnie jak to wkleję to mi się nic nie pojawia w L# żadnych skryptow do wyboru nie mam itp :/

Opublikowano

DODANY ZOSTAŁ OPIS GRY RYZE by @albicoolvod

Właśnie jak to wkleję to mi się nic nie pojawia w L# żadnych skryptow do wyboru nie mam itp :/

daj mi ss z swojego L#. nie do końca rozumiem w czym masz problem :<

--

Opublikowano

A możesz mi wytłumaczyć jak zainstalować tą katarinę? bo narazie to katą na bolu gram bo na #L nic katarinie the sinister blade nie dorównywało :/

Opublikowano

A możesz mi wytłumaczyć jak zainstalować tą katarinę? bo narazie to katą na bolu gram bo na #L nic katarinie the sinister blade nie dorównywało :/

uruchamiasz league sharp

klikasz ,,instal new assembly''

zaznaczasz ,,Git"

wklejasz :

https://github.com/Snorflake/SFScriptsv2/

zaznaczasz sfseries

klikasz add

później aby już grać to zaznaczasz ten skrypt ,,sfseries'' i po prostu grasz. on zawiera m.in kate i ahri :)

--

Opublikowano

DODANY ZOSTAŁ OPIS GRY RYZE by @albicoolvod

daj mi ss z swojego L#. nie do końca rozumiem w czym masz problem :<

Po co Ci ss mojego L# ??

Odpalam L# wybieram opcje INSTALL NEW ASSEMBLY następnie zaznaczam opcję GIT po czym wklejam w to pole np :  ls://project/brian0305/Master/

Klikam NEXT i tam gdzie są te 3 kolumny NAME/TYPE/DESCRIPTION nic nie mam (żadnego skryptu do wyboru, który bym chciał zainstalować) czyste pole : 

17849486219991585965.png

O co kaman ??

Opublikowano

Po co Ci ss mojego L# ??

Zeby Cie zbanowali. Buu! :3

Co do twojego problemu, wystarczy znalezc skrypt w programie, a nie otwierac te linki.

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

Zeby Cie zbanowali. Buu! :3

Co do twojego problemu, wystarczy znalezc skrypt w programie, a nie otwierac te linki.

Jak znaleźć skrypt w programie ? Nie ma w nim chyba zainstalowanych tych skryptów, które on wrzucił do tego Tutk'a ...

Opublikowano

Jak znaleźć skrypt w programie ? Nie ma w nim chyba zainstalowanych tych skryptów, które on wrzucił do tego Tutk'a ...

Klikasz install new assembly... Tam masz Githuby szukasz tego ktory posiada owy skrypt, zaznaczasz i instalujesz.

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

Nie ogarniam chce zainstalować skrypt z linku OMG .... Nie działa co za dziadostwo

ty wkleiłeś kod a nie link

otwórz tzw. GitHub z mojego poradnika. skopiuj link i wklej go tam w insttal new...

--

Opublikowano

Wklejam to ls://project/brian0305/Master/ i nic ...

A wiec poradnik dla uposledzonych ludzi:

Najpierw wchodzimy w L#:

uk30481.jpg

Nastepnie klikamy " Install New Assembly ":

WPbrlcP.jpg

Zaznaczamy Git i wysuwamy:

rX6Ij5F.jpg

Szukamy GitHuba osoby, ktora ma skrypt ktory nam sie podoba. Mozna ich znalezc na tej stronie: http://lsi-bot.lima-city.de/assemblies ( Lub po prostu kliknac install )

uOmF4Sk.jpg

Zaznaczamy i klikamy Add!:

D6VGOT5.jpg

Wuala! Magicznym sposobem zainstalowal nam sie skrypt. Teraz wystarczy go zaznaczyc i wejsc do gry ;)

Albicoolvod->Katatuki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...