Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TuT L# - Tier Lista + Skrypt - Każda pozycja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 148
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Lightning Ryze jest nie działa do końca poprawnie, możesz dodać sfixowaną wersję.

ls://project/HeheheM/LeagueSharp/LightningRyze/

wersja za chwilkę zostanie dodana :)

dodam jeszcze ew. DevRyze bo jest chyba jedną z lepszych do ryze... btw lighting działa mi ok :D

--

Opublikowano

wersja za chwilkę zostanie dodana :)

dodam jeszcze ew. DevRyze bo jest chyba jedną z lepszych do ryze... btw lighting działa mi ok :D

Przy oryginalnej wersji brakuje menu dla "Combo", mogło to niektórych odstraszać.

QUhIR7.png

Opublikowano

Na Luciana UC czy Marksman?

Ja sam używam marksmana aczkolwiek wiele osób twierdzi, iż UC lepszy. Tak czy inaczej marksman na pewno nie ssie

--

Opublikowano

Czy MasterActivator używa także smite czy tylko itemów i trzeba QuickSmite dodać ?

sam używa. masz w opcjach skryptu ustawienia smite

Czy mógłby mi ktoś napisać masterki runy oraz build na jayca ?

runy pod ad, armor pene (lub nie. ja mam), mr i armor. Masterki 21/0/9

build to nie wiem. nigdy nie byłem dobry w budowaniu Jayce

--

Opublikowano

a mi się nie chce zainstalować ten Jayce, co zrobić ? 

LX-Orbwalker musisz zainstalowac liba najpierw.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Takie pytanie jak ustawić aby mi postać na początku focusowała ADC potem MIDERA, Jungl, top i na sam koniec supporta? Ja robię tak 1.BLITZ 2.IRELIA 3.LEE SIN 4.ZED 5.CAITLIN i grając na bocie raz mi bije cait raz blitza ;x

65135238787935115850.gif

Opublikowano

Takie pytanie jak ustawić aby mi postać na początku focusowała ADC potem MIDERA, Jungl, top i na sam koniec supporta? Ja robię tak 1.BLITZ 2.IRELIA 3.LEE SIN 4.ZED 5.CAITLIN i grając na bocie raz mi bije cait raz blitza ;x

Odznasz Focus Selected Target, lub po prostu zaznacz ppm/lpm na adc.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Ustawiam na ADC, ale bije mi supporta ;x

jeśli adc jest za daleko to bije suppa

@HeheheM gdzieś pisałeś, że najlepszy skrypt na ryze to "DevRyze" i że combo odstrasza.

Tak naprawdę to ten ryze wali skille bokiem, plecami.

wyłącz w zakładce misc  ,,packets cast"

NIESTETY NIE MIAŁEM CZASU NA AKTUALIZACJE PORADNIKA. ZOSTANIE ONA ZRONIONA, GDY TYLKO ZNAJDĘ FREE TIME

--

Opublikowano

@dadajszen Widocznie tak, bo jak nie masz zasięgu do przeciwnika tego co chcesz zfocusować, to bot atakuje tego najbliższego, co masz w zasięgu.

Ohh dzięki, a właśnie jeszcze istnieje w tym "DevRyze" bug, że ultimate nie odpala, przy Combo, chociaż wybieram że piepszony elf używał ultimate. ;_;

A btw. jakiego skrypta polecacie na Jaxa ?

Opublikowano

jeśli adc jest za daleko to bije suppa

wyłącz w zakładce misc  ,,packets cast"

NIESTETY NIE MIAŁEM CZASU NA AKTUALIZACJE PORADNIKA. ZOSTANIE ONA ZRONIONA, GDY TYLKO ZNAJDĘ FREE TIME

Literówka :D "zroniona"

@dadajszen Widocznie tak, bo jak nie masz zasięgu do przeciwnika tego co chcesz zfocusować, to bot atakuje tego najbliższego, co masz w zasięgu.

Ohh dzięki, a właśnie jeszcze istnieje w tym "DevRyze" bug, że ultimate nie odpala, przy Combo, chociaż wybieram że piepszony elf używał ultimate. ;_;

A btw. jakiego skrypta polecacie na Jaxa ?

UC Jax ponoć op.

Opublikowano

Mam problem ponieważ nie wiem jak zainstalować skrypt do katy :/ kiedy wklejam link do githuba wyskakuje mi kilka opcji do zaznaczenia i nw którą wybrać

zgJ0B8x.jpg

Opublikowano

Mam problem ponieważ nie wiem jak zainstalować skrypt do katy :/ kiedy wklejam link do githuba wyskakuje mi kilka opcji do zaznaczenia i nw którą wybrać

potem zaznaczasz jaki skrypt chcesz i go instalujesz...

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...